עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NM,

אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by ~Bulldog~,

כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Psyco_Dad,

לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by club_501,

:D :) שמישהו יריץ את הזמן אני כבר רוצה את זה אצלי! עריכה: http://www.eidosinteractive.co.uk/index.html

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by Shiker,

לא הבנתי את התרגילים שם..מישהו יכול להסביר לי? אני אני מצמיד כפתורים לתרגיל מסויים??

8. ....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by the_reaper123,

כל 13 שניות בערך אני שומע צפצוף מהרמקולים בזמן המשחק... השאלה היא אם זאת בעיה במשחק או שזאת איזושהי בעיה שקשורה במחשב? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by liav12,

אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by amit123,

תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by k22,

שלום אני משחק עם אחי ב Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East וכל פעם המישחק ניגמר בניצחון מוחלט לאחד מאתינו שתינו משחקים באותה רמה פשוט ממלכה אחד יותר חזקה מהשנייה באופן מוחלט איפה אוכל לקבל מידע על הממלכות מי יותר חזק ולמה עשו את זה ככה שאין שיויוון ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/final-fantasy-xiii-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Greg#,

מחפשים שחקנים לא רעים לקבוצה. לא את הטופ של הטופ, ולא שחקנים מתחילים לגמרי. אלא ממוצעים שיהיה כיף לשחק איתם. כמו שהשם אומר לוחמי הסופש זה אירוני ונכון כי אני עובד רוב השבוע אבל עדיין בכל יום יש לי כמה שעות לשחק אז אנחנו מחפשים שחקנים חשוב שיהיו בוגרים, ופעילים יחסית. עומדים להרשם לכל הקאפים ככה שתציעו את עצמכם כאן.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Aviad6,

אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by BulletZ,

טוב אז לפני כמה דקות הגיע הרשימה הסופית של הקבוצות שהיו לEMS מי שלא יודע EMS זה טוריניר קבוצות של ESL שמי שהיה בליגה הגבוהה של הA-SERIS יעלה לשחק בטורניר על 1500 יורו. 3 קבוצות ישראליות עלו לEMS Reason gaming myRevenge e.V saevus אז רציתי לאחל הצלחה לכולם !!!!!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by StorM FighteR,

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  24. ....

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.