עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shauli,

יש לי גיפורס 6800 ג'יטי. אני מתחיל את ההתקנה של הפאצ', והכל הולך בסדר עד הרגע שהוא שואל איפה להתקין. אני עושה "הבא" והוא פשוט לא עובר, בלי שגיאה או משהו, פשוט לא עובר. ניסיתי לשנות סיפריות וכ'ו, אבל זה עדיין ככה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by judas_clown,

כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by fish123,

מישהו פה יודע מתי XIII 2 יוצא?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. http://online.goop.co.il/GamePopUp.aspx?GameID=1957&Url=http://www.bubblebox.com/popupgame.php?game=278#

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. Started by dani,

הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by OutRaGe,

שלום מישהו יכול להעלות לי בבקשה את ה-exe המקורי של Titan Quest ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by avivlevy,

טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by avi2014,

הגיע לנועה והמחיר שלו עומד על 3800 שקל. עכשיו שווה לקנות יענו אני יוכל לקנות לו משחקים שתומכים במכשיר? עכשיו איך הגרפיקה שלו לעומת מחשבי טובים כיום (x1800xt+amd3800 למשל) והשאלה החשובה כמה עולים משחקים מקוריים שלו??האם בכלל יש כאלה בארץ. ויש למכשיר ג'וק כמו לסוני?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. זוכרים את משחק התפקידים החביב של Obsidian משנת 2004? מהיום הוא זמין בגירסה מעודכנת לחלונות, OS X, לינוקס ואפילו SteamOS לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מלך-התמיכה-knights-of-the-old-republic-2-מקבל-עדכון-עשור-לאחר-ה/

10. נחמד ביותר! ;D (דרך אגב הוא רץ פה על RADEON 9700)

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by M.G.,

שמעתי שבקרוב מאוד אמור לצאת המשחק Heroes 5. מישהו יודע מתי? ואם למישהו יש לינקים לתמונות מהמשחק, בבקשה תשלחו.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by se7en,

The Crazy Crane - PhysX Simulation Game V-0-1 סרטון (ללא סאונד): שלום לכולם. אני בשלבי פיתוח של משחק חדש. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ואולי גם הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. למשחק: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/the-crazy-crane-physx-simulation-game-v-0-1-wip

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by iftah1,

איך אני עובר את המרדף עם אחרי וולצ'ר בספיידרמן? :asthanos: אני מסנה לירות קורים על מה שהוא מפוצץ לי אבל אני לא מספיק והם נופלים ): מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\

15. Started by mrtikit,

הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by DS,

כל הזמן כל הזמן כל הזמן וזה לא בעיית כתיב יש לי מינוס בחשבון של הבנק. עכשיו באמת נזכרתי למה מחקתי ומכרתי אותו קודם, בגלל שמתחילים לשחק יום במשחק ואז צונחים למינוס ובגלל שהשמירה האוטו' מפגרת לשמור כל הזמן על אותה שמירה קודמת, אין לי איך לצאת מהמינוס!!!1 אני במינוס של 200 אלף וזה יורד ויורד עוד ועוד.........

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  18. כותר הפעולה המקוון והשאפתני של יוצרי Halo נחשף בצורה נרחבת עם מגוון סרטוני משחקיות חדשים לכתבה

19. Started by omrik10,

אתמול קניתי את הרחבת Gods & Kings ל Civ 5, וההרחבה נחמדה מאוד, הוסיפו את נושא הדתות ואת המרגלים מה שנותן עוד אספקטים למשחק. אמנם בCiv קודמים זה היה מתחילת המשחק עד כמה שאני זוכר, כך שקצת מרגיש ששילמתי על משהוא שבעבר היה בחינם, אבל לא נורא. אגב, למה הדיון הראשי של המשחק נעול? לא ראיתי דיון אחר בקשר למשחק.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by The Dom,

כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. איזה מנועים גרפיים הייתם משלבים כדי שיצא משחק עם הגרפיקה הכי מושלמת שתוכלו לתאר!!! הייתי רוצה שיעשו את זה..... הייתי משלב בין המנוע הגרפי של באטלפילד 2 (גרפיקה מעולה)+אלף לייף 2 (גרפיקה מציאותית)

• 11 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.