משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EY4iQ8OpZls ועוד סרטון אחר, תראו איזה פרסומת מגניבה של נינטנדו http://www.youtube.com/watch?v=O3oGylkA2S4
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
karma זה המנוע הפיזיקאלי שבו משתמש ut2k3 , אפשר לשם לב לזה בעיקר שמעיפים מישהו, יש פה תוכנת הדגמה קטנה (כך לפחות לפי חברי שמצא את זה) , זה מראה חדר עם מלא חפצים שער כדור רגל וסל, כדורים שולחנות מה לא, אפילו שלוחן פול עם כדורים ומקלות. ואפשר לשחק עם כל זה ולראות פיזיקה פחות או יותר מציאותית. http://www.mathengine.com/Files/ActorDemoV101.exe ממש נחמד ;D
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
משחק מרוץ מכוניות ראלי, אין פה מה להרחיב, תהנו: http://www.gamershell.com/download_21201.shtml לאלה שיש להם ויסטה וכרטיס DX10, תביאו תמונות...
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי את Conflict Desert Storm II והוא נראה משחק ממש אחלה לפי מה שהספקתי לשחק בוא עד עכשיו , הגרפיקה נראת טוב ויש השקעה ביכולות של החיילים...אבל השליטה עליהם כצת בעיתית במעבר בין החיילים והתזוזה של הכוונת במבט מעל מישהו יודע איך לסדר את התזוזה הזאת במבט מעל כשהכוונת לא זזה שווה (למעלה-למטה) ? איך אני משנה לחייל ספציפי במהירות , ולנשק ספציפי של איזה חייל ? כרגע אני משנה ע"י page up/down וע"י shift תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום כולם נתקלתי בשתי בעיות רציניות, הראשונה היא בעיה בחיבור למשחק עם חברים,כשמנסים להתחבר ולהיות באותו פרטי (PARTYׂ) מספר חברים יש בעיות בחיבור,קופצת ההודעה שאין אפשרות להתחבר אחד לשני. העיניין ממש שיגרתי,קורה כמעט כל פעם ונדיר שלא קורה בכלל,לאחר עשרות ניסיונות (לא בהגזמה),יציאה מהסטים וכניסה מחדש מצליחים לבסוף להיכנס לאותה הקבוצה ולשחק ביחד.רציתי לדעת אם עוד אנשים פה חווים אותה הבעיה?והאם יש דרך לפיתרון? הבעיה השניה היא ירידה ל30 FPS לדקה שתיים כל פעם מ-60 (מגבלת המסך שלי). שוב האם אתם חווים כזו בעיה?ואם לא איך ניתן לפתור?יש לציין הדרייבר מעודכן לאחרון שיצא . (המפרט הטכני שקשור-כרטיס HD7950 רזולוציה 1920\1200, 8 ראם, הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים *8 כמה ש…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקלאן ישראלי נוסף ופחות מגביל ל PR[מי שלא יודע מה זה פרטים למטה...], אז אם אתם רציניים, מחפשים משחק טקטי ומציאותי וגם מוכנים לתרום, (עדיף גם שיהיה לכם מיקרופון, חוץ מזה אין תנאים) תשאירו פה מסן ואני כבר אדבר איתכם. די ברור שאנחנו לא בדיוק נתחיל כקלאן, אלא פשוט כמה אנשים שמשחקים ביחד, אבל עם הזמן זה יילך ויגדל ובלי קשר גם אם לא נהיה הרבה זה יכול להיות הרבה יותר כיף מלשחק עם אנשים אקראיים שאתם לא מכירים. ועוד משהו.. אני גם מחפש אנשים שמוכנים לקחת את זה על עצמם כפרוייקט, ויהיו מוכנים להשקיע ברעיון הזה. מישהו איתי? אז מה זה PR? project reality הוא בעצם מוד לBF2 שפותח 5 שנים [אתם קולטים?] וזה ממש משחק שונה אבל עם המנוע של BF2... מה שהמוד מנסה לעשות הוא להפוך את BF2 …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית כל, אתר נהדר, לא פעם נעזרתי בחומר הכתוב כאן. יש לי בעיה מסוימת, כאשר אני לוחץ דאבל קליק על כמה משחקים, הם פשוט לא נכנסים. משחקים כמו GTA SAN ANDREAS ו-Battlefield 2 ברשותי פנטיום 4 2.0 (512) כ. מסך G-force 5 fx 5200. התקנתי דיירקט 9 סי, עדיין לא הולך לי. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שנים רבות חי לו משחק הקלפים FREECELL במחשב תחת 98WIN לפתע הוא החליט לא לתפקד. כלומר, הוא עולה אבל נשאר עם שעון חול. אבקש לא לסקול אותי על העלאת נושא מטופש ופרימיטיבי כמו זה אבל אולי יש למישהוא רעיון איך להחזיר עטרה לישנה? ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש מCD המקור של 98 אבל ללא הועיל. אני יודע גם על האפשרות לשחק את המשחק ברשת אבל ..... איך מחזירים את המשחק המקורי למחשב ? איך? תודה מראש לכל מי שפנייתי תתקבל בהבנה...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את הGTA IV , המשחק מדהים והגרפיקה מאוד מרשימה. הבעיה היחידה שיש לי היא עם הצללים (של הבניינים , מכוניות וכו'...) עם כל תזוזה קטנה של העכבר ושינוי זווית הצללים מופיעים ונעלמים במהירות , הדבר יכול לשגע גם את האדם השפוי ביותר כרגע אני כותב את הנושא ממחשב אורח לכן לא ניתן לצרף כרגע תמונת מסך , אם יהיה צורך אצרף בהמשך. האם זוהיא בעיה מוכרת? יש פתרון לדבר? שיחקתי עם הרזולוציות וההגדרות מסתבר שזה לא ממש עוזר.. פרטי המחשב : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reape…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפה לסורס יש לי את הבסיס לבנות מפה אבל אני צריך לדעת איך עושים TELEPORT ןPUSH למישהו יש אתר עם מדריכים????
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-