משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איזה משחק יותר טוב,עדיף? clear sky או Shadow of Chernobyl ?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
זה משחק כייפי וחינמי ב-UPaly המשחק הוא משחק פעולה כמו BF4, CoD, CS:GO רק שהמשחק בנוי הרבה יותר לעבודת צוות. לכן חשבתי שאם תהיה קהילה בישראל נוכל לעשות עבודת צוות. השם שלי ב-UPlay מופיעה בתמונה ואתם\ן יכולים להוסיף אותי אם תרצו.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-כותרת- סה"כ משחק שדומה במשחקיות לBURNOUT PARADISE (שתהיה בו עיר ולא סתם מסלולים) אם אפשר שתהיה בו אפשרות לעצב לעצמך את המכוניות .. אני מעדיף לא מסדר NFS
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle טרייה מספקת אוסף של כותרים איכותיים מבית המפיצה Paradox Interactive בעשרות שקלים בודדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/08/05/news_6130377.html כתבה מגניבה שמדברת על כל הנושא של הכסף הוירוטלי שיש במשחקי ה ONLINE כמו WOW, ועל הצורך בשיית שערי חילופין בינם לכסף אמיתי, ממש כפי שיש למשל בין הדולר לשקלים, בשביל שאנשים לא יפלו לעסקאות לא טובות וכו'... די מגניב http://www.gameusd.com/news0730.htm
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כבר סיימתי בעבר את DS2 אבל מחקתי את הגיבור והכל אז איך אני מתחילה לשחק ישר מ Broken world ? אני יודעת שיש איזו תוכנה\ציט שמעלה את הרמות של הגיבור או משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
כרגע אני משחק בעיקר בBF2. עד כמה דומה \ שונה הסיגנון בCALL OF DUTY 4? יש עוד מישחקים בסיגנון של BF2 רק חדשים יותר? אותו רעיון של חוליות וVOIP וכאלה? עומר
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשחק Dungeon Siege ב internet אז נרשמתי ל- gamezone. אבל כשאני נכנס ל-gamezone במשחק הוא מודיע לי שאני לוא מחובר ל-gamezone. מה ניתן לעשות כדי להיתחבר? והאם יש דרך אחרת לשחק online? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בזמן האחרון משהו ממש מעצבן קורה לי, אחרי 5-10 דקות של משחק המחשב נתקע פעם זה לא היה קורה ושיחקתי עם אותן הגדרות ובמשחקים אחרים זה לא קורה מה אפשר לעשות?? אני כבר מת לשחק
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחקי סימולטורים טובים. גרפיקה טובה, אווירה טובה, והכי חשוב: משחקיות טובה. שיחקתי עכשיו בAces High 2 וזה נראה ממבט ראשון מצויין, אבל הכול שם מבולגן וקשה לחדשים להתמצא, אז בינתיים זאת לא נראת אופציה. אני מחפש גם יש מולטי טוב, זה גם חשוב לי מאוד. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-