משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע לאן אני בורח אחרי שהם מדליקים את הביקתה באש.. ברחתי דרך הגג לאיזשהו אסם אבל איך אני יוצא ממנו . זה כאילו שאני כלוא שם !!! עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.plaync.com/us/games/aion/ MMORPG מדהים אותו פיתחה NCSOFT, בעל מנוע ה...CRYTEK !!! טרם נראה מנוע כזה על משחק MMO. נראה מעולה, הולך לעלות 15 דולר לחודש, וצפוי לצאת בתחילת 2008. סתכלו תמונות ותקראו קצת, בהחלט יש למה לצפות, רק שלא יאכזבו.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, יש משחק בשם מייפל סטורי ישראל ושאני משחק בו יש לי פסים צבעוניים על המסך אז אשמח אם אפשר לסדר את זה ואשמח לדעת גם מה הרזולוצייה של המשחק אז אם אתם יודעים איך לסדר את זה נא תנו לי הסבר טוב. תודה רבה מקרב לב
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את Darksiders 2 של skidrow כדי לראות איך הוא.. המשחק פועל מעולה רק שאין לי קול בסצנות מעבר או בחלק מתפריטי המשחק, רק בקטעים שאני משחק את המשחק יש רק את הקולות של האפקטים במשחק..לא דיבור ולא מוזיקה הרצתי את המשחק על מחשב מיושן שיש אצלי בבית ולא הייתה לו שום בעיה עם הקולות אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. התקנתי את המשחק מחדש התקנתי את הדרייברים לכרטיס קול מחדש עדכנתי את הדרייברים הורדתי התקנה אחרת אפילו כי חשבתי ששלי פגומה ועדיין אותה הבעיה הורדתי עדכון של skidrow כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה אבל שום דבר מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אח שלי מצא אותו בGAMESPOT ומצאתי עליו קצת מידע, http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=1G1GGLQ_IWIL261&q=2+days+to+vegas&meta= תראו תמונות ומה שרשום בIGN, לפי התמונות של המכוניות זה נראה כמו GTA או WHEELMAN כזה חחחח.. אז כמה שאלות: ידוע מתי יצא ? אם יצא בכלל ? זה סדרה של משחקים ? מה אתם חושבים עליו עריכה: יצא בQ4 2009 לפי האתר הרשמי של היצרן: http://www.steelmonkeys.com/en/projects/2dtv_game
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 גי טי. עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה. פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה. מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרונים חשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות. וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש. אפילו עשיתי איחוי להרדיסק. מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עם מה יותר מומלץ לשחק בGTA SA - מקלדת או גיימפד? עם מה אפשר להתבטות יותר בחופש הפעולה ובמהירות התגובה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתה משחקים משחקי ספורט ניראה לי שהרוב פה משחקים פעולה אבל עדין מי שכן ואולי מכיר משהו שאני מחפש שיעזור בבקשה .. השאלה האם יש street ball או and 1 למשחב [כמובן אם אתה יודעים מה זה and 1 או street ball ] ? והאם יש מצב שמשחקו החדש של ea sports big בשם street:homecourt יצא למחשב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה: איך אני מתחיל את תוכנת המודים מאיפה מפעילים אותה אין לי שום תוכנת מודים של שתי הדיסקים!!!! אני מחפש מלא מדריכים ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו יעזור!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי , אני רוצה די להכנס לכל הקטע של עריכות וסתם פראגשואוס , אז צילמתי פה סרטון ואני הייתי רוצה שתראו ותגידו לי איך האיכות יצאה? http://www.youtube.com/watch?v=XtycXQ83l78 הפראג ממש לא חשוב! זה סתם כמה שניות שלקחתי ממשחק של GOTZE כדי לבדוק! אם מישהו שמבין בעריכות שיוכלו לעזור לי (אני מתכוון ל-DIVINE , BLWZ , DESTINY) אבל אם אתם גם מבינים אל תתביישו ופרסמו! תודה רבה לכל מי שיעזור מראש!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-