עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by coorva,

שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by ben060,

שלום הגעתי לשלב של ה BOAT שבו יש סירה וצריף להטמין בה את הפצצה, אחרי זה מגיע מסוק שצריך לפוצף אותו. אין מפוצצים אותו לפני דהוא הורג אותי, ניסיתי כבר עשרות פעמים. אין דרך להימלט?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

יש לי גיוסטיק םשוט של מיקוסופט. חברתי אותו USB הוא זוהה ובבקרי משחק המשחב מזהה את הגיוסטיק כמו שצריך. שאני נכנס לBF2, המשחק לא מזהה אוטמתי את הגוסטיק. כלומר אם אני מנסה לשחק עם הגויסטיק(מסוק/מטוס/חייל) המשחק לא מזהה כלל את הגויסטיק. אבל מצד שני המשחק כן מזהה את הגויסטיק כי אני כן יכל להגדיר ידני את הגויסטיק במשחק... אבל זה ממש בעיה להגיר את הגויסטיק ידני כמו שצריך במחשב.... (הוא מזהה את הלחצנים לא את התנועה)

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  6. כמן כמו כל דבר דורש אימוץ של מפתחי המשחקים במנועים שלהם, אבל בהחלט נראה מרשים ומבטיח: https://www.neogaf.com/threads/amds-new-femfx-physics-based-cpu-library-offers-lifelike-object-deformation-and-destruction.1516162/

7. התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by dsane,

אבי הביא לי את המשחק מארה"ב והוא לא מוכן להתקין לי אותו בתענה שהמשחרק מיועד רק לארהב איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by IG,

משחקים פשוטים כדוגמאת באבלז, שלא מחייבים קישור אינטרנט ורצוי גם כאלה שלא דורשים התקנה למערכת... ורצוי גם כאלה שלא דורשים הרבה חשיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by pp12,

gta liberty city stories יתמוך בדירקט 10?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by e.s,

איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Shmoolik,

זה משחק מירוצים \ שטח כזה , כל המסלולים הם מסלולים פתוחים , אפשר לבחור כל מיני ג'יפים , באגים , טרקטורון , ואני זוכר שגם היה אפשר לבחור אווירון קל וגם מן טרקטור כזה. עכשיו היו שם כל מיני סוגי משחק כמו , לעבור בכל מיני GATE WAY , "הדגל" - זאת אומרת שיש דגל אחד ולמי שיש את הדגל צריך לברוח איתו עד שמישהו מיתנגש בו ואז הדגל אצלו וכו'.. , סתם מירוץ רגיל.. ועוד. שחכתי איך קוראים לו , אז אם מישהו מכיר או יודע על מה אני מדבר וזוכר את שמו , שיגיד בבקשה. תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  14. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

פשוט מעולה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26614732&tag=sidebar;title;1

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by nadaw,

לאגים קשים בסטארקרפט !!!! אני לא מבין למה !! יש לי 2.5MBPS... אני מוריד דברים בטילללל >>---------> ווינדוס אקספי.. הצעות לפתרון ??? מישו ??? תודה לעוזרים !!!!!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. לפניכם דוגמה נוספת לכך שעירוב בין גיימינג ופוליטיקה הוא לא צעד חכם, ברוב המקרים לכתבה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  18. מישהו יודע אם קיים אתר כזה? אשמח לדעת. כי אף פעם לא יודעים תוך כמה זמן משחק יגיע אלינו כאשר הוא משתחרר בארה"ב...

19. Started by KermitShor,

הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by marlboro,

ראיתי את הפוסט שנפתח עם המשחק Prehistoric. איזה זיכרונות נראה מי יצליח להביא את המשחק הנוסטלגי ביותר אני מביא את Wizball מי שזוכר את המשחק יודע שלא מדובר ב Pinball

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by llrefael,

http://groupees.com/bemine 6 משחקים,בשיטת "שלם כמה שאתה רוצה" (החל מדולר), 20% ל- Child's Play המשחקים הם: 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol נ.ב. א. על מנת לקנות את המשחקים צריך להירשם לאתר (בעזרת דוא"ל, פייסבוק או טוויטר), את המשחקים מקבלים לחשבון באתר [לא נשלח אימייל עם קודים או משהו כזה(אבל לא בדקתי את אפשרות המתנה)]. ב. לפעמים האתר לא זמין בגלל עומס- צריך פשוט לנסות בזמנים שונים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. אוהבים משחקי אסטרטגיה איכותיים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית מציעה לכם את המיטב של המפתחת Relic, ובמתכונת שלם-כפי-יכולתך המסורתית כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-rts-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-relic-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90/

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by nore0,

איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by Omerole,

מישהו יודע עם המשחקים הנ"ל יעבדו תחת ויסטה? כל משחקי STEAM למיניהם (CSS DODS וכו') Dark Messiah Of Might And Magic Warcraft 3 Diablo 2 Heroes 5 Company Of Heroes והתוכנה Hamachi . תודה

• 12 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים