משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
;D ;D כותרת מגזימה, אבל באמת אני רוצה לדעת איזה משחקים עדכניים יכולים לתת לי בנצ'מרק מגזים על המחשב שלי, ה1900XT נחשב כרטיס תותח ואני רוצה להרגיש את הביצועים שלו! אני יודע שיש את : GRAW, OBLIVION, FEAR,COH... אבל תזרקו חופשי... אני ממש רוצה לראות סימלוצית טיסה עצבנית בסגנון ארקייד אבל אני לא מכיר. טנקס
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
^^ תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני זמינה ואפשר לקנות אותה כבר היום בבריטניה ב"לבריט"(יש אפשרות של הזמנה) ,בכתבה הבאה כתוב שסוני שלחה לשם כ20,000 יחידות לקידום הקונסולה , המחיר של הקונסולה עומד על 400$ המחיר אמור להשתנות בעתיד. רק הגרסאה של ה20 ג'יגה זמינה כרגע. הכתבה: http://www.lebrit.com/page/ps3?entry=ps3_power_up לגבי המשחקים כרגע רק המשחק motorstorm עומד למכירה . אני הזמנתי את הקונסולה שלי לפני שבוע והיא הגיעה אליי אתמול בערב. פשוט קונסולה מדהימה ושקטה ! לאלה שמעוניינים להזמין יש לכם את היכולת הזאת דרך האתר. תמונות של הקונסולה שלי!!! מאוד מרוצה מימנה. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 7600GT ומעבד AMD 3800 X2 כאשר אני נותן למשחק לזהות לבד את הגדרות הגרפיקה הוא מכוון את המשחק על HIGH אבל משום מה...המשחק זזה בצורה מקרטעת למישהוא יש הסבר? גם כשנסיתי להוריד את ההגדרות עדיין המשחק זזה בצורה בלתי אפשרית למשחק...
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כול פעם שאני נכנס למשחק Super-Bikes Riding Challenge זה רושם לי את זה http://img89.imageshack.us/img89/6006/15001500148815131501ge3.jpg מה זה אומר? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי... אחלה משחק. האמת כל הגימיק של הגרוויטציה קצת נמאס וחוזר על עצמו ב 2/3 של המשחק, אבל הוא סבבה לגמרי. אפשר להגיד שיש לו רמת קושי (מבחינת אויבים) 0/0, ולא מתוך 10, כי אי אפשר למות הרבה פעמים מתתי בכוונה כדי למלא לי את החיים אהבתי בסוף, שהוא מדבר עם ה Keeper... שבני אדם בכלל נועדו למאכל חייזרים ואז We Own YOU (תרתי משמע) הדיבובים של האנשים היה די גרוע, של tommy היה סבבה אבל נגיד חברה שלו... בעע היא גם היתה מכוערת כמו איזה קוף ברזילאי שמתם לב שיש סתירה בסיפור? Eons of years ago, כדוה"א סתם היה איזה סלע אפור ומת, ואז הם הזינו אותו כדי שיווצר בו חיים ואז אחרי הרבה זמן הם יאכלו אותנו. הכל טוב. וכשמגיעים ל Sphere, מסתבר שהיא היתה אנושית פעם, וגם קצרו …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שווה לשחק ב Devil May Cry 3:Special Eddition בגירסת המחשב האישי?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/33227.html EA הכריזו על דמו למשחק זמין ברביעי לאוקטובר. אני אישית מאמין ששום משחק בסדר גודל כזה שסויים תוך שנה לא יכול להיות איכותי יותר מידי, זה פשוט נראה כמו עוד מוצר מדבקה של EA. לא ממש מצפה לרביעי..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מכיוון שאני שוקל לקנות את המשחק, רציתי לבקש מהמשתמשים פה אשר יש להם כבר את המשחק ומשחקים בו חוות דעת עליו: אילו פעילויות יש בו חוץ מ-H&S? איך הפינגים לארה"ב והאם זה מורגש במשחק בצורה יוצאת דופן? עד כמה הוא מעניין? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-