עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maazg,

שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 114508534,

יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו. ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל... בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת. נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MODI,

רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. מה אני עושה עם ה-PUNKBUSTER הארור הזה ? איך שאני נכנס לשרת הוא מעיף אותי ואומר שזה בגללו הוא רושם לי שהסיבה היא PUNKBUSTER.EXE (יש ליד הרשימה של השרתים אפשרות להוסיף V ליד איפה שרשום PUNKBUSTER אז סימנתי כי אם לא מסמנים הוא לא נותן להתחבר לשרת ורושם שצריך לאפשר את זה).

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני מפעיל את הבאטל פילד 3 ואז כשזה בא להכנס לבאטל פורג' מופיע לי להכניס שם משתמש וסיסמה וכתוב : We are sorry something went wrong during your login please try again. ואז אני מכניס את השם משתמש וסיסמה וזה עדיין מראה אותה הודעה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by YoniDahan,

אהלן, אני לא מצליח להיכנס לשרת במשחקים BF3/4 דרך דפדפן EDGE. תמיד שהפעלתי את המשחקים הוא הפנה אותי אוטומט לדפדפן IE ושם לא הייתה לי בעיה. ניסית להיכנס היום ומשום מה הוא לא הפנה אותי לIE, אלה פשוט פתח לי את הבאטלוג בEDGE. בזמן שאני מנסה להיכנס לשרת הוא מבקש ממני להתקין Plugin על מנת לשחק במשחק, כשאני מבצע את ההתקנה בכל זאת אני לא יכול להיכנס לשרת. עושה רושם שהPlugin פשוט לא הותקן. כרגע אני משתמש בדפדפן EDGE בשוטף ואני מעדיף להשתמש רק בו, ולהימנע מלהתקין דפדפן אחר (הוא פשוט נוח לי). מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by n9555,

כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה למחוק את המשחק call of duty wm3 אבל הבעיה שהוא לא מופיע לי בלוח בקרה,בצקרה כזה איך ניץן להסיר את המשחק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by free fraek,

אני מנסה וכל פעם הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא מהקובץ Company of heroes.msi שאמור להמצא בתקייה של ווינדוס ובדקתי ואין שם קובץ כזה... ואח"כ מחקתי ת התיקיה שלו אבל הוא עדיין רשום על המחשב ואני לא יודע מה עושים.. בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by eliil1,

זה איזה בעיה עם המשחק כאילו?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

למה אני לא מצליח להסיר את הסאן אנדריאס מהמחשב שלי?! כשאני הולך להסר תוכנות, ולוחץ על הGTA, הוא נותן לי את ההודעה הזאת: Error Loading C:/progra~1/common/~1/instal~1/profes~1/run time/10/50/intel32/ctor.dll the specified module could not be found. מה הבעיה?!

14. שלום לכולם התקנתי לא מזמן את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועכשיו אני רוצה להסיר אותו ושאני לוחץ על Uninstall Need for Speed Carbon Demo הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EAinstall התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה וחיפשתי בתיקייה את הקובץ EAinstall ויש לי אותו מישהו ניתקל בבעיה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותו כמו שצריך? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by amit501,

הורדתי את המשחק עם כל העדכונים מ-www.muonline.com. וכדי להתחיל לשחק כתוב לי ללחוץ על לחצן ה-CONNECT אך שום דבר לא קורה. קראתי קצת בדרישות חובה מה שנראה לי שחסר לי זה כרטיס גרפי כזה: 3D acceleration Card (Voodoo2.TNT) איך אני בודק את הכרטיס הגרפי? משהו מכיר את המשחק? תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by KermitShor,

הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

איך שאני נכנס למשחק הוא נסגר ויוציא לי לדסקופ בלי שום הודעה.....יש למישהו פיתרון או שנתקל בבעיה?!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by artur2,

התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. משום מה הסרבר תמיד אבל תמיד על OFFLINE למרות שאני מחובר לאנטרנט משהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by motorishta,

לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by shishos,

התקנתי את המשחק ALIAS בהצלחה, ושניסיתי להפעיל את המשחק קיבלתי את ההודעת שגיאה הבאה: דרך אגב יש לי כרטיס מסך- Geforce MX 440 AGPx8 128 mb

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by איתמר,

הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  24. Started by kingpin,

הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by RawSteel,

ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים