עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by idoli,

הורדתי משחקים והם היו ככה.. rzr-ltrc.001 עד מספר מסוים זה משתנה לפי גודל המשחק... ויש גם את הקובץ rzr-ltrc.sfv עכשיו השאלה שלי איך אני פותח את הקבצים האלה כדי שאני יוכל להתקין... תודהההה מראששש....

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by taimor,

אני מחפש משחק פוקר שאני יכול לשחק מול המחשב כאילו OFFLINE , כעיקרון אני משחק בEverest Poker אפילו שהוא משחק פוקר ממש טוב וכייפי אבל אין לו אפשרות של אופ ליין. אז אם יש לך משחק פוקר שאפשר לשחק אופ ליין אני אשמח לקבל תודה, טימור.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Age of Mythology Titans זאת הגירסה הכי חדשה למשחק הזה? או שיש הרחבה יותר חדשה?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי את המשחק fifa 2006 הכל עובד טוב ויפה אבל השעון של המחשב (הזמן של המחשב) רץ מהר איך אפשר לעשות אותו שהיה שעון רגיל כמו במשחק כדורגל רגיל 90 דקות? חיפשתי בהגדרות של המשחק ולא מצאתי תודה לכל העוזר.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בירשותי משחק מקורי של far cry 2 ומערכת ההפעלה שלי היא wundows xp הבעיה היא שבמהלך המשחק פיתאום אני נזרק חזרה לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיע עם למישהוא יש פיתרון או ניתקל בעבר בבעיה אני ישמח מאוד לעזרה בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ). לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים. האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק? מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by zuppa,

אני מנסה לשחק במשחק 1942 אך כל פעם שאני מגיע למשחק עצמו (ההתקנה והיכולת להנחית את עצמי קיימות) אמי לא מצליח לזוז או לירות והמשחק נתקע! ניסיתי להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה אך ללא הועיל. יש לי GF 4 MMX 64MB האם זה מספיק למשחק זה? אני משחק ב vietcong וזה עובד פצצות. אם זה לא כרטיס המסך איך אני יכול לסדר את זה כך שהמשחק יעלה? אם יש צורך להוריד משהו אנא הפנו אותי ללינק -זה יעזור רבות.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by schumi,

למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by fragon,

בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)

11. Started by Sofer-Hero,

האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר האם אפשר לרכוש את העלית דרך חשבון ישראלי או דרך חשבון אמריקאי ולהשתמש בו כמשתמש ישראלי בפלייסטיישן 3? חבל לי לשלם כל פעם 15 דולר על כל חבילת מפות כשאפשר לשלם 50 דולר על כל החבילות של 2012. תודה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by idoo_e,

קניתי מחשב חדש התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך התקנתי תמשחק הכול היה סבבה רשמתי במשחק FPS_MAX 100 וזה היה על 100 קבוע ולא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך ולא בשום דבר אחר רק עשיתי תפקודה עכשיו אחרי כמה יומיים שאני נכנס למשחק זה עדיין על 100 אבל שאני נכנס לשחק עם זה ברשת ועם זה נגד הבוטים זה הולך טיפה תקוע הFPS משתולל ואי אפשר לראות אפילו על איזה מספר הוא נמצא יש אולי איזה משהו שמעמיס על המחשב כי יש לי מחשב קטלני ביותר בשביל משחק כזה מהניסיון שלכם יש איזה משהו שיכול לעזור לי כי זה דבר מטומטם קניתי מחשב קטלני ובסופו של דבר לא עובד לי קונטר סטרייק כמו שצריך אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ומה הבאסה פה...

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. בואו לשפוט כיצד נראה משחק ההגנבות החדש כשהוא מופעל בהגדרות המירביות שלו, וגם איך הוא משחק, במסגרת מבחני הבטא עבורו שהסתיימו בשבוע שעבר בדומה ל-Tom Clancy's The Division, גם כותר ה-Hitman החדש של Square Enix סיים לאחרונה שלב מבחני בטא – בדרך להשקה קרובה בחודש הבא. גם אם לא הזדמן לכם להתנסות בבחינות המקדימות של הכותר המסקרן בעצמכם, אל חשש – ברשת פורסמו מגוון צילומי מסך וסרטונים מתוכו, אשר מאפשרים להתרשם מהמשחקיות וגם ממנוע ה-Glacier 2 המעודכן שלו. בנוסף, ערוץ ה-YouTube העונה לשם Candyland סיפק השוואות בין גירסת הבטא של Hitman למחשבים האישיים לזו שהייתה זמינה בקונסולת ה-PlayStation 4, ובין רמות ההגדרות הגראפיות השונות שהיו זמינות בגירסת ה-PC. לטעמנו, מ…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למשחק או שזה נכנס ועושה מסך שחור וגם ניסיתי להחליף קראק וזה לא עבד הגירסה של המשחק היא 1.14.11.007002 עכשיו הורדתי קובץ עם כל מיני קראקים עכשיו רציתי לדעת איזה מהקבצים האלה מתאים לגירסה שלי מבין הקבצים האלה איזה הכי מתאים לגירסה שלי ? בתודה מראש רזיאל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

מגוון גדול של משחקים מעניינים זמינים במחירים מקוצצים - ולכם נותר רק לבחור לכתבה

19. Started by matan007,

מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by DS,

הוא לא עולה בכלל! www.pcsx2.net

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by lev-27,

בשעה טובה התחדשתי במסך חדש. עברתי מרזולוציה 1440X900 ל-1680X1050. ברזולוציה הקודמת WOW עבד חלק. ברזולוציה החדשה אני מקבל 15 - 20 פריימים באזורים יחסית עמוסים. זה פשוט לא הגיוני. למה שמשחק בן 5 שנים עם דרישות מערכת בקרשים יעבוד לאט על E7400@3.5, 4GB 800MHZ, Radeon 4850. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. אנשים אני מתכנן לקנות את המישחק אז שווה לי בכלל לקנות? כאילו המשחק ירות לי בכלל על הגדרות 600X800 והכל על MEDIUM? עשיתי OC למעבד גם רק בשביל זה!!! ירוץ לי?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by aviel3634,

רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by halo,

חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר

• 5 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים