משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מפתחת ומפיצת המשחקים האמריקאית תשלם כמעט 6 מיליארד דולר בעבור החברה הצנועה (לשעבר) שגרמה לכולנו להתמכר למשחק שבו מתאימים צבעים של ממתקים לכתבה: http://hwzone.co.il/לרסק-ממתקים-ולנתץ-שיאים-activision-רוכשת-את-המפ/
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
ובכן הגעתי למסקנה שאין כמעט שרתים נורמליים אז החלטתי לנסות לאסוף קבוצת אנשים רציניים שרוצים לתרום ולהצטרף כצוות הנהלה(אדמינים) וכמו כן להשתתף בעלויות החזקת השרת המטרה לקנות שרת יציב איכותי ומהיר, השרת יהיה ממוקם באירופה באחת המדינות עם הפינג המהיר ושירות איכותי, למי שבקיע בנושא - אשמח שישתף מידע רלוונטי * רק לאנשים שבאמת אוהבים את המשחק ולא סובלים צ'יטרים וגליצ'רים * גודל השרת יהיה בהתאם לכמות האנשים שישתתפו בהוצאות (עלויות), היעד הוא שכל אחד ישלם כ25ש"ח לחודש ובתשלום מראש למספר חודשים(מדובר על 100-200ש"ח לבנאדם שיועבר לחשבון פייפאל או דרך הדואר, העלות הסופית תוחלט בסוף לאחר שאראה כמה אנשים מוכנים להשתתף וכו') נשתדל לרכוש בגודל של לפחות 40 סלוטים - (היעד בין 48 ל64) …
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בואו לרכוש משחקים מדליקים במחירים מוזלים - וגם לקבל את גרסת הבסיס של For Honor מבית יוביסופט ללא עלות כלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב חברים! מדובר בתוכנה הנ"ל ,אני יודע מה היא משפרת וכו' וכו' אבל אני לא יודע מתי היא משמעותית ומתי היא כן פועלת .והאם יש צורך להפעיל את האייקון שיהיה בסרגל הכלים למטה בזמן שאני מריץ משחקים? אני פשוט לא הצלחתי להבין איך כל הסיפור הזה עובד...תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
היי! התקנתי את המשחק ויש לי את מסך המחשב שלי ובנוסף LCD כמסך מורחב. לא ראיתי אפשרות בהגדרות של המשחק להרצה על ההמסך המורחב. במלא משחקים האופציה הזו די בסיסית. מישהו הצליח להגדיר משהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי את SOF 2 על המחשב שלי וברגע ההפעלה הוא מודיע דבר כזה COULD NOT LOAD DEFULT.CFG מה זה? איך פותרים את זה? ??? נ.ב זה מקורי
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בעע אני כבר יומים מנסה להבין מה הם רוצים ממני!@ מזהזהה איך אפשר לעבור את זה? זה עדיין בהתחלה שלב1.4 :bash:
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נכון זה מרגיז ש"מאבדים" את ה-MANUAL של המשחק? האתר הזה אמור לעזור לכם בזה... http://www.replacementdocs.com
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זהו המקום לבקש/להלות להחלפה את הקלפים המיותרים שיש לכם או קלפים שאתם רוצים. הקלפים שלי: :BioShock Infinite Elizabeth Boys Of Silent Fireman Motorized patriot Songbird :Bastion The Wingbags :Scribblenauts Unlimited Maxwell
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולא שמרתי את השמירות,אני נימצא בשלב הזה של הגשר קצת אחרי הגשר כבר לחצתי על הכפתור והרגתי את כולם וניכנסתי בפנים. תודה.
-
ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהורדתי את גרסת המשחק הפרוצה ונהנתי מאוד מהסינגל פיילר אני מעוניין לרכוש את המשחק בגרסתו האחרונה. ברשותי היום גרסת Battlefield.3-RELOADED ותיקון Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 שמבטל את ה DRM. האם עלי לרכוש גרסא מלאה להורדה או שמספיק לרכוש CD-KEY? חשוב לומר שאני מעוניין בגרסא המלאה כולל ההרחבה. אני לא מעוניין לקנות סידי בשפה הרוסית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אממ אז ככה ... התקנתי את ביושוק 1 הכל טוב ויפה אני נכינס למשחק בהתחלה יש סאונד.. שומעים את הבנאדם מדבר במטוס אבל אחרי שהלוגו הזה של ביושוק מופיע אם המים שיורדים עליו מאז אין לי סאונד ביכלל במשחק ... כשניסיתי להתקין את הפאץ שלו זה היה נתקע לי בטעינת השלב ... ששמתי קראק זה לא היה ניכנס למשחק ביכלל היה מראה את הלוגו בהתחלה במלבן הזה וזהו לא ניכנס . לא מגיב ... יש לי WIN 7 אז ניסיתי לעששות מצב תאימול ל XP וזה היה ניכנס למשחק עושה מסך שחור ולא מגיב... אתם יכולים לעזור לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שאני נכנס לקטגוריית ההתאמנות אז כתוב שעברתי את האימון הבסיסי (באמת סיימתי) וכשאני מעביר לאימון הטקטי הכל הול טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לאימון עצמו אני עושה: הבא, הבא, הבא והוא חוזר לי למסך הראשי!!!! יש משהו שעשיתי לא טוב!!!??? עריכה: לא ראיתי את הת'רד למטה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%9c%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-sniper-ghost-warrior-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם, האם תהיה לי בעיה כלשהי להריץ את המשחק הנ"ל ברזולוצייה של 1920X1200? האם יהיה צורך להפחית הגדרות איכות מסוימות כדי שהוא ירוץ בצורה חלקה, ללא קטיעות כלשהן? ובכלל, האם המשחק הזה מומלץ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אני ממש מתבייש להגיד את זה, אבל נתקעתי במשימה הראשונה במשחק (ועוד בהתחלה, על החוף :-X). הבנתי שצריך ללכת למעבר הצר שמשמאל לפנס ולעבור דרכו, אבל אני פשוט לא מצליח. עברתי על כל כפתורי השליטה כבר שלוש פעמים בערך ושום שילוב לא עוזר.בנוסף, מה שמוזר, שסם (פישר) לא מגיע אפילו למעבר עצמו, אלא נתקע קצת לפני, אבל לפי דעתי זה סתם באג תכנותי שאין לשים לב אליו יותר מדי.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בזמן האחרון משהו ממש מעצבן קורה לי, אחרי 5-10 דקות של משחק המחשב נתקע פעם זה לא היה קורה ושיחקתי עם אותן הגדרות ובמשחקים אחרים זה לא קורה מה אפשר לעשות?? אני כבר מת לשחק
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-