משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
-
הצילו- אני מיואש לא מצליח כבר שלוש שעות לעבור את HELL. אני תקוע אחרי שניתקתי את הליזרים, ועליתי במעלית, ואז הבחורה אומרת שצריך דרך אחרת. לא מוצא. סמי.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המשחק על מערכת עם חלונות ויסטה. ההתקנה עברה חלק. ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה של חלונות שהמשחק התרסק וחלונות מחפשת פתרון לבעיה (ללא תוצאות כמובן). בדקתי את דרישות המינימום באתר של Activision ולא רק שאני עומד בהן אני גם עובר את הדרישות המומלצות (ניתן לראות את מפרט המחשב שלי). האם מישהו ניתקל בבעיה כזו? לא הצלחתי למצוא עזרה אפקטיבית באתר התמיכה הטכנית של המשחק. לא יודע אם מיותר לציין או לא, אבל בכל זאת, המשחק קנוי וחוקי. תודה מראש על כל עזרה שהיא. ניסים
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
השחקניות בשוק המציאות המדומה ממשיכות לחפש שיטות חדשות ומפתיעות להפוך את הנישה שלהם למשהו שמתאים ומעניין לכולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שוקל לקנות את המשחק מישהו כבר ניסה או יש לו מושג אם שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה לא יתקע? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב שאתה צריך להרוס בו את הגנרטור של המגן של איזה ספינה (איפה שהוא מוצא את JAN בחזרה) יש שם איזה אחד מגודל עם שריון ומגן שאני בקושי מזיז לו הצלחתי לפגוע לו במגן ולבטל לו אותו לכמה שניות אבל הוא תמיד מתחדש יש איזה דרך להשמיד אותו ביותר בקלות חוץ מאשר לגמור עליו את כל התחמושת ולא לעשות הרבה נזק?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפרטים נא לפנות לאיסיקיו: 259594423 או למייל: ekbar@013.net.il
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
באתר גיימר אפשר לעשות מנוי לעיתון ב240 שקל ולקבל את המשחק בחינם כולל משלוח! אין קאטץ' זה כדי לקדם משחקים בארץ!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
הפעלתי את המשחק, המשחק עלה, התחלתי ברמה Medium והמשחק טען את עצמו ואז הביא לי את ההודעה הבאה יש לי מעבד AMD 3000+ זיכרון גיגה של קינגסטון כרטיס מסך ATI X1800 gto אני כבר מת לשחק במשחק... בבקשה חברים מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש שחקנים ל BF4 בן 26 אוהב לשחק רק בLOCKER
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/final-fantasy-xiii-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-