עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי שתי מערכות הפעלה ורכשתי (דרך סטים) BATMAN ARKHAM ASYLUM כמובן שכדי לשחק התחברתי למשתמש LIVE שלי ופתחתי SLOT כדי לשמור בו הכל טוב ויפה אבל שעברתי למערכת הפעלה השניה התחברתי וכו' אבל שהגעתי לבחירת SLOT של שמירה לא היה שם את השמירה שלי מהמערכת הפעלה השניה הערה חשובה - אני מדבר על אותם קבצים (נניח המשחק שמור ב D אז משתי מערכות ההפעלה פתחתי אותו מ D) האם זה אמור להיות כך? (חשבתי שכל הקטע שזה בענן ואז אני יכול להמשיך מכל מחשב..) אם כן אולי יש דרך בכל זאת להעביר את השמירה ממערכת הפעלה אחת לשניה? (אולי זה שמור באיזו תקיה איפה שהוא?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. למישהו יש מידע או שיודע אם הולך לצאת המשחק השני בסדרה? תודה,

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by BedBoy,

אני נכנס למשחק ואחרי שאני מוודא שה F lock ושאר המקשים לא נעולים אני לוחץ על PrintScreen לתמונה שאני רוצה (מהמשחק) ואחרי שאני יוצא ממנו הוא כאילו לא נשמר בקליפבורד! כלומר אני לא יכול לעשות Paste ! (הדבק) אז איך אני יכול לצלם את התמונה שלי מ Far Cry ואחר כך להדביק אותה (בצייר) ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. בימים האחרונים אני לא מצליח לשחק בכלל ברשת punkbuster זורק אותי מכל הסרברים ורק CO-OP עובד תקין. הסרתי את המשחק ואת כל התוכנות המצורפות והתקנתי מחדש את המשחק עם כל העדכונים והבעיה עדיין קיימת. מה אפשר עוד לעשות?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  7. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הפיזיקס החדש של אנוידיה? אני רואה שהבעיה פזורה ברשת http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=656177 שיניתי את התאריך במחשב ופתאום המשחק עובד איזה בולשיט \: גם כן הווינדוס העלובים האלה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by peralon,

כשאני מנסה להעלות את המשחק יש לי את ההודעה הבאה : הכרטיס מסך : GF4 MX440 מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

בקרוב יצא ה BETA של CABAL SEA, המשחק יהיה בחינם (כמו EU ו JP) ואם ישראל נכללת באסיה (נשמע הזוי אבל אי אפשר לדעת). למי שלא יודע מדובר במשחק RPG בסיגנון WOW רק שהוא בחינם (ולדעתי יותר יפה ומהנה). בקרוב יגיע ה BETA. http://www.cabalsea.com/index.aspx

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by gillk1,

אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. Started by dani,

יש לי Need for Speed Underground וכשאני מנסה להפעיל אותו אז הוא קורס (ועושה דוח שגיאה) יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? הורדתי את הקטליסט 4.9 ו Directx 9C

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by The Dom,

פתחתי כבר ת'ראד אבל לא ממש עזרו לי בו. מפני שאחד מהגאונים כאן אמר לי להוריד סטים חדש ולהיכנס לחשבון שלי דרכו אז זה מה שעשיתי. עכשיו הבעיה- באמצע ההתקנה של CSS יש לי הודעת שגיאה וכתוב לי שאי אפשר לסיים את ההתקנה אבל הCSS עובד נורמאלי לגמרי, אבל מה שכן- חסרות לי מלא תיקיות. ז"א, אם אני רוצה להתקין סקין של רובה- אני לא יכול מפני שחסרות לי המון תיקיות שאני צריך לשים שם קבצים של הסקין. אם אני פותח תיקיות חדשות בשם התיקיות שצריכות להיות זה גם כן לא עובד. החשבון שלי מקורי. איך לעזאזל אני משחזר תיקיות ? (לא מצאתי בתמיכה שלהם כלום לגבי זה)

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by GameGems,

אז מה שזה קצת באיחור, אני משחקת במשחקים בזמן שלי

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Matan22494,

שלום אני כבר הרבה זמן מחפש איזה משחק אופנועים איכותי ומהנה מישהו אולי יכול להמליץ לי על איזה משחק כזה ?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by oren99,

משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by naoriko,

איך משחקים הירוס ברשת אני וחבר שלי רוצים לשחק אחד נגד השני????? פתחתי חדר נתתי לו את שם החדר קוד איי פי מה שצריך ואין אנחנו לא מצליחים עשינו הפוך ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים!!! :'( אני מדבר על: Heroes 3 Complete

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Ido.G,

היי, כידוע, ישנן 2 סדרות עיקריות אשר מפשרות לנו, הגיימרים, להנות מ"סימולציה" של משחק כדורסל רגיל (לא רחוב): - NBA 2KX NBA Live 0X משנה הבאה (08) סדרת 2k תצא אך ורק ל PS3 ול Xbox 360- קונסולות הדור הבא. בעבר היא יצאה גם לקונסולות הדור הקודם. עם זאת, לצערנו הרב, היא מעולם לא יצאה למחשב. מה שמשאיר את שחקני המחשב עם סדרת Live של EA. מי שעוקב יודע שהחל משנת 2003 אין בכלל על מה להסתכל בסדרה. המצב הידרדר עד כדי כך שהגרסה האחרונה, 07, זוועתית עד כדי כך שזה פשוט סבל לשחק בה. הרבה חנויות לא מוכרות אותה בכלל לקונסולות (שם יש את 2K המוצלחת ואין שום סיבה לקנות את לייב) ומוכרות את הגרסה למחשב במחיר מוזר (99 שח). כרגיל, גם השנה אנו מקווים לגירסה מוצלחת של NBA Live, מה שיתן לשחקני המחשב …

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by 9raviv9,

התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by djhenrya,

הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by ALEX.P,

האם tony hawk 4 הפעל אצלי (להסתקל במפרט מחשב)

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by yehonatan28,

יש לי NBA 2K14 והוא נפתח בתלת מימד ואני לא מצליח להסיר את זה.. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.