עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ido147,

כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. שלום, יש לי את המשחק .....Six Vegas ורציתי לדעת אם הוא תומך ב Core 2 Duo? כי ממה שראיתי הוא מנצל רק ליבה אחת... ובגלל שיש לי E6300 אז הוא מציין גם שזה מתחת למינימום... רציתי לשאול גם איך מבטלים את הBLUR המעצבן הזה שיש שמה, כי אני לא הצלחתי... ויש לי עוד שאלה, איזה משחקים היום יכולים לנצל את שתיי הליבות של ה E6300? ועל איזה הייתם ממליצים? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by eliko9,

כמה שאלות שמעניינות אותי כבר זמן רב... כמה זמן לוקח בערך לפתח משחק מחשב? (זה נכון שלקח לפתח את סימס כמה שנים טובות?) בכלל איזה משחק לקח לפתח אותו הכי הרבה זמן... מה זה מנוע גרפי בדיוק...לא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה את זה טוב והאם עומד לצאת באמת C&C חדש בעתיד? ועוד כמה שאלה.. ה"כרטיסי מסך" של התחנות משחקים (ps2/xbox) הם בהרבה יותר טובות מהכרטיסי מסך של המחשבים האישיים? ואם אפשר לתת דוגמא לנתוניי החומרה של הכרטיסים הללו...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by The Dom,

1)האם SPLINTER CELL DOUBLE AGENT נחשב למשחק יותר טוב מאשר CHAOS THEORY (לפלייסטיישן 2)? 2)האם שווה לחכות לCONVICATION מאשר לקנות את ה"סוכן כפול"? 3) אשמח על חוות דעת בין המשחק השלישי והרביעי. (מי יותר כיפי לשחק, איפה יש נשקים יותר שימושיים/חדשים/מגניבים וכו')

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת בשביל לא להציף רציתי לדעת למה כל המשחקים הטובים הם רק לקונסולות יש סיכוי שהם יצאו ל-pc אלה המשחקים Call Of Duty Finest Hour 25 To Life Burnout 3: Takedown GoldenEye Rogue Agent Juiced driver 3 Grand Theft Auto: San Andreas Def Jam: Fight for New York Def Jam Vendetta MIDNIGHT CLUB 3 DUB EDITION NBA Street nba ballers die hard vendetta Close Combat: First to Fight Midtown Madness 3 Need for Speed: Underground: Rivals TIMESPLITTERS האם כדאי לי לקנות ps 2 או שכל המשחקים האלה יצאו למחשב (כמו שפעם GTA 3 היה רק ל-PS2 והוא יצא בגירסת מחשב) Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? איזה half life אני צריך להת…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by tania131,

שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Aviko,

חח איך זה נשמע עלוב בעיברית... תענו בבקשה!!, תודה לעוזרים, אאבביי

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by taltola,

אני עומד כרגע על 168 שעות... סתם מעניין אותי לדעת איפה אני עומד ביחס לאחרים.

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. חשים צורך עז להיכנס אל תוך רובוט עתידני ענקי ולהשמיד כל דבר שנמצא בסביבתכם? בשנה הקרובה תוכלו לעשות זאת עם הקאמבק של סדרת משחקים וותיקה ומפורסמת לכתבה

14. לצד סרטוני משחקיות אמיתיים ראשונים - קיבלנו את הבשורה על כך שהטרנד החם ביותר בעולם הגיימינג לא יפסח גם על הסדרה המלחמתית הוותיקה מבית EA Games לכתבה

15. Started by danield51,

עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by DezireMaker,

אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה

17. Started by SamurAchzar,

מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחר כשלון צורם בעבר, קונסולת ה-SMACH Z בדרכה להפוך למוצר אמיתי, תודות לקיקסטארטר לכתבה

19. מי היה מאמין ? http://hanbitgame-espresso.blogspot.com/2008/10/letter-from-hgld-product-manager.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shefi,

מישהו יודעה אם יש תוכנה בסגנון ASE או GameSpy שמאפשרת כניסה ישירה לסרברים של Battlefield 2 ?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by mMmSaK,

התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by Guy950,

מסיבה לא ברורה אני לא יכול להתחבר לבאטלוג, זה כל הזמן רושם לי שהסיסמה או האימייל לא נכונים, אז החלפתי את הסיסמה ונכנסתי לאורייג'ין בלי בעיה אבל הבאטלוג ממשיך לעשות כך.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7272

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8801 לעזזל התערוכה השניה בגודלה היא ביפנית וE3 היתה כמו חג בישבילי יהיה זיכרה ברוך- :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by stone cold,

למישחק קוראים Red Steel והוא מפותח על ידיUbisoft דרך אגב המישחק אמור להיות FPS לפי מה שהבנתי וקחו לינק לחדשות של Ubisoft http://www.ubi.com/US/News/Info.aspx?nId=3882

• 7 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים