משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
התקנתי תכל החבילה של משחקי Command & Conquer Command & Conquer The First Decade עכשיו רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים רד אלרט יוריס 2 וג'נרלס ברשת... מה אני אמור לעשות בהגדרות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת: איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי? היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל? יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...). תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שצריך להשמיד לחבורה של הסגולים את השדות מריחואנה... עכשיו יש כמה שיטות אבל אני לא מצליח אף אחת: יש מקום שמצאתי בו מלא פצצות כאלו עם טיימר אבל זה מדמיד לי רק חצי שדה כל פעם... יש מטוס ריסוס עם חומר כימי אבל אני עובר מעל השדה ולא קורה כלום יש משאיות עם חומרים כימיים אבל אני מפוצץ אותם בשדה וגם כלום... איך אני עובר את המשימה הזאת???
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
-
-
כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
;D ;D כותרת מגזימה, אבל באמת אני רוצה לדעת איזה משחקים עדכניים יכולים לתת לי בנצ'מרק מגזים על המחשב שלי, ה1900XT נחשב כרטיס תותח ואני רוצה להרגיש את הביצועים שלו! אני יודע שיש את : GRAW, OBLIVION, FEAR,COH... אבל תזרקו חופשי... אני ממש רוצה לראות סימלוצית טיסה עצבנית בסגנון ארקייד אבל אני לא מכיר. טנקס
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
^^ תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני זמינה ואפשר לקנות אותה כבר היום בבריטניה ב"לבריט"(יש אפשרות של הזמנה) ,בכתבה הבאה כתוב שסוני שלחה לשם כ20,000 יחידות לקידום הקונסולה , המחיר של הקונסולה עומד על 400$ המחיר אמור להשתנות בעתיד. רק הגרסאה של ה20 ג'יגה זמינה כרגע. הכתבה: http://www.lebrit.com/page/ps3?entry=ps3_power_up לגבי המשחקים כרגע רק המשחק motorstorm עומד למכירה . אני הזמנתי את הקונסולה שלי לפני שבוע והיא הגיעה אליי אתמול בערב. פשוט קונסולה מדהימה ושקטה ! לאלה שמעוניינים להזמין יש לכם את היכולת הזאת דרך האתר. תמונות של הקונסולה שלי!!! מאוד מרוצה מימנה. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 7600GT ומעבד AMD 3800 X2 כאשר אני נותן למשחק לזהות לבד את הגדרות הגרפיקה הוא מכוון את המשחק על HIGH אבל משום מה...המשחק זזה בצורה מקרטעת למישהוא יש הסבר? גם כשנסיתי להוריד את ההגדרות עדיין המשחק זזה בצורה בלתי אפשרית למשחק...
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-