עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by magafaim,

אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Delux,

יש לי שאלה האם טריינרים הם חוקיים? (TRAINERS למי שלא מבין)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by goma,

אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by Zeev86,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by navk2,

http://www.gamespot.com/news/6246873.html?tag=latestheadlines;title;1 מישהו מוכן להסביר איך הם בידיוק הסיקו את זה ? לא כל כך הבנתי מה שכתוב שם. אז כן אין מידע על המשחק כרגע, אבל למה דווקא עד 2011 ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Crappyday,

בעקבות הדיון המשחק המאכזב של השנה... בואו גם נדבר על המשחק המפתיע של השנה... הכנתי רשימה קצרה שיכולה להתאים. Clive Barker's: Jericho Timeshift Call of Duty 4 Gears of War Crysis Unreal Tournament 3 Company of Heroes Medal of Honor: Airborne The Witcher Hellgate: London Assassin's Creed (כמובן שאם יש לכם משחק אחר בראש , אז שתפו ) אני מצביע ל COD4

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  8. והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nehmia,

כן המשחק הזה שהיה לדוס...מלפני עשור או יותר.. לא את כל ה"שיפורים" שרק הרסו אני רוצה את הקלאסי...שיש שני חצאי עיגולים וצינור (כן ככה טנקים נראו פעם) יש מצב משיהו יודע מאיפה מורידים? ואיזה פאץ לאקס פי?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by bneli,

מישהו יודע איך אני מתחבר לחדר שם? המשחק הוא עם ההרחבה + עדכונים ואני לא מבין למה זה לא מחתחבר לי אני רוצה לשחק שם עם חבר שלי ברשת.. אז אנחנו פותחים חדר(כל הפורטים פתוחים אצלנו בראוטר..ואני מכבה את החומת אש שאני מפעיל תתוכנה ועדיין אני לא מבין למה זה לא עובד לנו וגם איזה IP אני אמור לרשום כדי להתחבר ולשחק איתו ועם אחרים ברשת..ואז לעשות "JOIN" הקטע הוא שהצלחנו לפני יומיים לשחק(רשמתי את האייפי שלו חבר שלי וזה איכשהו נתן לי להתחבר...וגם עוד אנשים שיחקו איתנו(אבל שוב איך הם שיחקו..?הם לא יודעים את האיפי שלו...יש איזה איפי לחדר שצריך לרשום ואני פשוט לא יודע אותו? אני משתגע כבר ... בבקשה תעזרו לי :s05:

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. קיבלתי KEY מקורי, לא משומש למשחק לסטים, אבל אני לא מתחבר לסגנון של המשחק. לכן, אני מוכר אותו ב15 דולר בלבד! (בסטים הוא עולה $50). אפשר לדבר על המחיר, מישהו מעוניין???

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by tombcatz,

ככה זה לפחות נראה תאריך ההפצה הרשמי לארה"ב הוא ב-20,כלומר-היום...אם זאת-אף אחת מחנויות המשחקים לא התחילה לשלוח עותקים למי שהזמין,וכמו כן אף אחד לא הצליח להשיג עותק של המשחק עד עכשיו...למרות שהוא כבר אמור להיות בחנויות. תאריך ההפצה הרשמי באירופה הוא ב-23,ככה שיכול להיות שבט'דה החליטו לדחות ביום-יומיים את ההפצה בארה"ב מבלי להודיע על כך. מרגיז?מאוד,אני מת כבר להשיג ת'משחק.

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by roma,

חברה אני יודע שכבר היו כאלה הודעות בפורום אבל בבקשה תעזרו לי... אז ככה הבעיה שלי היא כזאת: כאשר אני מתקין מחדש ווינדוס אקס פי ומתקים gta 3 אני לא מצליח לראות את הכתוביות (start, load...).. ובכלל את כל הטקסט שיש במשחק.. בפעם שעברה שהתקנתי את הווינדוס לא היה את הבעיה מה לעשות? להוריד אולי משהו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by nadav1379,

אני משחק CS ויש לי BAN מאחד הסרברים והאדמין רוצה להוריד לי אותו והוא לא יודע מה לעשות כי הוא חדש איך אני מביא לו את WONID שהוא יוכל להסיר את הבן ומה הוא צריך לכתוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by Pease Brother,

מה יותר שווה ליקנות ובכלל איפו יש יותר שרתים ישראלים ואיפו יותר כיף לשחק

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. תסתכלו במפרט שלי על המערכת שלי! אני משחק באנריל 2 ויש מלא מלא תקיעות מעצבנות,לפעמים לפעמים קצת ארוכות,למה זה קורה-אני חושב שזה בגלל הזיכרון RAM שחסר לי! המינימום באנריל2 הוא 256 וזה מה שיש לי,אז נראה לי שבגלל זה! הקטע הו למישהו אחר מפורום אחר יש אותו מחשב כמו שלי והוא משחק על אותה רזולוציה כמו שאני ועל HIGH פרטים ואני על medium והוא אומר שזה עובד אצלו מהר ויש תקיעות אבל בקושי מרגישים אותם!! למה?????

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by tronado,

איזה מביניהם יותר נפוץ ועל מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by manticore,

למה לעזאזל משחקי X-com חסומים ב Steam?? :s05: יש איזה דרך לעקוף את זה או להוריד אותם ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Yanai_Gaf,

אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה. עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כל הקונסולות שצינתי תומכות ברשת ורציתי לדעת איך זה פועל בארץ לדוגמה אני יודע שב360 צריך לירשם ולשלם לשרות הLIVE אבל אין את השירות רישמית בארץ והשירות רשת של הPSP והDS אמורים להיות בחינם אבל איך הם פועלים בארץ? אני שוקל ליקנות WII בעתיד שאמור לאפשר רשת כמו הDS ורציתי לדעת יותר על איכות המולטיפליר בארץ כי את כל הידע הרישמי קראתי מאתרים בחול בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור

• 9 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.