עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Vissor,

מישהוא משחק פה CS החדש?,רציתי לשאול איזה גירסה להוריד ואיזה קראקים צריך בישבילה..??

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. התקנתי את המשחק HALO 2 ההתקנה עברה חלק נכנסתי למשחק ובחרתי רמה NORMAL ואז הופיע מסך כחול עם שורות זזות חיכיתי וחיכיתי ולא קרה כלום... השלב הראשון של המשחק לא עלה יש לציין שהמחשב לא נתקע . (ניסיתי גם התקנה מחדש של המשחק) מה עושים? הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. Started by kip,

לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by YoniDahan,

הגיע הזמן שיחזרו לעבר בהווה אני לא חושב שמאז "הדור הבא" בקונסולות ואפילו בPC, יצא משחק שמבוסס על מלחמות העבר (WW2) בגרפיקה חדשנית. לא יודע מה אתכם, אבל קצת נמאס מהלוחמה המודרנית. אני חושב שחלבו את הפרה הזאת קצת יותר מידי :-) נקווה שזה יהיה משהו טוב.....

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by Blackend,

אני חושב שהכותרת מובנת לגמרי ! יש לי קצת זמן פנוי ובא לי איזה משחק טוב

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by ccc,

אני מחפש כאלה שמבינים בכל הקטע של בניית דמויות ומשחק מקצועי ברשת .... אני מחפש לדעת כמה דברים בכלליות... ICQ 367887

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by wooper,

הי לא שיחקתי המון זמן ב battlefield bad company 2 עכשיו שאני מנסה להתחבר ע"י email וסיסמא אני מקבל הודעה שהחשבון בשימוש יכול להיות שמישהו פרץ לי לחשבון? עריכה:לא משנה איפסתי את החשבון והכל עובד כשורה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  8. גירסה 1.02?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by zach,

שאני משחק אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט או נתקע מי שיודע לעזור להגיד לי מה הבעיה כי גם יש לי את כל מה שהמשחק דורש אולי זה קשור לדריבר שצריך להוריד אז אם מישהו יודע גם איזה דריבר צריך אז שיגיד תודה מראש. :kopfpatsch: :kopfpatsch: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. כבר תקופה ארוכה אני מנסה אבל לא מצליח לסיים את המשחק המשחק קשה מידי לדעתי

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by benor,

זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by H.I.V,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? אני מת שכבר יצא

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. Started by MushMush,

בעע אני כבר יומים מנסה להבין מה הם רוצים ממני!@ מזהזהה איך אפשר לעבור את זה? זה עדיין בהתחלה שלב1.4 :bash:

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by nivrob123,

ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. Started by pringles,

אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  17. בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  18. אורח גיימר במיל'
    Started by אורח גיימר במיל',

crysis 2 שנקנה בsteam במבצע קורס מעט עם תחילת ההפעלה. אפילו לא מגיע למשחק עצמו אלא לחלון ההרשמה. ואז נסגר. ראיתי ברשת כל מיני עצות טכניות שאנני מבין איך ליישם האם מישהו נתקל בבעיה הצליח לפתור אותה ומוכן לעזור?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by SinfuL-,

סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוהה אני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו.. התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק.. במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר? יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מה לא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה.. ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  21. היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה

23. Started by matrix_xp,

יש ליכרטיס מסך 8800GT והוא אמור להריץ ת'משחק בלי שום בעיות אבל הוא כזה מקרטע לא שהוא איטי בו נגיד שאם אני זורק את הנשק או מזיז את העכבר זה לא קורה מיידית כמו שהיה לי בכרטיס הישן למה זה אפשר לפתור דרך אגב התקנתי המשחק כמה פעמים ולא עזר

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  24. היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Guy King,

שלום, איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לשחק במשחקי הרשת ב-MSN (שח-מט, שש-בש וכל אלה)? יש לי מחשב נייד T42 עם ווינדוס XP, אינטרנט אלחוטי, אם זה רלוונטי. תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.