משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
למי שיש את הקודים אשמח מאוד אם יתן לי <לא./>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי תCOD החדש דרך סטי ואני רוצה למכור אותו השאלה שלי איך אני יכול למכור אותו אם יש לי אותו בסטים (יש לי עוד הרבה משחקים בטסים כמובן אורגנלים) אם למישו יש מושג על מה אני מדבר אשמח לקבל עזרה חח
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, אני מוכר עותק מקורי של המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 סגור ואטום בניילון בקופסא שלא נפתחה מעולם! (הסידיקיי לא בשימוש!) המחיר הכי זול בארץ לבוא ולקחת!!! המחיר שאני דורש הוא 150 ש"ח בלבד לעותק אחד! מסנג'ר: john92@012.net.il פלאפון: 0542263678
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק לפני כמה שבועות, אין לי זמן לשחק ואני מעוניין למכור, המחיר הוא 130 שקלים עבור קוד מקורי, מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפרטים נא לפנות לאיסיקיו: 259594423 או למייל: ekbar@013.net.il
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מוכר משחקים חדשים כמו FIFA 07, DOOM 3, QUAKE 4, PRO EVOLUTION 6, NFS CARBON ועוד מלא... המחיר: 1=30, 4=100. למי שמעוניין שישלח לי אימייל ל- ozeini@walla.com
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
היי אז לפני כמה ימים היה טופס של איזה קבוצות מגיעות ללאן ואת את איזה קבוצה אישרו.שמה ראיתי שאישרו אותנו והכל ועכשיו עשו רשימה מעודכנת ואנחנו לא מופיעים ברשימה. בבקשה תסדרו את זה תודה אנחנו לא מופיעים פה : http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1469250 תודה מראש יובל.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי , הבעיה שלי כזאת .. אני מנסה לעבור את כל מבחני הנהיגה המתקדמים ואני נתקע בשלב של מבחני המתקדמים (השלב השני) ... ואני יסביר : הדרישות הם לעבור פניה מהירה עם שימוש ב LEFT FOOT BREAK (או משהו כזה) .. עכשיו ... אני משחק עם המקלדת (כן כן אני מודע זה מוריד מכל היופי שבמשחק) ולפי הסרטון אני אמור לעבור את הפניה במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש , אוקיי אני עושה הכל נכון אבל איכשהו אני נכשל שוב ושוב במשחק מהסיבה שאני לא מבצע את הLEFT FOOT BREAK ... איך אני מבצע את השיטה ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כל מי שיש לו את Portal 2 בסטים קיבל קופון 75% הנחה למסירה. זה יוצא 5$. זה אחלה משחק, ויש הרבה פיצ'רים שווים שצריך סטים בשבילם (יש עורך שלבים וכמות עצומה של שלבים שנוצרו בו, מה שמרחיב משמעותית את שעות המשחק). קיצר אין לי למי לתת, אז אם מישהו רוצה שיגיב פה ואני כבר אצור איתו קשר. רק כדי להיות ברור - אני לא מרוויח שום דבר על לתת את הקופון/לגרום למישהו אחר לקנות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-