משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס למשחק זה פשוט "נתקע" במסך הזה של הMENU מבלי שאני יכול ללחוץ על כלום: הבנתי שצריך לעשות משהו כמו שהמחשב יעבוד כאילו על ווינדוס2000 במקום XP, "There was the same menu bug in 06, and it was fixed by turning v-sync off, or if youre runnin WIN XP, try set compatibility mode for win2000"
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שני המשחקים האחרונים בסרת ספלינטר סל, הם עובדים לי בצורה מוזרה - לאט מאוד אבל משום מה לא מקוטע פשוט ל-א-ט! אני לא חושב שלמחשב שלי אמורה להיות בעיה עם הרצת המשחק, זה החלקים החשובים במפרט: מעבד: amd 3800x2 כרטיס מסך: ati saphire x1950gt זיכרון פנימי: 2gb אם מישהו כבר שמע על הבעיה או יותר טוב, יודע איך לפתור אותה בבקשה להודיע.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המשחק על מערכת עם חלונות ויסטה. ההתקנה עברה חלק. ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה של חלונות שהמשחק התרסק וחלונות מחפשת פתרון לבעיה (ללא תוצאות כמובן). בדקתי את דרישות המינימום באתר של Activision ולא רק שאני עומד בהן אני גם עובר את הדרישות המומלצות (ניתן לראות את מפרט המחשב שלי). האם מישהו ניתקל בבעיה כזו? לא הצלחתי למצוא עזרה אפקטיבית באתר התמיכה הטכנית של המשחק. לא יודע אם מיותר לציין או לא, אבל בכל זאת, המשחק קנוי וחוקי. תודה מראש על כל עזרה שהיא. ניסים
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1)אני משחק רק נגד המחשב ולא ברשת אז איך אני יכול לראות כמה מדליות ונקודות וכישורים יש לי? 2)לפעמים שאני נפגע אז קורה משהו מוזר שכאילו הכל נהיה איטי יותר ושומעים פעימות לב ברקע כמו "זמן כדור" למה זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני שואל באמת?? http://www.reloaded.org/index.php
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס למשחק או בא לפתוח אותו וישר נסגר אני מסתכל בניהול משימות ואז אני רואה שהוא נפתח לשניה ואז נעלם *הסרתי והתקנתי חדש *מחקתי כל דבר שקשור למשחק אפילו מהרגסטרי *עשיתי אתמול ריפט לווינדוס (לא ביגלל זה) ועדיין לא עובד *והוא תמיד אבל ופיתאום לא עובד *הורדתי את המשחק שוב לא אותו קובץ בדיוק ממקום אחר ועדיין אותו בעיה *אין לי ווירוסים משהו יכול לעזור לי ?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מחבר את SILENT HILL III אחרי כמעט שנתיים שניסיתי להשיג את המשחק מקורי סוף סוף השגתי אותו,אחרי שסיימתי את SILENT HILL I או בשמו האחר SILENTSCAPE ואת SILENT HILL II DIRECTURS CUT הגעתי ל משחק השלישי ובכולם יש את אותה תחושת מתח ופחד כיפיים :errrr: עם זאת המשחק השלישי קשה מאוד יחסית לקודמיו והגעתי לשלב שבוט אני נלחם כנגד תולעת מוטנטית ענקית ולא הצלחתי להרוג אותה :'( יש עוד אנשים שמשחקים בסדרת המשחקים הטובה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ואם זה באמת 3 אז יש תיכנונים אחרי זה להמשך למשחק השלב עם המכונית ב EP2 בסוף היה ממש טוב, כל פעם הם מצליחים למצא רעיונות חדשים לא כמו 90% מה FPS שאתה סתם יורה כל הזמן, וממש העלילה פה היא חלק מהמשחק
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התחלתי לחזור לשחק בGTA VC כל הזמן המחשב קופא למשך כמה דקות...ואז חוזר ולפעמים הוא גם לא חוזר למצב הנורמלי אחרי כמה דקות... המשחק עבד ששחקתי בו בזמנו מה יכולה להיות הבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה.... בצעד נוסטלגי החלטתי לחזור לשחק ב american macgee alice הבעיה שהיא שלמשחק אין שום תמיכה בגויסטיק או גיימפאד מה שלדעתי יכול ממש להוסיף לחווית המשחק המשעשע והמוצלח הזה האם למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לו להשתמש בגיימפאד? (ורגב יש לי של לוגיטק) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חברה, פיתחנו ושחררנו השבוע משחק חדש לאנדרואיד בשם Operation Justice Iran Assault. נשמח אם תתנסו ותתנו את דעתכם על המשחק. הכתובת של ההורדה בגוגל מרקט היא (גרסה חינמית לחלוטין): https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.xsitek.games.OperationJustice&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiYWlyLmNvbS54c2l0ZWsuZ2FtZXMuT3BlcmF0aW9uSnVzdGljZSJd אם זה לא הפורום לפרסם משחקים מסוג זה, אשמח לדעת מה הפורום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-