משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן בשעה טובה קניתי את ME2 דרך סטים מכיוון שאף פעם עוד לא קניתי משהו דרכם וזאת הפעם הראשונה- רציתי רק לשאול מה קורה במידה ואני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה- האם אצטרך להוריד את המשחק מסטים מחדש- או שישנה דרך לגבות הכל? (אצלי במחשב כל מה שקשור לסטים נמצא על כונן D, כאשר מע' ההפעלה היא על C) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השחקניות בשוק המציאות המדומה ממשיכות לחפש שיטות חדשות ומפתיעות להפוך את הנישה שלהם למשהו שמתאים ומעניין לכולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני לא מצליח להכנס למולטי של battlefield 2 , המשחק הוא משחק מקורי שנרכש ב STEAM , היום בבוקר אני מנסה להכנס למלוטי ללא הצלחה,רושם לי שהקוד או המייל לא נכונים וזה לאחר שאני כבר משחק במשחק למעלה מחודש, מה שמוזר זה שאני מצליח להכנס ולהתחבר לאתר של EA ולאתר של battlefield 2 וגם הצלחתי לשנות את הסיסמא באתר. מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקיי זאת הבעיה לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3 1000 מגהרץ כרטיס מסך כמו שלי GeForce FX 2500 128bit זיכרון 512 SDRam והמשחק Counter-Strike עובד לו ממש ממש ממש איטי עם fps של בין 15 ל 20 פירמטנו את המחשב כבר כמה פעמים וכלום לא עזר עידכנו את הכרטיס מסך כמובן סמנו על מושבט תמיד בהגדרות של הכרטיס מה לא ?! יש איזה משהו שפיספסנו ??? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הבנתי שזה מוד כזה ל Quake 3 .. המשחק יפה ? יש מולטיפלייר ? איך הגרפיקה ? ואיך העלילה כמובן ? תודה מראש ! :-*
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מאפשר לקונסולה להיות יותר חזקה ממחשב (גרפיקה לא פחות מ 60 FPS)- לדוגמה,איך המעבד,הזכרונות וGPU עובדים ביחד?יותר טוב ממחשב?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שחקני המחשב מגיעים להטבעות עם ציון 50!! ואני בקושי מגרד את ה-30... מישהו יכול להסביר איך עושים הטבעות עם זריקות? או מדריך להטבעות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני שואל באמת?? http://www.reloaded.org/index.php
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
-
-
לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה הצ'יפ שנותן לי להפעיל משחקים צרובים ושמעתי שיש מלא סוגים של צ'יפים לגרסה הדקה אני מדגיש לא לרגילה אז מה הכי טוב ומה המחיר שלו אני מחפש משהו גם לא יקר ואיכותי אז תעזרו לי תודה !
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
המשחק שהכי מזכיר את פורטל בלי להיות בכלל פורטל. (אותם יוצרים) משחק חכם ומהנה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כנראה שהסוף לסדרת המשחקים המצוינת הזאת עוד רחוק מלהיות סוף http://silenthill5.net/
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-