משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
טוב אני יודע שהרבה משחקים בקונטר סטרייק רציתי לדעת עם יש למישהו פה את הגירסה של אימפריו הכי חדש שלא חסמו.. אני מבקש לפנות אליי בהודעה פרטית..אפילו שאני לא מדבר פה על ווראז מחשיבים את הגירסה שלו ללא חוקית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יום אחד ללא שום התרעה מראש הCS החליט שהוא לא עובד אני נכנס לסרבר הוא עושה WON AUTHENTICATION ללא בעיה מתחבר הסרבר רושם בקונסול (לפני שנכנסים) את הפרטים ובלה בלה בלה וזה מגיע למצב דומה לזה Server # ועוד משהו הוא רושם שורה קצרה לא זוכר כבר שם הוא יוצא החוצה - חושב כמה שניות והמודם מראה פעילות (אלקטל משודרג ל PRO) וזה פשוט יוצא מהמשחק ומשאיר את הרזולוציה ב WINDOWS ל 800X600 (ככה אני משחק - ברזולוציה הזו) חשוב לציין שזה קרה פתאום - ללא שום התרעה ואין לי מושג מה יכל היה לגרום לזה גם התקנת המשחק מחדש וגם התקנת דרייבר מחדש לא עוזרים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות משחק פעולה למולטי, שיחקתי בCOD6 סינגל, שהיה מש טוב אבל איך הוא בתור מולטי? האם בעיית הדדיקייטד סרברס מפריעה מאוד? אני רוצה משחק שאני יכול לשחק הרבה זמן, אני גם חושב על באטלפיילד החדש שהבנתי שהמולטי שלו ממש טוב.. ומהעם CRYSIS? המולטי שלו שווה?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אוי לאחר כולה שבוע משחק סיימתי את NWN וזה ממש אכזבה אני חייב לציין. פשוט עלוב לעומת החלק השני. זושה שלקח להם כמה שנים של פיתוח להוציא משחק הרבה פחות טוב מהראשון ושני. ההבדל ברמת המשחק ניכר הרבה יותר מאשר בדיאבלו 1 מול דיאבלו 2. ממש חבל , ועוד אני נמנע מלהשתמש במילים בוטות\גסות.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
תמונות נראות סבבה, סיקורים אומרים זוועה. הטענה היא שלא מחדשים כלום, אבל SACRED 2 לא מחדש גם כלום והוא הרבה יותר פופלרי..
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר וזה עושה לי את זה: http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.gif מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם חייבים שיהיה מותקן 2-HALF-LIFE על מנת לשחק ב-EPISODE-1 ,EPISODE-2? או שכל אחת מחבילות ההרחבה עומדת בפני עצמה ולא מחייבת את המשחק הבסיסי? האם כדי להבין ולהנות יותר מחבילות ההרחבה מומלץ בכל זאת לשחק את המשחק הבסיסי-HALF-LIFE-2 או שזה לא ממש משמעותי עבור אחד כמוני ששיחק במשחק הראשון בסידרה-HALF-LIFE-1 (זה שיצא בסוף שנות ה-90 ) ומכיר את הרקע הכללי. אני שואל את כל זאת,מפני שאין לי יותר מדי זמן וקיבלתי את הרושם שחבילות ההרחבה הן מצד אחד קצרות יחסית ומצד שני גם טובות בכמה רמות מהמשחק הבסיסי(שאותו אני מיתכוון לעבור בתקופה שיהיה לי יותר זמן פנוי). תודה מראש על עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090853,00.html אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה סרטון מGran Turismo 4 בכל מקרה זה מדהים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שקוראות בכול משחק שאני משחק ואין לי מושג איך אפשר לתקן אותה אז אני מצרף תמונות שתבינו מה הבעיה,אגב יש לי מחשב חזק וכרטיס מסך 8800GT הבעיה השנייה אין לי אפשרות לעשות צלם מסך אז אני רק אסביר:למשל אני עומד מחוץ לחדר ואני רואה שהצבע שלו סגול ושאני נכנס משתנה לירוק..קרה לי גם בכול המשחקים... וכפי שאתם רואים פשוט המשחקים נראים גועל נפש...(אלו לא תמונות שלי אך קורה לי בדיוק אותו הדבר בכול המשחקים לאו דווקא במירוצים) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להעלות לי בבקשה את ה-exe המקורי של Titan Quest ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ואני חייב להגיד שזה מישחק מדהים ואני מצפה להמשך שלו! פשוט אין מילים!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
קניתי wach dogs ואת ה season pass וגם את הseason pass של assassin's creed 4 black flag. את המשחק עצמו יש לי. קיבלתי הודעה שהקניה התקבלה. אני צריך לראות אפשרות הורדה של המשחק? כמה שמן זה לוקח עד שאוכל להתחיל להוריד אותו? אני תמיד קונה קוד מזין אותו וישר מתחילה הורדה... ולגבי ההרחבה.. היא מופיעה אוטומטית במשחק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הם נותנים לי לשים מקסימום 1280X720 יש איזה פקודה או משהו?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
ראיון עם CtlAltDefeat מאת IRTrogdor שלום CtlAltDefeat, קודם אני רוצה לברך אותך על הזכייה בטורניר החודשי של NOM לחודש דצמבר, ועל הזכייה בהזדמנות לשחק נגד White-Ra ב Best of 5 Showmatch . תספר קצת על עצמך, כדי שיוכלו להכיר אותך. קוראים לי יונתן, אני בן 17 מבאר שבע ומשחק כגזע זרג ב Starcraft 2. אני כרגע בליגת מאסטרז, זה המשחק הראשון שאני משחק בו באופן תחרותי. מה גרם לך להתחיל לשחק SC? רק אחרי שהמשחק יצא, קראתי באינטרנט על המשחק והחלטתי לקנות אותו על פי סיקור באינטרנט. בהתחלה שיחקתי בקמפיין וקצת עם חברים, אבל אז גיליתי שיש קהילה שלמה סביב המשחק וטורנירים גדולים, והתחלתי לשחק בלאדר, לקרוא מדריכים וכו' ולהתייחס למשחק בתחרותיות. האם אתה חבר בקלאן ישראלי? לא, אני חושב …
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 גי טי. עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה. פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה. מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרונים חשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות. וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש. אפילו עשיתי איחוי להרדיסק. מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-