עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MATOK,

ניסיתי למחוק את המשחק כמו שצריך דרך קונטרול פנל והיתה לי הודעת שגיאה . בקיצור התעצבנתי ומחקתי את כל התקייה ,אני יודע דבר לא בריא בכלל!!!! עכשיו אני לא מצליח למחוק את הכותרת מהקונטרול פנל כי כבר אין משחק,שוב יש לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא אותו. נ.ב :ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק שוב כמו שצריך אבל הבעייה חוזרת. חייב את עזרתכם,ומקווה שאני בפורום הנכון!!!!

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  2. אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by maayan,

בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by t--g,

שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  5. שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by aero,

שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by gshhar,

1 הבנתי שהוא מאוד מאוד כבד. יש לי מעבד DUAL CORE וכרטיס מסך X1800GTO עם 2 ג'יגה זיכרון ומסך רחב. האם המחשב יסחוב לי את המשחק ברזולוציה שאני עובד איתה של המסך ? (1680X1050) 2 האם זה משחק מהנה וכיפי (אני מאוד אוהב FIRST PERSON) או מאכזב ?? תודה.

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by The-Star,

מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

10. Started by marlboro,

ראיתי את הפוסט שנפתח עם המשחק Prehistoric. איזה זיכרונות נראה מי יצליח להביא את המשחק הנוסטלגי ביותר אני מביא את Wizball מי שזוכר את המשחק יודע שלא מדובר ב Pinball

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Bartleby,

מפרט מימין. מה יכולות להיות הסיבות? נ.ב. הוא מקרטע כשהוא על ULTRA HIGH.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by ROTFL,

שלום אנשים. אני משחק במשחק הנ"ל (ד"א - אחלה משחק) ובמשימות של העלילה הראשית מבקשים ממני לשרוף שדות קוקאין של הקרטל המתחרה. הגעתי לשדות וניסיתי כל דרך אפשרית לשרוף אותם (פצצה, פצצה בשלט רחוק, רימון, כל הנשקים ה"רגילים) וכלום. איך אני אמור אם כך לסיים את המשימה?!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by slim_shady,

קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  16. יש לי בעיה מוזרה במשחק הזה ורק איתן! כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by stingeR-,

פשוט תורידו , תגובות אחר כך. http://www.yairnet.co.il/downloads/Counter-Strike-Stav[www.YairNet.co.il].mp3

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

החברה עומדת לשחרר בימים הקרובים פאטצ' שאמור לסדר את כל בעיות הקריסה למינהם וכמובן את בעיית ה - Low Fps תחת ויסטה ו DX 10

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by gal,

היי אנשים לא יודע מה זה אבל שמרתי שני מצבים בGTA3 ושניסיתי להכנס אליהם לא הצלחתי המשחק העיף אותי החוצה מה זה יכול להיות לפי דעתכם? זה ממש מבאס כי אי אפשר לשחק ככה! ניסיתי לעשות RESTART למחשב אבל זה לא עוזר אתם חייב ים לעזור לי!!!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by rikus,

טוב, אני פשוט חייב לשתף כי זה נראה לי מאוד מוזר שאף אחד לא דיבר פה על המשחק מירוצים הכי מדהים בכמה שנים האחרונות. עקבתי אחריו כבר כמה זמן מאז שהוא היה אמור לצאת אבל התקמצנתי הרבה זמן עד שקניתי אותו במבצע בסטים. מדובר במירוץ באגי/אופנע שטח הכי מהיר, הכי פסיכי, עם הכי הרבה שינויי בגובה, קפיצות באוויר למשך שניות ארוכות ועוד המון דברים בלתי אפשריים, והכל במהירות מסחררת. שלא לדבר על SLIP KNOT ועוד כמה להקות גראנג' מטאל שממש מוסיפות לאדרנלין ולכיף. הגרפיקה גם ממש משובחת, וזה משחק משנת 2010! זכה כבר בהמון פרסים, כולל מירוץ המכוניות הטוב ביותר ל-2010. אז NAIL'D רבותיי, גמרתי בנתיים ליגה אחת והיה מדהים, לא פחות ממדהים ממש נעצרה הנשימה. מי שלא שיחק את זה לא יודע מה זה אדרנלין …

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי הורדתי את הבטא של המשחק הנ"ל. יש עוד מישהו שהוריד את המשחק? בכל מקרה- הביצועים אצלי לא טובים. אני מפעיל את המשחק עם הגדרות MED פחות או יותר, והמשחק עדיין מגיע ל 15 FPS בעומס ואפילו לפחות מ 10 בעומס כבד מאוד. בעקרון המחשב שלי הוא בערך המפרט המומלץ ולכן זה לא כל כך מסתדר לי. האם יש פה מישהו שיש לו נסיון עם המשחק? ד"א- המשחק נראה מבטיח.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by *NightMare,

אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים