משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
רוצים לראות מה נשתנה בסדרת האסטרטגיה המופתית של חברת Relic בשנת 2017? בעוד קצת פחות משבועיים תוכלו לעשות זאת, כשכל מה שתזדקקו לו הוא הרשמה מקוונת וחינמית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם יש משחקים שתומכים במעבד 4 ליבות..? ???
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את Conflict Desert Storm II והוא נראה משחק ממש אחלה לפי מה שהספקתי לשחק בוא עד עכשיו , הגרפיקה נראת טוב ויש השקעה ביכולות של החיילים...אבל השליטה עליהם כצת בעיתית במעבר בין החיילים והתזוזה של הכוונת במבט מעל מישהו יודע איך לסדר את התזוזה הזאת במבט מעל כשהכוונת לא זזה שווה (למעלה-למטה) ? איך אני משנה לחייל ספציפי במהירות , ולנשק ספציפי של איזה חייל ? כרגע אני משנה ע"י page up/down וע"י shift תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הייתה לנו היום הרצאה של Microsoft באוניברסיטה שבה הציגו לנו כל מיני טכנולוגיות חדשות ושירותים של Microsoft (זכיתי בעכבר Arc) ולמרבה הפתעתי ושמחתי הביאו לנו גם שולחן Microsoft Surface ופשוט עזבו אותו לחסדם של הקהל הלא כ"כ רחב שהיה שם. מאחר שאני שונא המונים לא טרחתי לגעת בשולחן עצמו (מה גם מאחר שיש לי iPhone כבר שנה, אני לא מתלהב מכל התממשקות עם מגע שמציגים בפני) אבל כן צילמתי שני וידיואים שמציגים משהו שלא כ"כ הראו עד עכשיו - משחקים על ה Microsoft Surface. המשחקים בוידיואים הם בעצם Mini-Games שכאלו, אבל דמיינו מה זה לשחק Starcraft 2 על שולחן כזה... http://nextgn.com/2009/01/13/two-microsoft-surface-games-videos/
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל הזמן כל הזמן כל הזמן וזה לא בעיית כתיב יש לי מינוס בחשבון של הבנק. עכשיו באמת נזכרתי למה מחקתי ומכרתי אותו קודם, בגלל שמתחילים לשחק יום במשחק ואז צונחים למינוס ובגלל שהשמירה האוטו' מפגרת לשמור כל הזמן על אותה שמירה קודמת, אין לי איך לצאת מהמינוס!!!1 אני במינוס של 200 אלף וזה יורד ויורד עוד ועוד.........
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
היי אני משחק ב-Rogue Trooper (משחק טוב מאוד ) אך בשלב 2 המשחק נתקע לי כול שניה והסאונד נתקע גם כן ואין אפשרות לשחק האם לעוד מישהו קרתה הבעיה הזו? האם מישהו יוכל לעזור? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
[move]תעזרו לי בבקשה למצוא משחק רשת בין שני מחשבים משהו חמוד ולא כבד מידי [/move]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
go to 193.200.158.155 תהנו. אני וחבר מנהלים את השרת.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מדובר במשחק RPG חדש שיצא עכשיו באנגלית ( קיים כבר שנתיים בצרפתית) שבו מחסלים מפלצות ומקבלים עבור זה זהב ,בסוף כל חודש הופך כול הזהב שצברתם לכסף אמיתי $. אפשר לקבל את הכסף בשיק או בMONEYBOOKERS מנהלי אתר מבטיחים שעד סוף החודש תהיה גם אפשרות לקבל כסף ב PAYPAL משחק נחמד מאוד להעביר את הזמן,וגם מביא כסף. להרשמה- לחצו כאן מקווה שתהנו,ותרוויחו
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להעלות לי בבקשה את ה-exe המקורי של Titan Quest ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???
-
סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למה שאני תמיד יורה יש שחורים מרובעים ?? , ואיך אפשר לטפל בבעיה ?. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
נחמד ביותר! ;D (דרך אגב הוא רץ פה על RADEON 9700)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך אני עובר את המרדף עם אחרי וולצ'ר בספיידרמן? :asthanos: אני מסנה לירות קורים על מה שהוא מפוצץ לי אבל אני לא מספיק והם נופלים ): מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-