משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב ורציתי לשאול שאלה, התקנתי את המשחק Cs 1.6 ורציתי לשאול למה ה-Fps שלי עומד על 71 ? יש לי כרטיס מסך HD 4850 ומשום מה זה לא מריץ על 100 או על יותר... יכול להיות בגלל שאין לי את התוכנה Winrar אז הקונפיג שמגיע עם המשחק לא פועל ולכן הוא לא מעלה לי את ה-Fps ? אם זה לא הבעיה מישהו יכול לעזור לי ולתת לי עצה מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מישהו שיחק בה? שלחתי להם היום בקשה להיות חלק מהבטא ולאחר כמה שעות שלחו לי קוד אימות. שיחקתי עכשיו איזה שעתיים ודי נהנתי. יצא לעוד מישהו לשחק בה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עדכנתי הכל ולא עזר נסיתי כמה דברים שחברה אמרו כאן גם לא עזר. שאני נכנס למשחק אז כמה שניות לפני שהוא זורק אותי יש הודעה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קורה שבמשחק Halo infinite בזמן טעינת המשחק והמפה המשחק יוצא לשולחן העבודה. יש לציין שלפני זה המשחק עבד חלק. למישהו יש מושג למה זה כך?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האנגלית שלי לא משהו והייתי שמח אם הייתה אופציה לעצור את המחשב בעת שיחה עם דמויות כדי לקרוא בקצב שלי... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק NBA2K21 אין סאונד, אני משתמש באוזניות
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מהמועמדים לתואר המשחק הנמכר של השנה החל את מבחני הבטא המקוונים והחופשיים שלו - ואתם מוזמנים להצטרף לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משו יכול להגיד לי מה הדרישות של F.E.A.R..!!?? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמיטב המסורת המתהווה שלה, מפתחת השבבים הפיקה מדריך מושקע ומקיף גם להגדרות הגראפיות הזמינות במשחק הפעולה-הרפתקאות המצליח אחרי שעשו זאת ללהיטים כמו Fallout 4 ו-GTA V, מומחי הגראפיקה מטעם NVIDIA פותחים את שנת 2016 עם מדריך מפורט ומושקע גם עבור ההגדרות הגראפיות הקיימות במשחק הפעולה Rise of the Tomb Raider – שכבר הוכיח את עצמו בהצלחה כהמרה מושקעת במיוחד מהקונסולות אשר נתמכה בידי מפתחת השבבים הירוקה. גם המדריך הנוכחי מסייע לכולנו לקבל המחשה להגדרות אשר מספקות שידרוג מהותי למראה במחיר פגיעה קטנה יחסית בביצועים (בתמונות למעלה), ומנגד הגדרות שפוגעת בביצועים עם השפעה מזערית עד בלתי מורגשת על המראה בפועל (בתמונות למטה) כמו במדריכים הקודמים, …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
משחק ONLINE קלאסי TRIBES1 ! אין צורך במחשב סופר חזק עבורו. הוצא חינם לקהל בעקבות השחרור הקרוב של המשחק החדש TRIBES VENGANCE ניתן להוריד חינם מ: ftp://ftp.fz.se/pub/spel/starsiege_tribes/tribes_gsi.exe פרטים של השרת הישראלי (תודה VGAMES): www.vgames.co.il TRIBES Server|15ms|213.8.254.37:28001 לפרטים נוספים ועזרה: irc.quakenet.org #TRIBES2IL תספרו לחברים! חינם.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
במשחק שוחרר לפני שבוע ו.... שכחתי לפרסם אותו ביניכם, זה משחק מירוץ מכוניות עם גרפיקה ופיזיקה מאוד נחמדים, אישית חשבתי שזה כל משחק מכוניות לא משהו אבל גיליתי שהוא מאוד כייפי אהבתי את החלק של המכוניות המתנגשות שווה הורדה, תהנו! :xyxthumbs: :xyxthumbs: להורדה: http://gamershell.com/download_16702.shtml
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש להורדה את הדמו, גרפיקה מדהימה ........................ http://www.bigdownload.com/about/age-gate/?destination=http%3A%2F%2Fwww.bigdownload.com%2Fgames%2Fdarkest-of-days%2Fpc%2Fdarkest-of-days-demo יתרון מאוד מיוחד לכרטיסיי NVIDIA פיסקס תמיכה מלאה , עובד גם טוב על ATI. רוני
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום עשיתי לי קצת סדר איפה שהדיסקים ומצאתי את המשחק ויסיטי התקנתי ואין מכוניות יפות וראיתי שאפשר להוריד מכוניות יפות ולהשים במשחק אז רציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את המכוניות ואיך אני שם אותם במשחק תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח האפוקליפטי של יוצרי Just Cause יושק בעוד פחות מחודש. האם יש לכם את המחשב הנדרש בכדי להנות ממנו? לכתבה: http://hwzone.co.il/להיות-מוכנים-לסוף-העולם-הדרישות-החומר/
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(אני לא בטוח אם זה שייך לראשי אם כן תגידו ואני ימחק.) ניסיתי להכין סרטון ועשיתי דמו וניסיתי להקליט את הדמו עם המשחק CL_avidemo משהו כזה.. וזה הוריד את הFPS לשלוש (מ60 קבוע) ואז גם ההקטלה יצאה כאילו בכזה FPS... מה עשיתי לא נכון? ואם יש איזה דרך לעשות את זה בלי פראפס? (לא מה שאני ניסיתי כאילו)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
PLAZA מפה ממש ממש גרועה שלא בנויה לתחרותי בכלל, מפה מיותרת במשחק הזה. להעיף את PLAZA מהגאטרים מפה ללא טקטיקה וללא סקיל.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-