עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by XDude,

שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  2. http://www.shacknews.com/article/73856/conquest-gets-kickstarter-for-rts-sequel http://www.kickstarter.com/projects/1869102574/conquest-2-vyrium-uprising-rts-fans-unite הנה תזכורת לגבי המשחק הראשון בסדרה - http://en.wikipedia.org/wiki/Conquest:_Frontier_Wars http://www.metacritic.com/game/pc/conquest-frontier-wars http://www.gamerankings.com/pc/340780-conquest-frontier-wars/articles.html המשחק הוא RTS בסגנון של HOMEWORLD, NEXUS ו - SINS OF THE SOLAR EMPIRE.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by LL@SS,

שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by שייט לעתיד,

שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  7. גירסת ה-VR המרשימה של אחד המשחקים הטובים ביותר שנוצרו תנחת ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה

8. Started by avivlevy,

אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by firebug,

אני רוצה לקנות BF2 למחשב חלש יחסית שיכול להריץ אותו בסדר גמור הקטע הוא האם עדיין יש שרתים עם פינג סביר? ועד כמה יש פעילות וזמינות לשרתים אלו?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. היי יש מישו שמוכר סיריאל אורגינלי כמובן למשחק call of duty 4?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

כשאני נכנס למשחק זה פשוט "נתקע" במסך הזה של הMENU מבלי שאני יכול ללחוץ על כלום: הבנתי שצריך לעשות משהו כמו שהמחשב יעבוד כאילו על ווינדוס2000 במקום XP, "There was the same menu bug in 06, and it was fixed by turning v-sync off, or if youre runnin WIN XP, try set compatibility mode for win2000"

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  12. לא שיש הבדל משמעותי אבל לכל אלא שרוצים עוד איזה כמה FPS ב GTA אולי זה יעזור מעצבן שבכל הבדיקות תמיד שוכחים את NOD32 למרות שבהמון מבחנים הם לוקחים מקומות ראשונים. בכל מקרה ההבדל הוא די זניח אבל נראה שקספרסיקי מקום אחרון וביט דפנדר מקום ראשון. ------------- קישור לכתבה המלאה: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336629,00.asp

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  14. בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by matan007,

מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by WizMaster,

לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by alex28,

אך אני הורג את בוס האחרון שדומה לשטן??? ואך עושים קודים במשחק??

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by Omerole,

אז ככה, קניתי את המשחק,התקנתי,נרשמתי וכל החרטה הזה..שיחקתי קצת באונליין,יצאתי. עכשיו כשאני מנסה לעשות Log In הוא רושם לי או could not connect to backend server או משהו על connection timeout איך שמתחשק לו.. אני מחובר ישירות למודם והוא לא עובר דרך שום דבר (נתבים וכל החרטה הזה).. ניסיתי הכל,אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לעבוד וזה ממש מתסכל..עלה 220 שקל,בלי האונליין היה שווה להשאיר את הפרוץ..

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by shem86,

אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by ranyr,

כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by dbsh,

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. Started by matanch,

אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by fragon,

בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)

דיונים חדשים בפורומים