משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חח קיצר שיחקתי הגעתי למשימה שאני הורג את אח של מורלו .. ב Lost Heaven Port הרגתי את כולם .. הסתובבתי במקום 70 פעם וכלום
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב תראו, המשחק COH פועל לי די לאט- לא מאוד לאט, אבל לא ברמה מספקת... את ההגדרות הגרפיות השארתי כמו שהן.... המפרט שלי הוא: AMD 3800 Dual Core twinmose 1g 667 sapphire x1950pro זה פחות או יותר, ומשום מה המשחק לא פועל טוב... המפרט שלי עומד בדרישות המומלצות..... אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
אני שואל באמת?? http://www.reloaded.org/index.php
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בני אתרים שאני בודק בהם על משחקים הופיע לו תאריך יציאה ב10/06.. אתמול ניכנסתי ומופיע שם רק 06... מה, נידחה ? או שיש מקור אמין אם תאריך מדויק ?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פעם היה פה דיון עם כל המשחקים שעתידיים לצאת עם תאריכים השחרור שלהם בצורה מסודרת. זה עדיין קיים ופעיל? אפשר קישור?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אנשים! חשבתי שזה יתאים יותר לחלק הזה של הפורום, מפני שפה כולם מתעסקים ומבינים טוב יותר בתוכן המשחקים, לעומת רוב הדיבורים שבפורום כרטיסי המסך. במחשב הקודם שלי, היה לי RADEON 1950 PRO, ואני די משוכנע שבשלבים שבהם נלחמתי בנמלים הגדולות הללו- ה-ANTLIONS...אז הן היו מבריקות כאלו.. כאילו היה עליהן איזה SHADER יפה, שהבריק בהשתקפות עם הסביבה. עכשיו יש לי NVIDIA GTX260...והכל נראה מדהים! חלק וחד יותר...א-ב-ל, אני לא רואה את ה SHADER הזה על הנמלים. אז אני מנסה להבין, האם דמיינתי שהיה כזה דבר עליהן? או שאני צודק, ושאולי ישנה בעיה [או שככה זה פשוט? כאילו ATI תומכים יותר ב-HL2 מאשר NVIDIA? ]. אני מתכוון לחיות הללו: http://www.wurb.com/stack/wp-content/uploads/2008/04/hl2-…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כשאני מגיע לשלב ההתקנה ואני בוחר את התיקיה שברצוני להתקין את המשחק, אני בוחר באפשרות C ואז אני לוחץ INSTALL , התקנת המשחק פשוט נעלמת, כלומר לחצתי INSTALL החלון נעלם וזהו. ככה חזרתי על התהליך כמה פעמים וזה לא עובד. יש רעיונות? עריכה: בסוף הצלחתי להתקין את המשחק, העלתי אותו וכבר היה בפתיחה שמים לב שמשהו בו לא מרשים.. ניסיתי לסדר את המקשים של המשחק וכבר תפסתי עצבים עליו...כזה לא ידידותי. כשנכנסתי למשחק הסתכלתי על הגרפיקה והיא פשוט גרועה. לקחו כזה משחק טוב והרסו אותו. חבל על זמן ההתקנה. סתם תתאכזבו.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סדרת טראן נגד זרג של מאריןקינג נגד סימבול:
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשחק הכי חדש בסדרה של המשחק battlefield ומאיזה חנות ברשת אפשר לקנות אותו
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם אחר שאני בוחר את השפה של הפיזיקס שהוא צריך להתקין אז הוא יוצא מההתקנה בטענה שיש לי כבר את זה! וזה ממש מציק ! איך אני מבטל את ההתקנה הזאת וממשיך?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
תמליצו לי בבקשה על משחקים (אני אוהב FPS, תפקידים, סימולטורים) שיפעלו אצלי ( ראו מפרט) תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משחק הפעולה השאפתני יושק בעוד קצת יותר משבוע ומאותת לנו שהוא בשל ומוכן למשימה, לאחר בטא פתוחה מוצלחת ומצליחה חודש מרץ הגדול של המפיצה יוביסופט אוטוטו מתחיל, עם השקות של גירסת המחשב האישי ל-Far Cry Primal וחשוב עוד יותר – ההשקה של The Division, המשחק שמתיימר לחקות את ההצלחה האדירה של Destiny עם אקשן בשילוב אלמנטים מקוונים המוניים, קרוב לשלוש שנים לאחר שנחשף לראשונה. הרבה ביקורת הושמעה אודות The Division במהלך השנתיים האחרונות, כשגולשים ומתנסים מוקדמים רבים טענו שהכותר נראה הרבה פחות מתקדם ומרשים מהגירסה הראשונית ועוצרת הנשימה שהוצגה בתערוכת E3 2013. עם זאת, נראה שביוביסופט הצליחו לשפר את המצב באופן בלתי מבוטל – ובמבחני הבטא הפתוחים שנערכו לפני כשבוע התגובות כבר ה…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הורדת מ-Warezfew את הגירסת דיסקים והתקנתי הכל התקנה נקייה לגמרי.. עכשיו אני פותח ת'משחק וזה מראה לי את הוידאו הזה עם הקרדיטים והכל ואז את המסך הזה שרואים איורים וציורים של כל מיני דמויות וכתוב GTA San Andreas וככה בערך 3-4 שניות ואז זה נסגר ככה ישר לשולחן עבודה.. מה אפשר לעשות? מה לנסות? תעזרו!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי הרבה משחקי אסטרטגיה שאנ י מת לשחק עם אנשים ברשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך לתוכנה GameSpy Arcade איך משתמשים בא פשוט אני לא יודע שם כלום.האמת נרשמתי אבל חוץ מזה כלום
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-