משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE מכאן http://www.tekken-card-tournament.com/en/play הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח. חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! למה זה ?
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה שבוע טוב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים מה צריך לרשום בקונסול אך אינני מצליח להפעיל את הצ'יטים במשחק. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הוא נקנה שבוע שעבר, וכבר הספקתי לסיים אותו. הוא ממש קצר. אז עכשיו - סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות צ'יטים. אז כמובן שצריך לפתוח את חלון הקונסול (~), אבל אני לא מצליח. באתרים ברשת אומרים שצריך להתחיל את המשחק עם -Developer, ואין לי מושג למה הם מתכוונים. אנא עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ??
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה מעודכן אבל אני לא מצליח להפעיל משחקים (bioshck & Stranglehold הוא תמיד רושם לי את מה שכתוב בתמונה המצורפת המפרט vista 32 bit Q6600 לוח gigabyte p35sl corsair 2GB 800 Mhz כ.מסך leadtek 8600gt extreme 256mb מעודכן 163.71 beta אני אשמח לעזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:25:22 הנה התמונה[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הורדתי הבוקר עידכון 1.41 מהאתר הרשמי, פתחתי אותו ועזבתי את המחשב לכמה שעות והוא פשוט לא נדלק. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי משחק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום ויום טוב קניתי את המשחק CRYSIS אני רוצה להפעיל צ'יטים אך לא מצליח הלכתי לפי הוראות לפתוח קובץ ב-NOTPAD ולהכניס קוד ולשמור הכל הולך בסדר עד השמירה,הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ שבו אני מכניס את הקוד ל-GODMODE אפשר בבקשה עזרה? הנה ההסבר,תודה רבה http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/hints.html?om_act=convert&om_clk=gsbottomnav&tag=quicklinks%3Bcheats
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל. אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה. אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד. מישהו יודע מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להתחבר ל MULTI של COD BLACK OPS אומר שהשרתים לא זמינים מישהו יודע אם יש בעיה כללית בדקתי ב NOD32 FIREWALL זה פתוח אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני לא מצליח להתחבר ל-UPLAY כל הזמן מופיעה לי הודעה שאנסה להתחבר יותר מאוחר האם מישהו יודע על בעיה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לקראת יציאתו של SC2 הוצאתי את הדיסק העתיק של SC מהארון, ניגבתי את האבק והתחלתי לשחק. החלטתי לנסות לשחק גם בבטלנט ושם ציפתה לי הפתעה - לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להתחבר, אני בוחר את האיזור שלי, מכניס סיסמה ואז הוא כותב שהוא מנסה להתחבר ושום דבר לא קורה. הפיירוול מנותק והפורטים פתוחים. המשחק מקורי עם CDKEY נקי. כ"כ האתר של התמיכה הטכנית של בליזארד בתחזוקה כך שאין את מי לשאול. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכניס את השם משתמש שלי והכל כמו שצריך ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה לעוד מישהו יש בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני וחבר ניסינו לשחק אחד נגד השני הוא עשה הוסט גיים, ולא הצלחתי להתחבר לאייפי שלו והוא לא לשלי אני נכנס למולטי, ג'ויין גיים, רושם את האייפי שלו, קונקט........ ושום דבר לא קורה. כנ"ל גם אצלו משהו לא בסדר ואגב, לא התקנו את הComrade
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחבר לאייפי של שרת , זה כותב התחברות בהצלחה וזהו כלום , אני שומע יריות כמה שניות ואחרי זה כלום חוזר למצב שבו זה הייה !
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק בAA ואני לא מוצא סרברים ישראליים והפינ בחו"ל גבוהה איך אני מתחבר לסרברים ישראליים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-