עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק הקלפים Gwent שהתחיל בתור תוספת שולית חביבה הופך למרכזו של כותר עלילתי חדש לגמרי - וזוכה לשבחים גדולים לכתבה

2. Started by coorva,

אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עוד כחודש יהיה לי כסף לקנות XBOX 360 או 1900XTX אם מעבד כפול ליבה של AMD אבל אני לא יודע מה עדיף אני אוהב משחקי פעולה FPS ומשחקי מרוצים וגם מכות אל תתחשבו במה שיוצא יותר זול פשוט תגידו מה עדיף לקנות בלהיתחשב במשחקים שיצאו. :-*

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. נראה לי יהיה נוח לרכז את כל הכינויים של כולם (ובאיזה שרת הם) בדף אחד במקום על פני 8 דפים (נא לא להתבלבל בין השם משתמש לשם של השחקן) nick:firefox03 server: north east level:30

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Atom,

החלטתי לנסות בפעם הראשונה PES אבל לאחר שנות הפיפא שלי אני לא מצליח להתרגל למקשים ולא ממש הבנתי איך לסדר אותם. איך אפשר לשנות את המקשים לדמוי פיפא כלומר: S - מסירה (להחליף שחקן) D - בעיטה (תיקול) A - הקשתה - תיקול (גליץ') E - ספרינט W - מסירה עם פור. תודה רבה תמונה להמחשה - http://img168.imageshack.us/my.php?image=pes09.png

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. כיצד אתם משחקים משחקים שקובץ ההתקנה שלהם גדול מ 4 גיגה ? אני מדבר על קבצי משחק שהורדו באמיול (או בכל תוכנת PTP) שגדולים מ 4 גיגה , כלומר לא ניתן לצרוב אותם ? באיזה תוכנה אתם משמתמשים בהתקנתם על גבי המחשב ? אנא יעצו מה ניתן לעשות כי כל המשחקים החדשים הם בגודל מפלצתי שצורב DVD ודיסקים סטנדרטים לא מצליחים להתמודד. תודה מראש, דרור.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  7. אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by YemeniteCamel,

יש חוכמולוג בוויקיפדיה העברית שטוען שאין כזה דבר "משחק אלוהות", אלא רק "God game". כלומר, אי אפשר לקרוא ל"God game" משחק אלוהות בערך אנציקלופדי כיוון שעוד לא הומצא תרגום למושג הזה. מה אתם אומרים? האם ניתן לקרוא ל-God game משחק אלוהות?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by eGore,

שלום! כשחקן CS, פעמים רבות ברצוני לערוך משחקי FCM או PCW, ולפי מה שהבנתי דרך מצוינת לאיתור כאלה פעילויות היא דרך mIRC. כיצד אני, למשל, מוצא את הערוץ #eSGames? שמעתי ישנה פעילות רבה גם ב-Quakenet, רק שאני לא יודע כיצד להתחבר\למצוא את ערוצים הללו. תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by eladbu,

אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dana_rafi,

שלום רב. יש לי משחק טריוויה ישן בעיברית(היה לי אותו כשהייתי ילד)והוא פועל במצב DOS. אני מפעיל את המשחק ונפתח חלון DOS אבל רואים ג'יבריש.ראו תמונה מצורפת. ניסיתי לשנות בהגדרות של גופן אבל אין לי שום אפשרות. כיצד ניתן לראות עיברית? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by roeiw,

שלום, יש לי את המשחק CS (מקורי) רציתי לדעת מה אני צריך להתקין חוץ מהמחשק כדי שאני יהיה יכול לשחק ברשת. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by eyarit,

אני באמצע GTA והחלטתי להוסיף משתמש חדש בויסטה. אבל כשאני מפעיל את המשחק ביוזר החדש אני לא מקבל את כל ההיסטוריה שכבר שיחקתי ( את כל ה- save) יש דרך לייבא את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by asaf556,

איך אני מכניס את הקודים למשחק ניסיתי אבל לא הולך לי אשמח אם אני אקבל הסבר ברור לא כמו במעבדת הdna אני לא מוצא איך לשים שם [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 15:16:40 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. Started by ggg123,

קניתי כרטיס מסך חדש SAPPHIRE HD 7870XT שמגיע עם קוד להורדת משחקים. איך ממשים את הקוד הזה? חיפשתי באתר של SAPHHIRE ו AMD ולא מצאתי איזכור.

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by SilverCivic,

שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  20. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by furyanaor,

הקונסול הזה מכוער ומעצבן, לא רואים מה כתוב בפקודות עם הלבן על גבי אפור הזה. . . ב1.6 כשהיו משנים את הסקין של STEAM זה היה משנה גם את הסקין של הקונסול עצמו, פה מה שום מה הוא מתעקש להישאר כמו שהוא למרות שהחלפתי את הסקין. איך מחליפים סקין לקונסול או לפחות לשנות את צבעי הסקין של הקונסול עצמו ?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, כשהרב נפגע (גם יש סימול מצב נזק בצאד שמאל למטה) כיצד מתקנים את הרכב ?! תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב לרכוש משחקים מSTEAM, אבל לא כ"כ מבין כיצד זה פועל והאם ישנן מגבלות (למשל, אם המשחק נמחק לי מהמחשב, האם אני יכול להוריד שוב ?). האם תוכלו להסביר בקצרה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by huber,

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-postal-iii/49946 עכשיו אתם מבינים למה פיתוח משחק עולה מיליונים? ד"א - לגבי העובדת שעונה למיילים - על זה נאמר A (WO)MAN GOT TO DO WHAT A (WO)MAN GOT TO DO(DO)

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים