עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by OmegaShadow,

מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Lynch,

ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !

3. אוהבים משחקי אסטרטגיה איכותיים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית מציעה לכם את המיטב של המפתחת Relic, ובמתכונת שלם-כפי-יכולתך המסורתית כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-rts-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-relic-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90/

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אני רוצה לשחק במשחק תפקידים טוב,משו כמו דיאבלו בסגנון. שמעתי על המשחק FALLOUT.. זה משחק טוב? ויש עוד משחקים טובים [תפקידים]?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. מדובר במשחק RPG חדש שיצא עכשיו באנגלית ( קיים כבר שנתיים בצרפתית) שבו מחסלים מפלצות ומקבלים עבור זה זהב ,בסוף כל חודש הופך כול הזהב שצברתם לכסף אמיתי $. אפשר לקבל את הכסף בשיק או בMONEYBOOKERS מנהלי אתר מבטיחים שעד סוף החודש תהיה גם אפשרות לקבל כסף ב PAYPAL משחק נחמד מאוד להעביר את הזמן,וגם מביא כסף. להרשמה- לחצו כאן מקווה שתהנו,ותרוויחו

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד

8. Started by GAI2003,

שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by matan1806,

טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by icebreak,

2 תמונות מ QUAKE 4 http://news.gaminghorizon.com/media2/1123101360.1841.html כמה תמונות חדשות של ה XBOX 360: http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?t=109 http://360hacker.net/articles/07-22-2005/xbox-360-disassembled-motherboard-pics-leaked/ http://www.xboxyde.com/news_1743_en.html פרומו פשוט מצחיק ל CIVILIZATION 4 http://www.civanon.org/main.html

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Vidati,

טוב אז ככה יש לי את המשחק המקורי, והרבה זמן לא נגעתי בו... אחרי ששיחקתי בPROSTREET עשה לי חשק לחזור למשחק הקודם. קיצור יש לי וויסטה ובהתקנה המשחק אומר שהוא לא יכול להתקין כי אין לי DX9.0C אז נכנסתי לתקייה של המשחק ומצאתי תקייה בשם DX9 וניסיתי להתקין אבל הוא לא מתקין ואמר שהמוצר מותקן כבר... מה עושים? תודה עריכה: ניראה לי שזה בעיה של DX10... אולי אפשר לבטל אותו ולהפעיל DX9 במקומו? או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by Delux,

זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by No buddy,

שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  14. אתם מכירים משחקים דומים לזה ?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by lidorosh,

חברה מה עושים פה בבקשה תעזרו לי זה החלק השני של המשימה אני לא יודע מה לעשות?!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by HF Integrale,

סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by duk4u,

כיצד אני מפעיל בחליפה שאינה חדירה לכדורים או, שהופכת לבלתי נראה. ב suit mode רשום toggle 4 אבל לא מפעיל לי כלום. אשמח לתגובות.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

איך מחליפים את השם של הקבוצה ? לדוגמא :blackhawk תודה מראש.

19. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=846978&page=0&HighLight= ??? :

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. מישהו יודע אם קיים אתר כזה? אשמח לדעת. כי אף פעם לא יודעים תוך כמה זמן משחק יגיע אלינו כאשר הוא משתחרר בארה"ב...

21. Started by SweeT_EviL,

כאן רשום שהוא יצא ביוני 2007 http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html?q=Resident%20Evil%204 אני רואה עכשיו שהוא נפרץ... והוא לא קיבל ניוק WTF?!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. חבר קנה את המשחק FIFA 2007 והוא טוען שהמשחק לא עובד טוב נתקע , ואפילו לא רואה את הכדור (אני חושב שזה חשוב לראות את הכדור ;D ) שאלתי אותו איזה כרטיס גרפי יש לו והוא הקריא את זה : MSIMS-STARFORCE GeForce FX 5200 (NVIDIA GeForce FX 5200) אני יודע שהכרטיס קצת חלש - אבל עדי כך שלא יעבוד המשחק כמו שצריך ? או שצריך לבצע עדכונים? (אם כן אז מאיפה ?) תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by ido,

לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by uzana2004,

סוף כל סוף הצלחתי להפעיל אותו(בואו לא נרחיב על זה) מה שרציתי לדעת זה האם יש איזה מדריך(עדיף בעברית) לשחק במשחק עצמו ז"א הסבר על הדמויות ואיזה אפשרויות יש במשחק...

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  25. שאני במשימה אני עושה שמירות, שאני יוצא מהמשחק כל השמירות שבתוך המשימה נעלמו וצריך מחדש

• 6 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.