משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן אנשים מאחר ואין לי מקום לאכסן סימולטור שלם, ומאחר ואני לא משחק "רק" במשחקי מרוצים , החלטתי לנסות את ההגה היחסית חדש של STEELSERIES מדגם הSRW-S1. הדרך הכי טובה להדגים את פאר היצירה הוא באמצעות וידאו, אז הנה... סיבוב נסיון על DIRT3 עם ההגה המדהים הזה אני ממש ממש מרוצה. נכון זה לא TM500 או G27 , אבל העובדה שכל השליטה ביד, ושהכל נייד וקל לאכסון ושהטכנולוגיה מגניבה ממש עשה לי את זה, מה גם שאני מעריץ נלהב של מוצרי STEELSERIES. שימו לב שההקלטה בוצעה לפני שכיילתי את ההגה או התרגלתי אליו ( מעבר למעבר ההילוכים והדוושות על ההגה ) אבל זה פחות או יותר מראה למה אפשר לצפות.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לשחק במשחקי הרשת ב-MSN (שח-מט, שש-בש וכל אלה)? יש לי מחשב נייד T42 עם ווינדוס XP, אינטרנט אלחוטי, אם זה רלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עם המעבד הקודם שלי הייתי מקבל 38-39 פריימים לשניה ועם המעבד החדש (q9550) אני מקבל 58 פריימים לשניה הבדל משמעותי הייתי רוצה לדעת כמה אתם מקבלים ועם איזה מערכת?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
מאז שיצא COD הראשון, אני משחק בו ובהמשכים שלו ברשת, אבל הפסקתי לפני כמה חודשים כי נהיה יותר מדי משעמם (בכל זאת, חרשתי עליו המון). עכשיו שמתי לב שאמורה לצאת גרסה חדשה בקרוב, אבל היא מיועדת רק ל-XBOX LIVE! לא מצאתי אתר שאומר אם הגרסה תשוחרר למחשב רגיל, או מתי. למישהו יש מושג מה קורה בעניין? אני ממש שוקל לקנות X-BOX LIVE רק בשביל המשחק הזה, ומכאן עוד שאלה, אני צריך בשביל הקונסולה הזאת טלוויזיה או שמסך המחשב יעבוד מצויין?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה אני או המחשב גרוטאה שלי?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בואו לרכוש משחקים מדליקים במחירים מוזלים - וגם לקבל את גרסת הבסיס של For Honor מבית יוביסופט ללא עלות כלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP. עכשיו אני רואה כל מיני אנשים שמוכרים את המכיר בגרסה 1.5. עכשיו אמרו לי שהגרסה הזאת קוראת משחקים מהכ. זיכרון-האם זה נכון? אם כן-מה ההבדל בין הגרסה החדשה לבין הגרסה הזו? עוד משהו, כאשר אני מעביר את המשחק לכ. זיכרון אז: 1)אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המכשיר או ישר מפעיל אותו? 2)אני יוכל לשחק אחד נגש השני עם חבר כמו במשחק המקורי? תודה מראש לעוזרים!! **מנהלים-אם הנושא לא חוקי, תנעלו אני לא יודע אם כן או לא-נשאיר את ההחלטה לכם**
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם הורדתי כמה MODS למשחק UNREAL 2K4 כמו TOCrossfire_beta http://www.tocrossfire.nl/ Killing Floor 2.0 http://www.killingfloor.freedomsnet.net/ StrikeForce_V3 http://www.fileplanet.com/145622/140000/fileinfo/UT2004---Strike-Force-2004-v3.01 מישהו הצליח להתקין אותם ולהפעיל אותם ??? אלו מודים לסינגל פלייר
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי הורדתי את הבטא של המשחק הנ"ל. יש עוד מישהו שהוריד את המשחק? בכל מקרה- הביצועים אצלי לא טובים. אני מפעיל את המשחק עם הגדרות MED פחות או יותר, והמשחק עדיין מגיע ל 15 FPS בעומס ואפילו לפחות מ 10 בעומס כבד מאוד. בעקרון המחשב שלי הוא בערך המפרט המומלץ ולכן זה לא כל כך מסתדר לי. האם יש פה מישהו שיש לו נסיון עם המשחק? ד"א- המשחק נראה מבטיח.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התחלתי את המשחק, אחרי שבחרתי מכונית ועשיתי איתה מסלול אחד והחלטתי להישאר איתה, מתחילים מירוץ בו אני ועוד 2 רכבים ולא הבנתי ממש מה עלי לעשות שם... אשמח לקבל עזרה/הדרכה...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי את ME2 דרך סטים מכיוון שאף פעם עוד לא קניתי משהו דרכם וזאת הפעם הראשונה- רציתי רק לשאול מה קורה במידה ואני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה- האם אצטרך להוריד את המשחק מסטים מחדש- או שישנה דרך לגבות הכל? (אצלי במחשב כל מה שקשור לסטים נמצא על כונן D, כאשר מע' ההפעלה היא על C) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-