משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
חנות ה-Green Man Gaming ממשיכה להפתיע אותנו, הפעם עם מספר כותרים מהבולטים ביותר שאמורים לשוק ה-PC בשנת 2016 במחיר מוזל של 45 דולר בתחילת החודש סיפרנו לכם על המשחקים הכי מענייניםשמיועדים להגיע לפלטפורמת המחשבים האישיים בשנת 2016 לדעתנו – וכעת כמה מהם, לצד כמה כותרים מסקרנים נוספים שלא הגיעו אל אותה רשימה, מוצעים לרכישה מוקדמת בהוזלה מרשימה של 25 אחוזים, בחנות ה-Green Man Gamingהמשווקת כותרי Steam, uPlay ו-Origin. הכותרים אשר זמינים במחיר של 45 דולרים במקום 60 דולרים הם Rise of the Tomb Raider שזכה לשבחים על ה-Xbox One בסוף השנה שעברה ומגיע ל-Steam ב-28 בינואר, Tom Clancy's The Divion שיושק בחודש מרץ הקרוב, Far Cry: Primal שיושק גם הוא במרץ וגם Deus Ex: Mankind Di…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ניסיתי לעשות את המשימה הזאת (לצותת לשיחה של גרינקו ומס במעחית השקופה) וכל פעם לקראת סוף השיחה אני מאבד קליטה כאשר גרינקו אומר למס "TALK TO THAT..." ניסיתי לצותת מכל זווית אפשרית אבל לא הולך לי.... :'( עזרה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אח שלי מצא אותו בGAMESPOT ומצאתי עליו קצת מידע, http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=1G1GGLQ_IWIL261&q=2+days+to+vegas&meta= תראו תמונות ומה שרשום בIGN, לפי התמונות של המכוניות זה נראה כמו GTA או WHEELMAN כזה חחחח.. אז כמה שאלות: ידוע מתי יצא ? אם יצא בכלל ? זה סדרה של משחקים ? מה אתם חושבים עליו עריכה: יצא בQ4 2009 לפי האתר הרשמי של היצרן: http://www.steelmonkeys.com/en/projects/2dtv_game
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
http://forzamotorsport.net/default.htm הייתי מעונין לדעת עם יש את המשחק הזה למחשב אפילו את פרוזה 1 ולא 2 חיפשתי אותו בכל חנות מישחקי מחשב
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ משחק ישן שמותאם למערכת DOS על מערכת XP ? יש לי משחק ישן שהשגתי ואני מת לשחק בו אבל זה לא ברור לי איך אני עושה את זה כשמערכות ההפעלה השתדרגו והתקדמו... למישו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 גי טי. עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה. פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה. מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרונים חשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות. וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש. אפילו עשיתי איחוי להרדיסק. מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את הבותקה עם הצלף והמקלען. אי אפשר לתקוע להם כדור בראש בגלל הסורגים, מה עושים? איך שמים תמונה?, שהיא תעבוד כמו שצריח.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך שנתיים שלא שיחקתי משחקי מחשב (צה"ל אתם יודעים) אני מנסה לחזור לדרך הוספתי כרטיס מסך למחשב לפני שבוע 2600XT, צנוע אבל מספק (אני חייל כאמור) עכשיו... המלצות מקום יש לי בשפע במחשב ( 1.5T) אז זרקו חופשי. מומלץ בתוספת תיאור קטן או 2
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
האם יש איזשהיא תוכנה שתאפשר לי רטט בגיימפד גם במשחקים שלא כוללים תמיכה ברטט?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כמו שכולם יודעים סופ"ש זה הBlack Firday. כרגע יש מבצע בBug של המשחק השני ב80%. Mop עולה שם 200 שקל. ז"א אם אשיג שותף זה יעלה לכל אחד 120 ש"ח. אם יש מישהו שמועניין, נא ליצור קשר TemaniH@gmail.com שימו שההצעה הזאת רלוונטית רק עד ה2.12.12. כמובן שאם יש משהו זול יותר, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות? ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה ב CS כאשר באמצע המשחק המשחק יוצא ואני מקבל את השגיאה: התקנה מחדש של המשחק לא פתרה את הבעיה. מערכת הפעלה: Windows Xp Pro . מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.plaync.com/us/games/aion/ MMORPG מדהים אותו פיתחה NCSOFT, בעל מנוע ה...CRYTEK !!! טרם נראה מנוע כזה על משחק MMO. נראה מעולה, הולך לעלות 15 דולר לחודש, וצפוי לצאת בתחילת 2008. סתכלו תמונות ותקראו קצת, בהחלט יש למה לצפות, רק שלא יאכזבו.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-