עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אימה פסיכולוגית בחנות ה-GOG וכותר פלטפורמה מהיר ומאתגר במיוחד בחנות ה-Epic Store מצפים לכם, ואתם צריכים להזדרז לכתבה

2. Started by EliranB,

יש לי COD II , Quake IV ו- F.E.A.R על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשחק אותם ... אני רוצה לנצל את המקס' של הכרטיס ושישאר לי FPS טוב (לפחות 30) הרזולוציה היא 1280X1024 <-------המפרט בצד

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by kobibo,

אני משחק כבר שבוע במשחק ונראה לי שהוא מלא בכל מיני באגים, היום אני בא לעלות את המשחק והמשחק פשוט מסרב להעלות ואני מקבל איזו הודעת שגיאה,לא יודע מה קורה פה. דרך אגב מישהו יודע היכן נשמרים השלבים שכבר עברתי אני רוצה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש ואין לי כוח להעבור שוב את אותם השלבים.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  5. אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז התקנתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAC צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה עריכה: אגב זה קורה גם כשאני מנסה לשנות בעצמי למקש כלשהוא, אני רואה רק את האייקון..

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. אוקיי, אז נרטבה לי העטיפה של HL2, ואז נקרעה. אני רוצה לשחזר אותה. יש דרך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by tania131,

היי בזמן האחרון בא לי משחקי יריות בסגנון של PAINKILLER בערך אפשר גם עם עלילה נורמלית ולא רק לירות לירות לירות, אבל לא משהו התגנבותי כמו THIEF כי אני לא אוהב כאלה, ולא SPLINET CELL ו SWAT כי זה גם של התגנבות בערך ואני לא אוהב כאלה, הורדתי את הדמו של PAINKILLER ואהבתי, אז אני מבקש המלצות לסוג משחקים כאלה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. Started by The Dom,

מישהו יודע מתי יצא המשחק liberty city STORYS יצא לpc?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by אורן נגב,

אני כרגע משחק resident evil 6 ובחרתי את leon וראיתי שיש שמה 4 שמות של שחקנים השאלה שלי האם אני אצטרך לשחק שמה עם כל השחקנים וכל שחקן בנפרד יש לו את העלילה והקמפיין שלו? אשמח לתשובה אחלה יום.

14. Started by kobibo,

ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. לפעמים שאני בתוך המכונית וחושך לא רואים טוב איך מדליקים את האורות? אני יודע שיש את אנטר שזה מפעיל רק לשניה בחוץ אבל איך מדליקים קבוע? שהיה גם מבפנים? יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. לפני מלא זמן היה לי איזה אתר שזה היה כמו מן משחק כזה היה בו מלא שלבים ובכל שלב היית צריך למצוא את המילה או הרמז שמוביל לשלב הבא ההתקדמות בשלבים היתה ע"י הכנסת המילה לשורת הכתובת של האקספלורר נגיד אחד השלבים היה עמוד עם רקע שחור ומלא טקסטים בלבן ורק מילה אחת בשחור מוחבאת בפינה אז הייתה צריך לעשות SELECT ALL ולהכניס את המילה לשורת הכתובה ואז היית עובד לשלב הבא (אם המילה שכתבת נכונה) נגיד ככה: www.blabla.com/mila מאז עבר מלא זמן ואני לא זוכר איך קוראים לאתר הזה או בכלל לסוג של המשחקים האלה אני חושב שהשם של המשחק היה משהו עם MAZE מישהו יכול להעזור לי?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

עוד לא הספקנו להרגע מ Colin McRae Rally 2004. והנה עוד כחודש יוצא המשחק החדש דגם 2005 !!! להגיד לכם את האמת אין כולכך הרבה הבדל עדיין איפשהו נזכרים ב 2004. אבל בכל זאת יש כמה דברים שהשתנו לטובה, נוספה סביבית נסיעה נוספת: גרמניה, הרבה מאוד מכוניות חדשות, מזג אוויר ושעת יום לבחירה. אין מה לדבר על הגראפיקה נראת הרבה יותר טוב מ2004 ולא כבדה, אבל לדעתי התוספת הכי שימושית שהתווספה זאת ההקלה במשחק עם המקלדת נוסף כפתור FAST STEER כלומר עם לחיצתו ולחיצה לאחד כיוויני הפנייה המכונית פונה במהירות, יתרון שעד אכשיו היה רק למי שהיה משחק עם ההגה. כם כל העניין של הDAMAGE שופר (לא בא כולכך לביטו בדמו אבל נחכה ונראה). המשחק בכל זאת לא כולכך מציאותי ולא דומה בכלל למתחרה Richard Burnz R…

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  19. סיימתי לא מזמן את המשחק הזה ונורא התאהבתי בו כי הוא שלב את העלילה, הפעולה, והתפקידים בצורה מאוד טובה ומוצלחת. אני לא כל כך מת על משחקי תפקידים וזה תמיד עיצבן אותי כל הקטע הזה, של לעלות רמות וכו.. לכן אני מחפש משחק אשר דומה למשייח האפל בפעולה, חידות, קצת תפקידים (ממש על קצה המזלג) ועלילה טובה. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by ^Z^,

תודה.

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by dj mccoy,

הייי לכולם האם במקרה יש למישהו את המשחק soldier of fortune 2 אני מחפש את המשחק בנרות וקצת קשה להוריד אותו . אז שמישהו יהיה נחמד ו................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה dj

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by The-Star,

מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Rob Halford,

יצא לפני כמה שעות הדמו של IGI 2. תורידו אותו מפה צריך להירשם אבל זה לוקח שנייה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%aa%d7%a9%d7%a2%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.