עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by *NightMare,

אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?

3. Started by huber,

http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by shauli,

יש לי גיפורס 6800 ג'יטי. אני מתחיל את ההתקנה של הפאצ', והכל הולך בסדר עד הרגע שהוא שואל איפה להתקין. אני עושה "הבא" והוא פשוט לא עובר, בלי שגיאה או משהו, פשוט לא עובר. ניסיתי לשנות סיפריות וכ'ו, אבל זה עדיין ככה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. אם מישהו בבקשה יכעול לעזור לי להבביא לי הורדה של אנריל טורנמינט 2004 בכמה שפחות חלקים בגרסה בטוחה שלא יהיה וירוסים זה יעזור לי מאוד כי אני ממש רוצה את המשחק הזה אז בבקשה תביאו לי קישורים למשחק הזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by KingRaptor,

התקנתי את המשחק והכל עובד. הורדתי את הפאצ'ים והתקנתי אותם ברצף. אז ניסיתי לשחק (גירסא 1.21) וקיבלתי את ההודעה: Conflict with emulation software והמשחק לא עולה. המשחק הוא מקורי והותקן מהדיסק - כשהתקנתי רץ ברקע Daemon Tools (אם הפרט הזה עוזר) מה אפשר לעשות? בנוסף ראיתי שהרבה שרתים רצים על 1.1XXXXX מלא גירסאות ביניים של 1.1 - אני צריך להתקין את הגירסא הספציפית בשביל לשחק בהם?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

משחק מרוץ מכוניות ראלי, אין פה מה להרחיב, תהנו: http://www.gamershell.com/download_21201.shtml לאלה שיש להם ויסטה וכרטיס DX10, תביאו תמונות...

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by n9555,

יש לי steam, ובתוכו כוללים משחקים כמו cs:s ו day of defeat עכשיו כשאני ניסיתי להתחבר לשרתים ב cs:s אז אני מתחבר לשניה כך שאני רואה רק לשניה את מהלך המשחק ואז זה ישר חוזר לי לרשימת שרתים וגם ככה ב day of defeat מה לעשות? (יש לי אינטרנט של 012)

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by yot,

http://backstage.ilounge.com/index.php/backstage/comments/weekend-of-wii-part-i-unpacking/ האתר iLounge (שעוסק בד"כ באייפודים ואודיו) פירסם סקירת Preview מצולמת, וכנראה תעלה בקרוב ביקורת, או משהו בסגנון על הקונסולה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. תעזרו לי בבקשה יש לי ניד פור ספיד אנדגרונד 1 על דיסק צרוב וכשאני מתחיל את ההתקנה הוא מבקש ממני את הסיסמה של הדיסק (בדיסק מקורי יש על האריזה)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by DrStyle,

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק ואת חבילת הרחבה ואז אני נכנס למשחק ומופיע לי doom 3 cd key in invalid the cd key in located on your cd jewel case ויש לי שם ליכתוב סי די קי מה לעשות ניסיתי לכתוב סי די קי של המשחק וזה לא הולך ? תודה לעונים

16. שלום לפני הרבה זמן (שנתיים בערך)הייתי משחק CS 1.6 והיו לאגים פשוט מעולים.. 10-30 בהרבה מאוד סרברים היום שאני משחק הלאגים הם בעיקר בכיוון ה100 ויש אולי 5 סרברים שהם רק על 10-20 וזה ממש מעצבן..אולי איזה פקודה בקונסול תציל את המצב או כל משהו אחר? חשוב לדעת המחשב הינו אותו מחשב: AMD3200 X800XL WD 120GB החיבור לאינטרנט יהיו אותו חיבור כבלים 1.5MB אין שום סיכוי שזו איזהשהוא רוגלה או וירוס או חסימה של איזהשהוא פיירוול. תודה!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. האם הקונסולה הצנועה הייחודית של נינטנדו תוכל לעקוף את היקפי המכירות של ה-PlayStation 4? לכתבה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by rikus,

טוב, אני פשוט חייב לשתף כי זה נראה לי מאוד מוזר שאף אחד לא דיבר פה על המשחק מירוצים הכי מדהים בכמה שנים האחרונות. עקבתי אחריו כבר כמה זמן מאז שהוא היה אמור לצאת אבל התקמצנתי הרבה זמן עד שקניתי אותו במבצע בסטים. מדובר במירוץ באגי/אופנע שטח הכי מהיר, הכי פסיכי, עם הכי הרבה שינויי בגובה, קפיצות באוויר למשך שניות ארוכות ועוד המון דברים בלתי אפשריים, והכל במהירות מסחררת. שלא לדבר על SLIP KNOT ועוד כמה להקות גראנג' מטאל שממש מוסיפות לאדרנלין ולכיף. הגרפיקה גם ממש משובחת, וזה משחק משנת 2010! זכה כבר בהמון פרסים, כולל מירוץ המכוניות הטוב ביותר ל-2010. אז NAIL'D רבותיי, גמרתי בנתיים ליגה אחת והיה מדהים, לא פחות ממדהים ממש נעצרה הנשימה. מי שלא שיחק את זה לא יודע מה זה אדרנלין …

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

אני זוכר שבעבר היו משחקי פוקימון (גולד, רד, בלו וכו') שהיו משחקים אותם דרך אימולטור. מישהו זוכר את זה? איך אפשר להשיג את המשחקים האלה של פוקימון? מישהו מכיר משחקים אחרים של פוקימון? אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל תודה בכל זאת למי שמנסה לעזור

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by Xt,

המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by manbot,

Every time I play CS1.5 I have sudden massive FPS drops: 10 seconds with 85FPS+- and then 10FPS+- for 2 seconds. Its not a long period but it is enough to piss me since I always get killed in that 2 seconds period. please help me! P.S Its not VSync related since I deactivated VSync and I still have that problem. P.S#2 I played CS on my bro's comp about 8 months ago and it didnt have that problem. P.S#3 I am playing on my bro's computer because i got that f***ing sasser virus on my comp. Spec's: P4A2.0Ghz 256SDRAM GF2MX400

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by avivasban,

יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים

24. Started by OutRaGe,

שלום מישהו יכול להעלות לי בבקשה את ה-exe המקורי של Titan Quest ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים