משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה מעולה בשם PES4LAUNCHER, אפשר להכנס לחדרים ולמצוא שחקנים חסרים שם שחקנים מישראל יאללה בואו http://www.pes4launcher.co.uk/download.html
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ואין לו את כל הפאצים של הליגה הישראלית שישלח לי הודעה פרטית אני יביא לו איסיקיו
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה המוד הזה ? מה המטרה מה הולך שם ? הורדתי את המוד ולחצתי על סינגל פלייר וכל מה שאני רואה זה אותי עוצר דברים באוורי וכאלה עם הגראביטי גאן אפשר קצת הסבר על המוד ? נגיד אם היו אומרים לי תן הסבר על קאונטר סטרייק הייתי אומר שיש קבוצת מחבלים וקבוצת שוטרים וצריך לנצח את הסיבוב ע"H הריגה של אחת מהקבוצות או ע"י ניטרול פצצה והצלת שבויים הסבר מסוג כזה אני רוצה על Garry'ws Mod
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד חשובה... איך שמים מודלים חדשים של מכוניות במשחק יש לי את הקובץ של כל מודל של אוטו מהאתר הבא(יש שם כל דבר שאתם רוצים יענו כל מודל כולל מכוניות אופנועים ג'יפים באיכות מדהימה!) ...http://www.gtapro.com/downloads/pafiledb.php?action=file&id=696 ודרך אגב למי שיש שמירה של 100% של המשחק שישלח לי למה סיימתי אותו והיא נמחקה לי..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עליתי דרגה ואני לא יודע איזה נשק לפתוח אני אוהב לשחק מדיק וspecial ops מה אתם ממליצים ? פתחתי כבר את האסולט ואת הצלף.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמה אנשים פה מהפורום משחקים במשחק הזה באון ליין??
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני בתהליך קניית מחשב(כבר כתבתי פה) שאלה לי אליכם!!!! ניראה לי שהדבר היותר קריטי במשחק הוא הכרטיס מסך. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים ??? האם חייבים לקנות את ההכי טוב ויקר בשביל המשחק WOW??? ושוב תודה רבה על עזרתכם. אני מחפש משהו עד 1000K אבל רציתי לדעת מה הכי נפוץ אצל שחקני המשחק ולא כדי לבנות עכשיו מפרטרק כדי לקבל רושם מה עדיף לי אח"כ אני אעשה חשבון מה כדאי לי ומה ממולץ מול פורום מפרטים. אז שתפו בבקשה באיזה כרטיס אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דרישות המערכת הסופיות נחשפו - וכעת אנו מקבלים בשורה עם פוטנציאל חיובי לקראת ההשקה הרשמית של כותר הפעולה המסקרן לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המבצעים העדכניים בפלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר לצלול אל העולם המקוון של סדרת The Elder Scrolls בחינם, ולבנות אימפריה בחלל בעבור פחות מארבעה שקלים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מיאפה אני מוצא איזה שהוא רשימת סרברים של סופר הירו אבל רק של סופר הירו בבקשה!!:i ;) :-*
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי האכזבה מהפרק שהושק לפני שנה וחצי, בחברת EA Games מתכוננים להשקה של כותר מירוצים חדש עוד השנה, אשר יציע גישה מרוככת להגנות מפני פיראטיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 גיגה + גיגה זיכרון + x800 xt pe והמשחק זוחל לי ברשת בהגדרות הכי הכי נמוכות בלי פילטרים דרייברים ודיירקט איקס מעודכנים כולל הפאטץ החדש מה ניסגר עם המחשחק?!!?!?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי: P4 2.4 ג'יפורס 6600 1024 RAM. והמשחק זוחל!!!! אפילו על ההגדרות הכי נמוכות המשחק זוחל, והוא גם תופס 99 אחוז מהמעבד. אני לא מבין את זה. גם בטעינות התמונה נורא מטושטשת ופגומה. ומשחקים אחרים רצים לי חלק. בקשה אחים שלי תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-