משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
גם כשאני עושה את ההגדרות על LOW המשחק לא רץ חלק..מרצד.. יש לי פנטיום 4 וגיפורס 6600 256 מגה,גיגה זיכרון פנימי,...גם המשחק הקודם (FIFA 2007 ) לא עבד טוב.... אצל עוד מישהו זה ככה?...יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אם ה-KANE מוסיפה רק כמה דמויות וכמה שלבים, איך זה שהגרסה הזאת שוקלת פי 5 מהגרסה הרגילה??
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את Painkiller במחשב החדש, והוא פשוט טס.. מהר מדי. במחשב הישן שהוא הרבה יותר חלש הוא אמנם קירטע אבל פעל כמו שצריך לאט. איך אפשר שלא יפעל כל כך מהר? שלא יזוז כל כך מהר ז"א...? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה חברת SONY לא מוציאה את המשחק God Of War2 ל-PC ויש אותו רק ל-PS2. מה הבעיה שלהם לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 PRO . למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ). הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום. יודעים משהו ?
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לשחק עם אחי בBF3 כשלי יש עותק חוקי ולו גם יש עותק בORIGIN (מחבילת הhumblebundle) ולצערי המשחק פשוט לא נותן להתחבר לשחקן השני לאותו השרת. מה לעזאזל?! יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכנסתי לשרתים שפורסמו פה ומשום מה אין שם אף אחד?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש איזה פאטץ שמסדר את זה משהו?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני עד היום משחק ברשת ב RED ALERT 2 C&C , , אבל ה AOE3 הוא אסטרטגיה 3D , ולא ממש נוח , כמו כל המשחקים החדשים שיוצאים היום , , יש למישהו המלצה על משחקים דומים ? וטובים ?... כמו RED ALERT 2 \ כי לצערי כבר לא ייצאו משחקים בסגנון הזה מבחינת גרפיקה .. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
וגם כשאני מפעיל אותו הוא רוצה לעשות לי עידכון ומוריד איזה קובץ גדול לגירסה 1.4 נדמה לי,האם להוריד או שזה מיותר ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני פשוט לא סובל גרפיקה ללא aa ,אולי בכל זאת יש אפשרות ל aa ואני לא מוצא?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא זכור לי אפילו לא משחק אחד שיורד בו גשם ! ישמצב שזה בגלל שחושבים שזה סתם יכביד ? ומישהו ראה סירטון/תמונה מקרייסיס שיורד שם גשם ?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמתי לב שלPS3 XBOX וכו' יש מלא משחקים כמו SONIC MARIO ועוד מלא שטויות (לדוגמא עכשו יצא קונגפו פנדה שממש חמוד!) ולא חסר משחקים בסגנון אז, כיום שכבר למחשב יש חתיכת חוזק מבחינה גרפית וכו', ואפשר לקנות בקרי שליטה (כמו זה של XBOX), למה לא להוציא יותר משחקים כאלו למחשב??? וכנל גם לגבי משחקי מכות, שפשוט אין כלום למחשב!
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
המד חיים לא יורד לי בכלל בשום מצב. חיפשתי באינטרנט את כל ה-SAVE GAME כי הלך לי פעם ההאר דיסק ולא רציתי להתחיל מחדש את המשחק אז הורדתי את ה-SAVE GAME והתחלתי מהנק' שהפסקתי אז אבל אני לא יכול למות וזה די מעצבן לשחק ככה. מה אני יכול לעשות ? האם אני צריך להתחיל לשחק מחדש ?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-