עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by PCguy,

יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000 לוח NEO2 PLATINUM----MSI כרטיס ראדאון 9600 SE win xp +sp2 ובכל זאת הפיפא 2005 שהתקנתי והסרתי מס פעמים נורא איטי פרט למשחק עצמו כל השאר בסדר גמור{ כלומר שלב בחירת הקבוצה--המערך --- הכל עובד יופי} מישהו יודע משהו על הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by TheQuake,

למה הקהילה של ה CSGO הפסיקה לפעול חבל מאוד יכל להביא הרבה שחקנים למה שלא תחדשו

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. אני זוכר את תקופת ה64\32 ביט שמישחקים התחילו להיות תלת מימדים והרבה מהם היו מסריחים על כל מאריו 64 וMGS שיצאו יצאו המון מישחקים מסריחים אבל באותה תקופה ליכתוב 3D על הקופסה היה דבר חשוב גם אם זה אומר שהמישחק שלך זה סופר מן 64 (מישחק גרוע) או משהו דומה אבל היום ליכתוב 3D זה כבר לא דבר חשוב ויש מישחקים 2D או מישחקים אם מישחקיות D2 אבל גרפיקה תלת מימדית שמצליחים מאוד מישחקים כמו טראומה סנטר מישחקים כמו סופר מאריו החדש ועוד הרבה מישחקים אחרים ואני אומר למה הרבה חברות לא חוזרות לפתח את חלק מהמישחקים שלהם בדו מימד? ואם אתם שואלים למה חשבתי על זה היום אז היום ראיתי תביקורת של סוניק ל360 - http://www.gamespot.com/xbox360/action/sonicthehedgehog/review.html?sid=6162205&ta…

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. למה השמירות שלי בהיטמן לא נשמרות לאחר יציאה מן המשחק? למשהו זה קרה גם?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by omrik10,

.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. למה יש לי פינג טוב אבל הרבה לאגים? הפינג מתחת ל 100 יש לי 1.5 INTEL 384 RAM FX 5700 ואני משחק ב BF2 עם פינג טוב וFULL לאגים למה.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב קודם כל אני לא מכור של RTS ובכלל מעדיף משחקי אסטרטגיה בתורות כמו פינל פנטזי טקטיק אדוונס וורז וכו שיש בקונסולות אבל עדיין אני אוהב מידי כמה זמן לטבול באיזה RTS קטן ושנימאס לי אני מוריד איזה טרינר ומחסל תאויבים כאילו היו נמלים קטנות > > > בכל מיקרה עברתי תמשימה הראשונה בCOH (בלי טרינר בינתים) והמשחק בהחלט טוב אבל לא ראיתי חידוש רציני מRTSים אחרים נכון הגרפיקה יפה גם בגרוטה שלי נכון איך שהמבנים נהרסים זה מגניב והסרטוני מעבר במקום אבל לי זה ניראה שיפור של דברים קימים ולא המצאה של הגלגל מיחדש אז למה לעזזל היה כל היפ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מצב השוק הישראלי בשנת 2008 אני באתי לכאן כדי לעשות סדר בכמה שאלות שנשאלות בהמון פורומים ובמשך המון זמן. אני ינסה להסביר למה כדי לקנות משחקים באופן חוקי ומי שלא מסכים עם ההסברים שלי שבתגובה שלו יסביר במפורט מדוע הוא אינו מסכים עם דבריי ואז אני יעשה כמיטב יכולתי לענות לו. אז השאלות שאני ינסה לענות עלייהם: שאלה מספר אחד: 1.לפי החוק,האם אסור או מותר להוריד או להעלות משחקים לרשת. תשובה מספר אחד: 1.לפי החוק היבש,מותר להוריד משחקים פרוצים באופן חוקי לגמרי אבל לעומת זאת,אסור להעלות שום משחק או אפילו קראק (אני לא בטוח לגבי החוקיות של העלאת קראקים) מי שייעלה ויתפסו אותו מסתכן בקנס עצום מימדים (יכול להגיע להמון אפסים!!!) ואפילו בכמה חודשי מאסר על תנאי,ניתוק האינטרנט לצמיתות וצו הר…

• 57 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by KingYes,

אני לא מבין, יש המון PRE ORDER של משחקים, אז מה ההיתרון של הרכישה הזאת? הרי כמה שבועות אחרי שהמשחק מושק, יש הנחות פה ושמה.. זה כאילו שלא נותנים לי איזה הנחה לקניה מוקדמת, אלא אני משלם מחיר מלא (ואפילו יותר גבוה לעומת המשך החודש), וגם אני עדיין לא יכול לראות חוות דעת של גולשים-מבקרים, אלא לרכוש בעיניים עצומות. משהוא מוכן להסביר לי מה העניין של זה? (אני לא מדבר על יחידי סגולה שמביאים משחקים ישנים להם בתמורה לרכישה מוקדמת). תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. חנות המשחקים הדיגיטלית הצעירה של יוצרי Unreal מפלגת את עולם הגיימינג במחשבים האישיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!! אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :'( :'( :'(

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הוא אומר לי שמשחק לא מותקן והוא כן מותקן! והוא מותקן לתיקיה של הברירת מחדל(PROGRAM FILES)... מה לעשות!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Pease Brother,

למה ל battlefield 2 יש באגים ואיך אפשר לתקן את זה עם אפשר כי מאוד כשה לשחק ככה רואים איברים דרך הקירות ועוד... אז למה בעצם הם פיתחו את המשחק ככה? :s05: 8)

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by navk2,

למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  17. שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  18. היי. לא עברתי אפילו חצי שלב בבאטל פילד 2 באד קומפני, למרות שניסיתי המון פעמים. כשהגעתי לשני ויאטנמים שעומדים על קשר קטן ממש בתחילת השלב הראשון, וכשאני חמוש רק בסכין, הם תמיד ירו בי לפני שהצלחתי להתקרב אליהם. איך אתם עברתם את הקטע הזה??? אציין ששיחקתי במשחק הזה מזמן וזה, המשחק הראשון והאחרון שיהיה לי. סתם מעניין אותי למה לא הצחתי לעבור את השלב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by navk2,

יש לי אותו והמשחק פשוט מעולה ! הגרפיקה ממש ממש טובה, יש כל מיני אפקטים של אור, אני חושב שיש BLOOM אבל הוא דיי מכביד.. חוץ מה- BLOOM המשחק ממש קליל ועם הכ.מ שלי אני מריץ אותו על 1024*768 על MED ורוב האפקטים לא פועלים אבל קיבלתי בבנצ' שלו 42FPS ובמשחק עצמו יש לי בערך 45-55... וגם כל המסלולים מטורפים כאלא,קיצור משחק גדול... למי פה יש אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני בטוח שרוקסטאר כבר יכולה להוציא תמשחק אז למה היא מחכה שנה אחרי שהמשחק יוצא לפלייסטשן ואז מוציאה אותו למחשב כבר לא יהיה חשק לשחק בזה (יהיה אבל המשחק כאילו יחשב בעיני ישן)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת מדוע לדעתכם CS GO כל כך פופולארי?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Bartleby,

יש לי: פנטיום 4 2.8 256*2 DDR 3200/400 6800 Ultra כרטיס קול מובנה. המשחק מקרטע אפילו כשכל ההגדרות על LOW. התקנתי את הפאץ' הכי אחרון (1.03) והמשחק עדיין מקרטע. לפני הכרטיס מסך הנוכחי היה לי רדאון 9600 פרו והמשחק לא קרטע בכלל על הגדרות מקסימליות. מה קורה כאן? נ.ב. הדרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  25. NBA רץ בלי בעיה, כמו כל משחק אחר. אז למה דווקא זה לא?

דיונים חדשים בפורומים