עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by Lynch,

ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !

3. Started by xlSnaK,

כשאני נכנס למשחק זה ישר מביא אותי לmultiplayer וצריך משתמש קנוי ואין לי איך אני משחק בsingle player ??! תודה :]]

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by Myt0s,

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by צחי-2,

בוקר טוב אנשים מה קורה? מישהו מכיר דרך כלשהי לשחק משחק של איקס בוקס (NINJA GAIDEN I לדוגמא) על ה-PC?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by ns,

מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. ענקית המשחקים Activision Blizzard מאבדת דמות מפתח נוספת - ג'ף קפלן, בעל היסטוריה עשירה בחברה ומי שהיה אחראי על Overwatch מאז צאתו ועד כה, הודיע רשמית על כך שסיים את תפקידו במערךלכתבה

8. Started by fish123,

מישהו פה יודע מתי XIII 2 יוצא?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by alexrta,

המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by mazam,

עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  13. איזה nfs הכי חדש אני יכול להריץ במחשב שלי ושיעבוד טוב שלי תקיעות? זה המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088

14. Started by fkvatr,

במשימה עם המטוסי חמקן. יש לי מן כיפה אדומה שאם אני נכנס אליה אז אני נכנס לטווח של ה נ.מ. איך עוברים את המשימה הזאת? אך אני משמיד את הסוללות בלי להיפגע? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by IG,

משחקים פשוטים כדוגמאת באבלז, שלא מחייבים קישור אינטרנט ורצוי גם כאלה שלא דורשים התקנה למערכת... ורצוי גם כאלה שלא דורשים הרבה חשיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  17. אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by TemaniH,

שלום, רציתי לשאול לגבי השם של הפורום. הרי כרגע יש קרב על השם dota. Valve מנסה לקחת את השם dota לעצמה ורוצה שלז'אנר יקרא MOBA. אין לי בעיה עם MOBA, אבל יש לי בעיה עם זה שהיא רוצה את DOTA כשם רשום שלה. כשהסיפור עדיין פתוח... השאלה היא: האם זה נלקח בחשבון? מה רע בשם DOTA? הרי MOBA זה מושג חדש כרגע בעוד DOTA זה השם הנפוץ... לפחות לעת עתה... ועד שVALVE יירדו מהרעיון המטופש שלהם(להשתלט על השם DOTA)

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  19. Started by דודים דודים,

אם אני קונה משחקים מהאתר http://www.theriftarcade.com/oculus-rift-games/ של אוקולוס איך אני מפעיל אותם על ה VIVE ?

20. Started by MisterL,

שלום, היה לי כ.מסך radeon 9700pro והייתי מקבל איתו על ההגדרות הכי גבוהות בין 90-140 fps תלוי במפה.. ולפני זה היה לי 6800gt ואז היה לי fps קבוע 333 למי שמכיר איך זה עובד בסולג'ר... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש x1950gt super 512mb 256bit ddr3 ומשום מה הוא נותן לי מקסימום 120 fps אפילו לא.. ניסיתי את הפקודה com_maxfps 333 או com_maxfps 0 וכלום לא עובד.. מישהו יודע אולי זה בעיות בהגדרות של המשחק? ניסיתי כבר להתקין דרייברים, זה לא עוזר ממש.. אז אם מישהו מכיר את הבעייה ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  22. http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect/news.html?sid=6190714&tag=recent_updates;title;4 מה שהכי טוב זה שאת הDLC הראשון שיצא יכלילו בגרסת המחשב ואנשים חשבו שהPC מת ... עכשיו נשאר לחכות לGTA4

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by רועי שלום,

היי, יש לי מחשב ומפרטו: core 2 duo 3 ghz two gb ram windows 7 ואני רוצה להכניס לו radeon x1300pro במפרט כתוב שהדרישת כרטיס מסך מומלצת היא geforce 8800gt. חבר אומר לי שהradeon שהזכרתי שווה בכוחו ל 8600. לכן, רציתי לשאול אם תחת המפרט הנ"ל יעלה אצלי NFS HOT PURSUIT החדש בגרפיקה גבוהה ואפקטים גבוהים, כלומר אף ברזולוציה 1920 על 1024? או במילים אחרות איך ייראה אצלי המחשב עם המפרט הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. אהלן אחרי התקנה מחדש של המשחק התקנתי שוב את המשחק וPB עושה לי בעיות שאין את הקובץ PNKSTRB ניסיתי כמה פעמים להתקין מחדש את PB ולעדכן אותו וזה לא פתר את הבעיה הורדתי את הקובץ החסר (PNKSTRB) אבל אני לא יודע איפה אני אמור לשים את הקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by liav12,

הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים