עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dovik,

2. מוד ZY-EL. אחרי התקנת מסך חדש יותר גדול התמונה התקרבה באופן קיצוני. רואים את הגיבור ובקושי קצת מרחב מסביב.. משחקים מסביב לרזולוציה של המסך ושל המשחק לא עזרו. האם יש עוד פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by michael_brosh,

הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  4. כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by damti123,

שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by saarhadad,

אחורי שהתקנתי לוחץ להפעיל מופיע לי הודעה שצריך להתקין physx במחשב וזה בעיה למה אין לי כרטיס נוידיה יש לי 5750 של ati מה עושים בכדי להפעיל את המשחק ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by User_Name,

איך אני יכול להוסיף למשחק עוד תמונות שמייצגות את הדמות שלי? אני מתכוון לתמונה שבוחרים לדמות במהלך בניית הדמות. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Jcs,

אז ככה קניתי את המשחק התקנתי אותו והכל בסדר אני מפעיל את המשחק לולץ בתפריט (LAUNCHER) PLALY ואז באה עודעה שאומרת שני צריץ DIRECT X 8.1 שיש לי ותמיכה של הכרטיס מסך ב T&L למה ואז המשחק נסגר מה הבעיה ומזה T&L. אני עובד על מחשב נייד HP מעבד פנטיום III 1000 MH כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON תודה מראש

9. Started by pringles,

תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by yossi21,

כל כך חיפשתי את המשחק הזה עד שלבסוף מצאתי אותו:

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by oren99,

משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by M.G.,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק אסטרטגיה טוב שיצא לאחרונה? משהו בסגנון Warcraft 3, או Age of Empires 3?

13. אני מחפש את הפונט של המשחק, תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  14. כתרת

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by misha182,

בבקשה צריך דחוץ את המספר של tiger woods pga 2003 מדובר על המספר שצריך כדי להתקין את הדיסק (cd key) תודה מיכאל :AR15:

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. אני חולה על הסוג הזה אבל אני לא מצליח לימצוא כותרים טובים!. אני ממש אהבתי את וNFS 5 ואני ממש רוצה משהו אחר,סיימתי 5 פעמים... שמעתי שNFS החדש יהיה בסיגנון אבל אני לא יכול לחכות אני מקווה שתעזרו לי בבקשה . אני פתוח להצעות.... תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. מי שיכול בבקשה שיענה לי מה הסיסמה לניד פור ספיד אנדגרונד 1!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  19. שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. הגיבור מקולל והופך כל הזמן ללטאה קטנה שמומחית בקסמים או למפלצת גדולה שלא מסוגלת להשתמש בקסם. האויבים הגדולים היו סוג של עכבישים. חצי אדם/חצי עכביש. היו גם זומבים ואפשר היה לבחור שיריון לגיבור וטבעות קסומות, רובה קשת. אני חושב שהיה יותר ממשחק אחד בסדרה. תודה למזהים. עריכה: מצאתי, זה Lands of Lore 2

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  21. Started by Greg#,

רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע

22. שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by rikus,

תמונות נראות סבבה, סיקורים אומרים זוועה. הטענה היא שלא מחדשים כלום, אבל SACRED 2 לא מחדש גם כלום והוא הרבה יותר פופלרי..

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by aero,

שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים