משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני בשלב שהגשר שאני אמור לעבור שבור וצריך להגיע לשם איכשהו...... איך לעזעזל מגיעים לשם??? כבר הרגתי את כולם הייתי בכל מקום מקום אפשרי אפילו ב"עולם" השני שעוברים דרך הפורטלים... איך מגיעים לשם?? אני אמור לפגוש איזה צבא שם או משהו כזה.... תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יוביסופט מנסה לחזק את העניין סביב משחק הפעולה Rainbow Six: Siege עם גירסה "התחלתית" חדשה בעלות של 15 דולר בלבד. הגירסה החדשה תכלול גישה לכל המפות, הנשקים ומצבי המשחק של Siege המלא, אך עם גישה רק לארבע דמויות (operators) שונות שמתוכן שתיים יהיו אקראיות עבור כל רוכש, ושתיים יהיו ניתנות לבחירה - כאשר גישה לכל 16 הדמויות הנותרות ניתן יהיה להשיג על ידי צבירת נקודות במהלך המשחק עצמו, או ברכישה נוספת בשווי של 35 דולר. מה דעתכם - שווה או מיותר? https://goo.gl/FzyMT3
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
זה פשוט מרגיז ! 90% מהמשחקים היום דורשים גיימפאד של 360 ! ואם יש לי גיימפאד של לוג'יטק, מה אני עושה ? למשל ביושוק, אני רוצה לשחק עם הקונטרולר שלי ואני לא מצליח ! אני יודע שתגידו ש FPS עפ קונטרולר זה לא נוח וזה אבל בא לי לי לשבת בנוחיות שלי ולא מכופף מול המסך... יש אולי איזה שיטה או טריק שמאפשר לי להגשים את רצוני ? שמעתי פעם שיש תוכנה שעושה שהקונטרולר שלך יעבוד כמו מקלדת, זאת אומרת שתגדיר לו נגיד ש A זה מקש מסויים בגיימפאד, אפשרי ? ד"א יש לי את הגיימפאד DUAL ACTION של לוג'יטק.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עכשיו שיצא המשחק המעולה PES4 ויצא עם האופציה של משחק רשת (Online) אפשר להתחיל לעשות גם בו טורנירים וכמו שאתה בטח יודעים הוא פי 1000 על פיפא המסריח ומגעיל של החברה המגעילה עוד יותר EA .... אז מי רוצה לעשות טורניר או סתם משחקי ידידות לכייף? תשאירו פרטים כמו ICQ ושם ונרגן משהו....
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות UNINSTALL להאלף לייף 2 שלי והוא לא מופיע בלוח הבקרה אז מחקתי אותו דרך SHIFT+DELETE זה משנה??? אני מנסה לעשות התקנה עוד פעם הוא לא נותן לי לבחור לאן להתקין את המשחק אז מה אני אמור לעשות??
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ששלום לכולם שאני פותח את המשחק (אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי החלפתי מחשב) הגרפיקה נהיית לי בהירה מדי ומטושטשת כזאת ניסיתי להתקין את המשחק מחדש וזה לא עזר אשמח לפתרון תודה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את הקבצים לשחק ברשת עכשיו אני לא יודע לאן להעביר כל קובץ בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
המקור: http://www.gamershell.com/news/22475.html מי כמוני מחכה שזה יגיע אלינו כבר? ישלח לחנויות (ויופץ ע"י EA כמובן) החל מה- 21 בחודש זה. HF
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אמרו לי שיש משחק כזה של CSI אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי מדיע עליו להגיד לי אם הוא משחק טוב או לא איזה סוג משחק הוא (גוף ראשון וכו') להביא תמונות דרישות מערכת וכול מה שצריך כדי שאני ידע אם כדאי לי להוריד אותו או לא בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עוד לא הספקנו להרגע מ Colin McRae Rally 2004. והנה עוד כחודש יוצא המשחק החדש דגם 2005 !!! להגיד לכם את האמת אין כולכך הרבה הבדל עדיין איפשהו נזכרים ב 2004. אבל בכל זאת יש כמה דברים שהשתנו לטובה, נוספה סביבית נסיעה נוספת: גרמניה, הרבה מאוד מכוניות חדשות, מזג אוויר ושעת יום לבחירה. אין מה לדבר על הגראפיקה נראת הרבה יותר טוב מ2004 ולא כבדה, אבל לדעתי התוספת הכי שימושית שהתווספה זאת ההקלה במשחק עם המקלדת נוסף כפתור FAST STEER כלומר עם לחיצתו ולחיצה לאחד כיוויני הפנייה המכונית פונה במהירות, יתרון שעד אכשיו היה רק למי שהיה משחק עם ההגה. כם כל העניין של הDAMAGE שופר (לא בא כולכך לביטו בדמו אבל נחכה ונראה). המשחק בכל זאת לא כולכך מציאותי ולא דומה בכלל למתחרה Richard Burnz R…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7393 איזה כיף ליפנים הם יכולים ליקנות 360 משומש ב128 דולאר ומישחקים משומשים ב30 דולאר במחירים האלה גם אני היתי קונה 360 אבל שמיסתקלים על התמונה המלאה חוץ מהמישחקים היפנים שמיקרוסופט תיתמוך בהם בכסף כדי שהם יהיו על ה360 הרבה מישחקים יפנים פשוט לא יגיעו ל360 :'( למזלי אני בונה על WII ואיך שזה ניראה בינתים יהיו לי מספיק RPG יפנים ונסיכות להציל בWII
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק הזה. התקנתי אותו עכשיו ואני רואה את פני השטח ממש גרוע אתם יודעים בפיקסלים כאלה, כאילו עשו את זה ברזולוציה ממש נמוכה. הלכתי לתפריט ושיניתי את הכל שיתאים לגר]יקה הכי טובה ובאמת הכל עבד והאוטו נרארה כמו שצריך חוץ מהמסלום עצמו. יש שם מקום לשנות Anti Aliasing או משהו כזה שברגע שאני משנה אותו המסך פתאום הופך לשחור. יכול להיות שזו ההגדרה שמשנה את ותתקן את זה אבל למה המסך הופך לי לשחור?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי אנשים הגעתי לשלב 14 בfar cry קוראים לשלב boat אז ככה, עליתי על הספינה הגדולה ושמתי את הפצצה עליה ועכשיו מגיע עליי מסוק עם איש בפנים שיורה עליי הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להרוג אותו, אז רציתי שתתנו לי טיפים איך להרוג אותו, איפה להסתתר? עם איזה נשק?... הנה תמונה מהשלב: אה ועוד שאלה, זה השלב האחרון במשחק ואם לא אז עוד כמה נשאר לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מדוע המשחק עולה פי 2 יותר (כ105ש"ח) בSteam מאשר בחנויות בארץ (כ60-50ש"ח) אני מפספס משהו?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע היכן אפשר לקנות את J.OPERATION בארץ? חיפשתי בארץ אבל לא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת את המשחק הזה. אני מחפש את המשחק המקורי וקשה מאוד להשיג אותו (בארץ לפחות). במידה ואינכם יודעים ומישהו יודע על מקום בחו"ל שאפשר להשיג את המשחק הזה חוץ מ AMAZON אודה לכם מאוד מאוד. שם המשחק הוא Joint Operations Typhoon Rising ותוספת למשחק הוא Joint Operations Escalation תודה רבה. TheDude
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלןן אני תקוע בשבלב 4 בפאר קריי בקטע שמגיעים לבסיס שצריך לפוצץ בו בונקר נשק, הצלחתי להרוג את כולם לקחתי את kay card מהאוהל,לקחתי את הפצצה אבל הבונקר לא נפתח ואין לי מושג מה לעשות בשביל לפתוח אותו!! תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-