עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי Simcity 4 על המחשב ואחרי מספר דקות המשחק מאתחל את המחשב. אחרי ש-Windows xp עולה אני מקבל הודעה "חלונות XP התאושש מבעיה חמורה". מפרט: AXP 3200 1GB RAM GeForce 5900XT יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  2. Started by R)X(Z,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by Avi313,

היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  5. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

איך זה XBOX360 על VGA MONITOR? אם כבל מתאים... ב 300 שח ב MEDIAGAMES האיכות יותר טובה??? מאשר בטלויזיה רגילה\? :xyxthumbs:LCD

7. Started by Armageddon1,

אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by aivengo,

אחרי הרבה זמן המתנה 2.7 סוף סוף יצא המון חידושים בגרסא הזאת * New Multiplayer Missions Interdiction (Close Combat Coop map) SF Snakeplain (Huge Coop map with driveable vehicles and Javelins) Steamroller (a big Close Urban Combat map with up to 6 floors in height). * New Training Missions HMMWV Driving Training Course (Learn how to operate the features of the driveable Hummer) HMMWV Gunnery Training Course (Learn how to operate the .50cal CROWS) Javelin Deployed Training Environment and Live Fire Exercise (Learn how to operate and deploy the Javelin Weapon System) * Implemented Vehicles Crows HMMWV system (Driveable Hummer with one of the two t…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by אבי11,

הורדתי את המשחק פוקימון gale of darkness אבל הוא לא עובד. לפי מה שאני מבין המשחק מיועד ל gamecube האם יש אמולטור שמאפשר להפעיל את המשחק על הפי סי שלי? שנה טובה!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. קודם כל, אני מאמין שפה יש הרבה יותר אנשים שיש להם את השלט הזה(DUAL ACTION של LOGITECH), מאשר בפורום חומרה. אז נתחיל. קניתי את הדואל אקשן (הראשון) לפני 4 שנים בערך, והוא עשה בעיות (אחרי שנה וחצי) שהסטיק השמאלי זז קצת ימינה אוטומטית בלי לגעת בכלל. אז ככה שבכל המשחקים השחקן הלך לי ימינה כברירת מחדל, ולא עמד במקום כברירת מחדל. אז הלכתי לחנות שממנה קניתי והחליפו לי. עכשיו, לפני חצי שנה בערך עוד פעם זה קרה לי, אך משום מה זה קורה אחרי מספר דקות, ולא ישר שמתחילים לשחק. אז הלכתי לחנות ולא רוצים להחליף לי, כי הם מחברים את זה לזמן קצר (2-3 דקות), ומנתקים. אז אולי מישהו נתקל בבעיה זו ויודע איך לסדר? או שמע, זה נזק בלתי הפיך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by KKK,

תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394352&sid=127

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by galh_5,

אני ממש מקווה האם יהיה למחשב?ידוע כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by McMerc,

2 ג`יגה של מידע הורדו אמש משרתיה של Ubisoft הצרפתית, בין היתר סרטונים, תמונות וקטעי אומנות, שחושפים כותרים שעד היום לא ידענו על קיומם. למרבה הפלא, הקבצים הכבדים האלה לא נגנבו משרתי החברה במבצע פריצה מתוחכם של האקר, אלא שכבו בנינוחות על שרת ה- FTP של החברה, שהוצע בשוגג לכל מי שניסה להקליד את הכתובת ftp.ubi.com. כאמור, השרת הכיל הוכחות חותכות לקיומם של משחקים שעדיין לא הוכרזו בצורה רשמית. בין השאר ניתן למצוא ברשימה הארוכה את Splinter Cell החמישי, כותר חדש בסדרת הנסיך הפרסי ומשחק המשך ל- Far Cry המהולל. לצערנו, אין באפשרותנו להציג בפניכם את נכסי הקובץ, אך אתם מוזמנים להכנס לפורום של Gaming Age, בו יש דיון ארוך על הנושא. חברת הפיתוח הבינה שהיא לא יכולה להכחיש את הביזיון שהתר…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nore0,

מה זה אומר ? http://img146.imageshack.us/img146/725/hl2jh1.jpg מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 2048 MB RAM

17. Started by lader,

התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את SOF 2 אבל שאני משחק ברשת יש לי מלא לאגים. תמיד חשבתי שככה המשחק אבל הלכתי לחברים שלי ואצלהם אין בכלל לאגים... שום דבר לא פועל שאני משחק ועדיין יש לאגים איך אפשר לסדר את זה??? תודה

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by amit123,

תגידו מה הקצב ריענון(זה שנמדד ב-59,60,70 וכו')עושה במשחקים?מה יותר טוב שזה גבוה ון נמוך והאם זה משפיע על הביצועים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

סתם רוצה לדעת למה אני כבר חורק שיניים מרוב ציפיה..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by malcolmx9,

קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. למישהו יש איזה מקום להוריד טריילרים למשחקים..? משחקים שיצאו ומשחקים קיימים אני רוצה לפנ ישאני מרודי לראות טריילר של המשחק לראות איך הוא.. אם מישהו מכיר איזה אתר להוריד משם מלא טריילרים או אפילו טריילר 1 של משחק טוב מסויים.. שירשום לי אני כבר יוריד את הטריילר

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Interl-Conore,

אני בוחר ב GTA VICE CITY בגלל ה מוסיקה ן ה STYLE WOW אני לא יכול להפסיק לשחק במשחק!! http://he.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Vice_City_Soundtrack#Flash_FM

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים