עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?

2. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. מאז שיצא COD הראשון, אני משחק בו ובהמשכים שלו ברשת, אבל הפסקתי לפני כמה חודשים כי נהיה יותר מדי משעמם (בכל זאת, חרשתי עליו המון). עכשיו שמתי לב שאמורה לצאת גרסה חדשה בקרוב, אבל היא מיועדת רק ל-XBOX LIVE! לא מצאתי אתר שאומר אם הגרסה תשוחרר למחשב רגיל, או מתי. למישהו יש מושג מה קורה בעניין? אני ממש שוקל לקנות X-BOX LIVE רק בשביל המשחק הזה, ומכאן עוד שאלה, אני צריך בשביל הקונסולה הזאת טלוויזיה או שמסך המחשב יעבוד מצויין?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג מתי יוצא Tropico:Pirate Cove???

6. Started by AtR,

אהלן, רציתי לדעת האם למישהו יש מידע כלשהו אודות הכותר הבא של elder scrolls ? חיפשתי בגוגל כל מיני דברים אך לא הגעתי למסקנה חד משמעית לגבי המשחק... לכל מי שיש מידע ורוצה לדבר על הכותר הבא של המשחק מוזמן לעשות זאת כאן

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

תאריך יציאה, תמונות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  9. אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by danield51,

המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by eyal,

יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  12. לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם ניתקעתי בשלב מסוים ואני מבקש ממכם אם תוכלו להשיג לי ציאט או טרינר אם זה מותר אני קיבלתי איזה צאיט ממשהו ולא ידעתי איך להפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  14. מדובר ב-Marvel Super Heroes, גרסת ה-Arcade. ראיתי בהמון מקומות איזה 3 דרכים שונות ואף אחד לא עובדת לי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בדיוק כשיש לי שאלה בעניין, הפורום של משחקי ספורט ומירוצים נעלם. (או שאולי שינה מקום ולא שמתי לב). בכל מקרה, הכוונה לטסט דרייב - אגדות המירוצים של פרארי (בתרגום עילג). מישהו קנה/התנסה ויכול לתת רשמים? נדמה לי שמאז הניד פור ספיד עם פורשה לא היה משחק שמוקדש ליצרן אחד (מלבד משחקים פרסומיים כמו זה שהיה לב.מ.וו M3) וגם הפעם מדובר ביצרן מעניין מאוד.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. שלום ההארדיסק של חבר שלי שבק חיים ואיתו הלכו כל השמירות שלו ב DOOM3 למישהו יש שמירה בשלב שנקרא Central Server Banks ? זה בערך איפה שמקבלים את ה - soul cube תודה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. אני רוצה לנסות משחק ברשת. הבנתי שיש גם Co-Op וגם Deathmatch. עוד לא ניסיתי. יש מצב? (אני אגיע בערך ב- 22:30 הביתה) HF

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by SIGAMNO,

אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ניסיתי לעדכן הכל !.....לא רוצה לעלות (בלי שום הודעה גם) פשוט לא עולה לוחצים הוא טוען שניה וזהו סוגר...(בדקתי בTASK MANEGER לוידוי) זו גרסת הדיסקים .

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by nokobik,

הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zuk666,

אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ccc,

קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים