עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברי הקהילה וכלל גולשי האתר. כאן נרכז את מבצעי Steam של קיץ 2013 עם הנחות ענק על מגוון משחקים! פוסט זה יתעדכן באופן שוטף לגבי כל מבצע שווה שאולי פספסתם, אתם מוזמנים להוסיף במידה ומצאתם אחד שלא צויין. מגוון משחקים בהנחות ענק בעמוד החנות הראשי של Steam

3. Started by יוסי כהן,

** צונזר ** אתר cd-key הראשון בישראל מחיר הכי נמוך בארץ

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by maxim22,

היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by moshe_ha,

יש לי תמשחק ובקיצור אני עושה מצב SKIRIMSH ואז אני פשוט לא יודע איך בונים דברים או איך לוקחים זהב או כסף...מישהוא יכול להסביר לי? הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/moshefiles123/untitled.JPG תודה! כאילו רק אם מישהו יכול להגיד איך מתחילים לקחת כסף ובונים בנין ראשי....תודה!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. השקה בהפתעה של חנות ה-Epic Store יחד עם כמה כותרים בלעדיים תנסה להכניע את הכמות האינסופית של הפלטפורמה מבית Valve באמצעות דגש על תנאים טובים יותר עבור המפתחים לכתבה

7. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_32426.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202696.html תמונות - http://www.gamershell.com/pc/operation_thunderstorm/screenshots.html?id=342814 כנראה זה משחק ירוד, אבל בחוסר משחקים שיש, זה המצב :'( [עדיין לא שיחקתי בדמו ]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by Googleness,

שלום שלום, התקדמתי 40 ומשהו אחוזים במשחק במצב קריירה עכשיו אני סיימתי עם קנג'י ועם וולף והתחלתי לאכול שטחים של הקבוצה שנקראת 21ST שיש את הבחורה שמנהיגה אותם הבעיה היא שיש איזה מסלול מסויים שמופיע בכמה מירוצים שם בצורות שונות שגורם למשחק לקרוס לשולחן עבודה. יש דרך לתקן את זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by theone89,

תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by --Shadow--,

ראיתי שהמשחק קיבל בסה''כ ביקורות טובות: http://www.vg247.com/2013/11/15/need-for-speed-rivals-reviews-drop-get-all-the-score-here המשחק מפותח על המנוע של DICE בגרסת Frosbite 3 לא יודע מה איתכם אבל אני הזמנתי אותו ב ORIGIN - משתחרר ביום רביעי הקרוב, הוא נראה די טוב. המשחק משלב בין Single ל Multi-player תוך כדי המרוץ, דרך הפיצ'ר החדש שנקרא AllDrive קצת GAMEPLAY

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. תוכלו להגיד לי אתרים לא חוקיים עם משחקים מלאים אני מת להוריד כי אין את כל המשחקים בקאזה וזה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Joe Blow,

שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 11GnR,

אז מסתבר שעכשיו שתיקנו את הבדיקה, אני מקבל PACKET LOSS כבד (המשחק רושם שזה חמור ומראה מד אדום) בכל השרתים הגרמנים, וברוסים אני מקבל 0 PACKET LOSS ? אז זה או לשחק עם פינג 120 במקום 65, או PACKET LOSS ? מישהו שמחובר על הכבל הישן (לא דרך 014) יכול להעיד שזה גם אצלו ככה?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שלום,התקנתי את המשחק Battlefield 2 והייתי משחק בו כמה שבועות לפני שנמחק לי בכל מקרה פעם הייתי משחק בלי אוברקלוק והיה לי כרטיס חם מאוד אז היה לי תקיעות ושיחקתי על הגדרות עלובות, עכשיו עם אוברקלוק אני יכול להריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רק על רזולוציה 800X600,בקיצור אם אני שם הכל על HIGH ומשחק יש לי תקיעות אבל לא FPS DROP,רק תקיעות. הכרטיס במאמץ עם OC (בדקתי עם NVTEMPLOGGER בזמן משחק) והרצתי ARTIFACT TESTER של ATITOOL,בשתיהם הטמפ' לא עוקפת את 52 במאמץ. אז אני חושד שהתקיעות באות בגלל שיש לי 128מגה זכרון בכרטיס.אה, גם שאני שם את הTEXTURE על MEDIUM עובד חלק רק פעמים נדירות תקיעה קטנה. *בקיצור השאלה העיקרית היא אם בשביל להריץ הכל על HIGH חייב שלכרטיס מסך יהיה 256MB זכרון…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by mavingadol,

אמרו לי שיש משהו בפורום שמוכר את המשחק BF4 ב 100 ש"ח איך אני מגיע אליו ? אני לא מוצא אותו . אפשר קישור למשתמש שלו ? או את הטלפון שלו ? אני רוצה לקנות ולא לשלם הרבה כסף .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eGore,

שלום! כשחקן CS, פעמים רבות ברצוני לערוך משחקי FCM או PCW, ולפי מה שהבנתי דרך מצוינת לאיתור כאלה פעילויות היא דרך mIRC. כיצד אני, למשל, מוצא את הערוץ #eSGames? שמעתי ישנה פעילות רבה גם ב-Quakenet, רק שאני לא יודע כיצד להתחבר\למצוא את ערוצים הללו. תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

http://www.vg247.com/2011/08/12/valve-announces-counter-strike-global-offensive/ סטים: http://store.steampowered.com/app/1800/

• 53 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מי פה כבר סיים את זה? מבחינת המשימות המאורגנות, המשחק די קצר, אבל לפחות אפשר להמשיך אחרי זה בתור פרי לנסר.... 8)

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  23. בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by Grim Reaper,

יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...

• 5 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.