משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מתבייש להגיד את זה, אבל נתקעתי במשימה הראשונה במשחק (ועוד בהתחלה, על החוף :-X). הבנתי שצריך ללכת למעבר הצר שמשמאל לפנס ולעבור דרכו, אבל אני פשוט לא מצליח. עברתי על כל כפתורי השליטה כבר שלוש פעמים בערך ושום שילוב לא עוזר.בנוסף, מה שמוזר, שסם (פישר) לא מגיע אפילו למעבר עצמו, אלא נתקע קצת לפני, אבל לפי דעתי זה סתם באג תכנותי שאין לשים לב אליו יותר מדי.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היי! מי שיחק במשחק הזה? יש לי אותו ואני מתלבט אם לשחק בו או בFEAR..ראיתי כמה סרטונים שלו וזה נראה נחמד. מי ששיחק שיכתוב חוות דעת קטנה תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שוקל לקנות את המשחק מישהו כבר ניסה או יש לו מושג אם שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לשחק נגד אחרים באינטרנט..? מה צריך להוריד..?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, זה ויכוח עם חבר. נודה לכם אם תוכלו להוכיח מי צודק. תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
חברה נתקעתי במשימה שנייה אני לא יודע מה צריך לעשות תעזרו לי בבקשה?!
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני תקוע בפזל הזה עם הריבועים. נישהו יודע איך פתרים את זה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP. עכשיו אני רואה כל מיני אנשים שמוכרים את המכיר בגרסה 1.5. עכשיו אמרו לי שהגרסה הזאת קוראת משחקים מהכ. זיכרון-האם זה נכון? אם כן-מה ההבדל בין הגרסה החדשה לבין הגרסה הזו? עוד משהו, כאשר אני מעביר את המשחק לכ. זיכרון אז: 1)אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המכשיר או ישר מפעיל אותו? 2)אני יוכל לשחק אחד נגש השני עם חבר כמו במשחק המקורי? תודה מראש לעוזרים!! **מנהלים-אם הנושא לא חוקי, תנעלו אני לא יודע אם כן או לא-נשאיר את ההחלטה לכם**
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחרי סיום המוד הגיע הזמן להתקין את המשחק החדש שלי, THIEF3! אני יכול להגיד לכם (עברתי עד עכשיו רק 3 שלבים...) לא מאכזב בכלל... מזכיר מאוד את המשחקים הישנים (וזה טוב) חוץ מהגרפיקה שהשתפרה פלאים... את העלילה עוד לא הכרתי אבל אני יודע שיהיה טוב!!! מומלץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התקנתי את SOF 2 על המחשב שלי וברגע ההפעלה הוא מודיע דבר כזה COULD NOT LOAD DEFULT.CFG מה זה? איך פותרים את זה? ??? נ.ב זה מקורי
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם הורדתי כמה MODS למשחק UNREAL 2K4 כמו TOCrossfire_beta http://www.tocrossfire.nl/ Killing Floor 2.0 http://www.killingfloor.freedomsnet.net/ StrikeForce_V3 http://www.fileplanet.com/145622/140000/fileinfo/UT2004---Strike-Force-2004-v3.01 מישהו הצליח להתקין אותם ולהפעיל אותם ??? אלו מודים לסינגל פלייר
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל באובליביון גם HDR וגם AA ביחד?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את unreal tournamnet g.o.t.y מקורי לחלוטין הבעיה שלי איתו שלרוב השרתים שאני מנסה להתחבר - גם בארץ וגם בחו"ל - אני מקבל הודעת שגיאה connection failed - rejected by server ישנם רק מעט שרתים שאני כן מצליח להתחבר אליהם למשחק הזה אין CDKEY כמו שיש בהמשכים שלו - מדובר על המשחק המקורי משנת 99 או 2000, רק בגרסה שיצאה לאחר שהוא זכה בתואר משחק השנה. ניסיתי עם גרסה 346 וגם את 351 אבל זה לא עזר חשבתי שאולי מדובר על פורטים חסומים. יכול להיות? (אני יושב מאחורי ראוטר - אין לי מושג על איזה פורטים המשחק עובד) בנוסף, קראתי איפושהו שזה יכול להיות מנגנון נגד צ'יטרים (למרות שאני ממש לא) כמובן שאני מנסה להתחבר לשרתים לא מלאים או לכאלה שלא מקפיצים חלון של סיסמא יש למישהו רעיו…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק OFP עם פינגים טובים, כל הפרטים נמצאים כאן. באופן כללי, צריך את המשחק + ההרחבה רזיסטנס או את גרסת GOTY וגרסה מעודכנת ל-1.96. סביר להניח שמי שיכנס לשרת לא ימצא שם אף אחד, וכדי לארגן משחקים כדאי להרשם לקהילת פלאשפוינט הישראלית. הרישום הוא למערכת הפורומים של ויגיימס (לא בתשלום כמובן), ואז לקהילה שלנו תבלו
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-