עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alex28,

אך אני הורג את בוס האחרון שדומה לשטן??? ואך עושים קודים במשחק??

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!

3. Started by צפיד,

אחד המשחקים שיותר נהניתי לשחק . אם אני לא טועה נסיונות התקנה של המשחק על XP לא ממש צלחו(או בעצם על ויסטה 64ביט ).... האם יש משחק שדומה לו?או משחק המשך ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by rtr,

בני אתרים שאני בודק בהם על משחקים הופיע לו תאריך יציאה ב10/06.. אתמול ניכנסתי ומופיע שם רק 06... מה, נידחה ? או שיש מקור אמין אם תאריך מדויק ?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by shem86,

אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by r600,

סימס 2 אוניברסיטה פועל בתודה מראש r600

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by matanch,

אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by zuppa,

אני מנסה לשחק במשחק 1942 אך כל פעם שאני מגיע למשחק עצמו (ההתקנה והיכולת להנחית את עצמי קיימות) אמי לא מצליח לזוז או לירות והמשחק נתקע! ניסיתי להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה אך ללא הועיל. יש לי GF 4 MMX 64MB האם זה מספיק למשחק זה? אני משחק ב vietcong וזה עובד פצצות. אם זה לא כרטיס המסך איך אני יכול לסדר את זה כך שהמשחק יעלה? אם יש צורך להוריד משהו אנא הפנו אותי ללינק -זה יעזור רבות.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by rikus,

http://www.gamershell.com/news/41049.html תמונות: http://www.2-worlds.com/?l=en&act=scr# מזכיר את DUNGEON LORDS מי ששיחק...דווקא דמו ממש ארוך, והמשחק לא כזה גרוע, מין שילוב של דיבאלו עם אוביליוויון

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by destinyy,

YOUR BIGGEST FAN!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. מאז שיצא COD הראשון, אני משחק בו ובהמשכים שלו ברשת, אבל הפסקתי לפני כמה חודשים כי נהיה יותר מדי משעמם (בכל זאת, חרשתי עליו המון). עכשיו שמתי לב שאמורה לצאת גרסה חדשה בקרוב, אבל היא מיועדת רק ל-XBOX LIVE! לא מצאתי אתר שאומר אם הגרסה תשוחרר למחשב רגיל, או מתי. למישהו יש מושג מה קורה בעניין? אני ממש שוקל לקנות X-BOX LIVE רק בשביל המשחק הזה, ומכאן עוד שאלה, אני צריך בשביל הקונסולה הזאת טלוויזיה או שמסך המחשב יעבוד מצויין?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by fragon,

בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)

13. Started by k22,

שלום אני משחק עם אחי ב Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East וכל פעם המישחק ניגמר בניצחון מוחלט לאחד מאתינו שתינו משחקים באותה רמה פשוט ממלכה אחד יותר חזקה מהשנייה באופן מוחלט איפה אוכל לקבל מידע על הממלכות מי יותר חזק ולמה עשו את זה ככה שאין שיויוון ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לדעת מה המשחק הכי חדש בסדרה של המשחק battlefield ומאיזה חנות ברשת אפשר לקנות אותו

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  15. זה אני או המחשב גרוטאה שלי?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום , אני מנסה לשחק במשחק crysis על הרזולוציה שציינתי בנושא ומשום מה לא מופיעה לי האפשרות הזאת בכלל במשחק הרזולוציה הגבוהה ביותר שאני יכול לשים היא 1768x992. הכרטיס מסך שלי הוא gigabyte 9800gt 1gb, המעבד הוא i7 920 ויש לי 6gb זכרון. שיחקתי כבר בהמון משחקים ובכולם יכולתי לשחק ברזולוציה 1980x1080. יש לי טלויזיה של lg שתומכת כמובן ב1980x1080p full hd. גם עדכנתי את הpatch האחרון של המשחק ועדיין ללא שינוי אני ממש אובד עצות. אשמח לתגובה יוסי.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי לדעת איך יורים ואיך נכנסים למכוניות בDRIV3R ?? ובקיצור את כל המקשים... תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by 123haim10,

אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם הורדתי כמה MODS למשחק UNREAL 2K4 כמו TOCrossfire_beta http://www.tocrossfire.nl/ Killing Floor 2.0 http://www.killingfloor.freedomsnet.net/ StrikeForce_V3 http://www.fileplanet.com/145622/140000/fileinfo/UT2004---Strike-Force-2004-v3.01 מישהו הצליח להתקין אותם ולהפעיל אותם ??? אלו מודים לסינגל פלייר

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by שייט לעתיד,

שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by avi-g2005,

מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:

• 4 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.