עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. את המשחק הזה הורדתי כי הציון שלו מאד גבוהה .ואני אוהב אסטרטגיה מאד .אבל רק שבונים בסיס ומתקיפים בסגנון גנרלס. בקיצור חבל שעל השלב הראשון אני לא יודע מה צריך לעשות מי שיודע שיגיד לי....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז ככה יש את זה http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3403 מול זה http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=391 היתרון של הסגה זה ה300 שעות. היתתרון של הלוג'יטק זה אמינות. השלט של סגה אמין באמת, או שהוא רק נראה כזה? המחיר לא משחק פה... למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by elad76,

שמתי תהגדרות על מקסימום 1024 רק עם AA2X ובלי SOFT SHDOWS..עובד חלק אין בעיות.. לאחר שבדקתי את הצללים בפעולת SOFT SHDOWS וללא פעולתם(צללים רגילים)הופתעתי לגלות שהם נראים אותו דבר:מה שאומר שהSOFT מופעל מעצמו גם שאני שם רק צללים רגילים,הוכחה נוספץ היא שהFPS לא השתנה. SOFT SHDOWS מופעל SOFT SHDOWS מכובה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by thegame998,

חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?

6. Started by lader,

עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yot,

אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elad76,

שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by Jeka90,

כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי השגיאה שבתמונה. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

10. Started by Zap,

איך עושים טריקים עם השחקנים?

11. שלב הבתים של טורניר פיפא 2007. לאחר ההרשמה שהסתיימה היום יש לנו 16 קבוצות. הטורניר יתחלק ל4 בתים של 4 קבוצות, בסה"כ 16 קבוצות. מכל בית יעלו 2 קבוצות. חוקי המשחק פשוטים מאוד. כל משחק יארך כ10 דקות(ככה אפשר לראות את היכולות האמיתיות של השחקנים) כל מחזור יערך על פסק זמן של יומיים(יהיה לכם יומיים לדבר עם השחקן השני ולעשות משחק ולהתאמן.) הבתים הם: בית א' 1) ארסנל , MM{}RTAL][TY][ 2)מנצ'סטר יונייטד , pazer005 3) ליון ,XsesA 4) אינטר, tamarg11 מחזור ראשון, ארסנל-אינטר מנצ"סטר-ליון בית ב' 1) מילאן avi2014 2) צלסי galh_5 3) מינכן BlacK-HawK 4) רומא ,bad-sector מחזור ראשון מילאן מול רומא צ'לסי מול מינכן בית ג' 1) ולנסיה ForresT 2) ליברפול neogod 3) בחר קבוצה aero 4) ברמן Teves…

• 92 תגובות
    • 7.3k צפיות
  12. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה תודה אביאל.

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by DOGMA,

הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by xlSnaK,

איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  15. אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Elevation,

האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by elad76,

המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by benor,

משחק טוב, מישהו מכיר? http://www.armadillorun.com/

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  19. או שיש דרך קלה להביא מחו"ל את החבילה הבסיסית של ה 300 דולר, או אולי שווה להשקיע עוד 100 דולר אם הפרימיום יכולה להריץ גיבויים מהדיסק קשיח שלה כמו האקסבוקס הישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by chen.landau,

לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by assaf990,

במהלך המשחק הרגיל? כמו משחק עם הגב לסל סיבסוב, העברה בין הרגליים הטעיות וגם: איך מבטלים את השריקות לפאולים? (שמתי על OFF את כל הקטגוריות ב-RULES, ולא עזר)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RX7,

חברים אני רוצה שתביאו לי המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון. משו בסגנון הdelta force.. חח אני יודע שאני מיושן אבל אני מת על המשחק הזה תביאו לי משו בסגנון הזה רק יותר חדש ועוד דבר שהמשחק יהיה למחשב ולא רק לרשת! תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  23. הזמנתי מחשב חדש ואשמח לקבל המלצות למשחקים שיעלו עליו פצצה וגם עם איזה הגדרות להפעיל אותם(כדי לנצל את המקסימום) מעבד E6300 512X2 זיכרון טווינמוס לוח אם כנראה ג'יגהבייט עם הצ'יפסט של ה965 כרטיס מסך או 7600GT או 7900GS זה רק יום ראשון אני אדע... 250GB שמתוכם אני משקיע...100GB למשחקים חחחחח לפחות)P בכל אופן אני מתכנן לקרוע תמחשב הזה...אשמח לקבל המלצות לדברים הכי חמים שיש.. את המשחקים הנ"ל אני אקבל שבוע הבא אשמח לשמוע המלצות גם עליהם קונסטנטין 25 to life NFS most wanted matrix: path of new enter the matrix GTA SA Bloodrayne 2!! B&w2 swat4 Worms force Under משו DOOM3 FEAR WW II fifa 2006/7 cars the vidoe game hitman bloodmoney!!! serious sam2

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים