עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lavi_lol,

אני חייב לדעת כי אני מפרמט את המשחב שלי מחר איפה ה-save!!!?!?!??!? תודה מראששששש

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by kissrocknroll,

:nixweiss: לא כיף לשחק בסרברים של 94-78פינג

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by DrStyle,

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Lafush,

קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by Greg#,

רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע

8. שלום לפני הרבה זמן (שנתיים בערך)הייתי משחק CS 1.6 והיו לאגים פשוט מעולים.. 10-30 בהרבה מאוד סרברים היום שאני משחק הלאגים הם בעיקר בכיוון ה100 ויש אולי 5 סרברים שהם רק על 10-20 וזה ממש מעצבן..אולי איזה פקודה בקונסול תציל את המצב או כל משהו אחר? חשוב לדעת המחשב הינו אותו מחשב: AMD3200 X800XL WD 120GB החיבור לאינטרנט יהיו אותו חיבור כבלים 1.5MB אין שום סיכוי שזו איזהשהוא רוגלה או וירוס או חסימה של איזהשהוא פיירוול. תודה!

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  10. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by The Dom,

כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  13. באחד המשימות צריך לגנוב טנק לוחצים על e הוא עולה על הטנק אחרי זה לוחצים על f (או על הלחץ האמצעי של העכבר) והוא פותח את המכסה של הטנק, כעת מישהו יוצא והשחקן מנסה לגנוב לו את הרימון ובשביל זה צריך ללחוץ על מקש מסוים. מה המקש? מצורף תמונה: http://up9.siz.co.il/up3/thoyd2z1mcni.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by SilentBob,

Shenmue הפך לסנסציית קיקסטארטר בתוך כמה שעות, Need for Speed מריח כמו Underground 3, הלהיטים של מיקרוסופט מגיעים גם למחשב האישי ועוד גילויים מדליקים מתערוכת המשחקים הגדולה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by nushag,

שלום תותחי הפורום אני במשימה השניה- אחרי ניקוי המחסן - שרדתי גם את המשאית - אני מגיע לשדה מוקשים עם עוד חייל: איך אני עובר אותו - ניסיתי לירות על האדמה ולזרוק רימונים אבל אחרי שני צעדים אני ממריא כמו סקאד! אנא עזרתכם הדחופה. המיואש

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by MaorSwan,

שמתי הכל על ההגדרות הכי גבוהות והכל עובד מעולה, אבל כשאני מנסה לשנות רזולוציה ל-FHD הוא מחזיר לי את זה לרזולוציה נמוכה יותר ולא נותן לי.. חיפשתי באינטרנט ועוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו, נתקלתם בה? יש לכם אולי פיתרון?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. כל המשחקים פה הם משחקים נורא יפים סדרת ה GTA היא ארוכה ביותר ואם היה מקום למגה מן בזה יש פי עשר במחשב יש מגה מן1 מגה מן2 מגה מן3 מגה מןX4 מגה מן X5 מגה מןX6 מגה מןX7 מגה מןX8 ובאמריקה יש עוד את מגה מן the master1,2,3,4 ואת מגה מןX9 מגה מןX10 מגה מן X11 עד מגה מןX21

18. Started by yossi21,

כל כך חיפשתי את המשחק הזה עד שלבסוף מצאתי אותו:

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by nore0,

המשחק יצא גם ל-PC או שהוא יהיה רק לקונסולות הדור הבא ?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  21. אהלן אהלן חברים..........אני חדש בקטע של המישחקים.........יש לי מחשב דיי חזק של AMD 2600 אבל כרטיס מסך מינימלי ביותר. 1-אני מעונין להיכנס לתחום המישחקים ולקנות כרטיס מסך או משהו בסגנון שאוכל לשחק קצת בחורף ואשמח לקבל הדרכה ראשונית כמתחיל בתחום המישחקים.......(מה לקנות ולשדרג או בכלל ללכת על PS2 ....חחחח) 2-כמו שאמרתי בכותרת ניתקלתי בבעיה במישחק SWAT4 כאשר אני בשלב 3 ממש בהתחלה כמו שמתחיל הבלאגן ישר המחשב קורס ויש את ההודעה הבאה אשמח לעזרה בתודה רבה סער!!!! Crash Time: 10/10/05 21:20:50 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1145 MHz with 511MB RAM Video: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000 (NVIDIA GeForce4 MX 4000) (567…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! בימים אלה אני פותח שרת ישראלי למשחק האגדי (והחינמי) Quake 3! לכל מי שמעוניין שישלח אימייל ל: natishapiro@gmail.com אם יש איזושהי בעיה עם השגת המשחקים/התחברות לשרת וכ'ו אני אעזור לכם! בתודה רבה מראש, והמשך יום נעים (:

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by מאפיונר,

GTA IV יוצא למחשב מתישהו?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים