עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. טוב אז ב 4 בינואר,1994 נולדתי בשעה 3 לפנות בוקר, טוב לא משנה בקיצור: נותנים לי מתנה לבחור אז הנה זה: 1. שידרוג כרטיס המסך+זיכרון ועוד שידרוגים 2. PS2+CHIP 3.XBOX 360 עכשיו מה כדאי? PS3 לא עולה לי בכלל לראש למה אני שונא סוני. רציתי את PS2 לשחק קצת ולמכור אותו אחר כך

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים של כרטיסי המסך והקול, עשיתי install וuninstall איזה מליון פעם. יש לי XP עם SP2. יכול להיות שזה בעיה? אני מריץ משחקים אחרים בלי בעיה

5. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. ?? אני רוצה לשנות את המקשים ב-6 PES.. כמו שב FIFA 2007.. אני יכול?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by zxcvbn2,

לאורך השנים קהל הגיימרים החובבני והכבדים יותר התנגשו להם בשאלה .. מי מביס את מי בתחרות על לב הכדורגל האמיתי ביותר PES או FIFA או במילים אחרות מי סיבב "בננה" לחיבורים של היריב והשאיר לו עשן מאחור !! אוקיי אז בתור אחד ששרף לא מעט שעות וגם את ראייתו מול שתי היריבות המושבעות החלטתי לבקר באופן אוביקטיבי את שני המשחקים להלן הציונים : נתחיל עם התפריטים - ללא ספק ניצחון ברור ל EA על התפריט המגוון יותר ועשיר יותר (ליגת אלופות .. ושמות של הקבוצות מקוריות וכו...) הציון שלי - PES 7 FIFA 9 פס קול - תבוסה כואבת ל KONAMI שדרן משעמם (אולי הנקודה הכי חלשה של PES ) לעומת FIFA שם השדרן באמת מכניס אותך למשחק (כל הכבוד ל EA ) אמיתי לחלוטין אם אני לא ט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bezadon,

אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by roie13,

היי חברה בקיצור לעניין רציתי לדעת איך אני יוכל לשחק בסניגל בלי סיריאל חוקי . זה לא נותן אפילו להיכנס כי אין לי סיראיל חוקי ואני לא הולך לקנות אחד כזהה תודה מראש FIRESTROM

11. Started by FARKASH7,

אני מחפש עידכון למנג'ר הישן והטוב CM0102 אני יודע שיש רק לא יודע מאיפה להורידץ

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

זו ההודעה שאני מקבל בחלק מהסרברים. בחלק אני גם מקבל timeout . הפתרון?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק דרישות מערכת למשחקים לפי המחשב שלי, מישהו פעם הביא לי אותו ושכחתי את האתר :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by orzilca,

שיחקתי בשלב הזה שבהתחלה צריך להרוג 3 שכירי חרב לשבש איזה 5 מחשבים של תקשורת או מכ"מ או משהו כזה בקיצור אחרי המחשב השני אני שומר את המשחק נתחיל בזה שלקח לי בערך דקה וחצי לשמור שזה לוקח בד"כ 10-15 שניות ואז המשחק התחיל ממש לקרטע.. אפילו הסרטוני הדרכה תקועים כאלה וגם המוזיקה ברקע של המשחק.. טוב הפעלתי מחדש בהתחלה המשחק בכלל לא עלה לי זה היה נתקע משומה בלוגו של Playstation 2 נתתי למכשיר לנוח כמה דקות וניסיתי להפעיל את ה-PES 6 עובד כמו שצריך אפילו שיחקתי 40 דקות בכל מקרה ניסיתי שוב את הספלינטר סל ועכשיו הוא נתקע לי שאני מנסה להיכנס לשמירה שלי בשחקן יחיד מה לעזאזל קרה לזה ?! נ.ב הדיסק נקי מבריק ואין עליו אף שריטה..

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. היי חברים . אני מעוניין לשחק את BF2 ברשת, והיות והסכום הכספי הוא לא עניין של מה בכך בשבילי, אני רוצה לשחק קצת לפני שאני אבצע את הרכישה. אם יש כאן בחור ששיחק מספיק, נהנה מהמשחק, רוצה לאפשר לחבר אחר (אני) להנות, ומעוניין להשאיל את הסריאל שלו (רק לתקופה של שבוע-שבועיים), אני אודה לו . עדיף שתאפשרו לסריאל שלכם להיות בשימוש, למלא את ייעודו, מאשר להתייבש בהארדרייב שלכם . אל תתנו לו למות ! המשך יום נעים לכולם ! 8)

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by -R-E-L-,

מי שמתכנן לקנות את הPS3 כדאי שיקח את זה בחשבון. לצורך ההשוואה PS2 צורך רק 45W ו X360 צורך 160W. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=11404

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

19. Started by בלוסטון,

אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6

20. Started by MODI,

הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by kfirlion,

שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי.... איך אני פותר את זה? ואיך אני שולח מכתבים לsteam/ valve? פתאום אני צריך להתחבר לאתר מה שמקודם לא הייתי צריך (כבר שלחתי להם מכתב)....! ובגלל שאני לא יכול להיכנס לסטים אז אני לא יכול להתחבר לאתר

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Shoshan,

מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים