עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אורן נגב,

אני כרגע משחק resident evil 6 ובחרתי את leon וראיתי שיש שמה 4 שמות של שחקנים השאלה שלי האם אני אצטרך לשחק שמה עם כל השחקנים וכל שחקן בנפרד יש לו את העלילה והקמפיין שלו? אשמח לתשובה אחלה יום.

2. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by perrikus,

שלום, הורדתי את הקובץ (728MB) להתקנת המשחק. כבר לאחר שהורדתי אותו ראיתי כי לקובץ אין איקון כך שכנראה הוא פגום. בכל זאת ניסיתי לפתוח אותו, ואכן, עלה חלון DOS שנעלם לאחר בערך חצי שניה. רציתי לראות מה השגיאה שהוא אומר אז פתחתי את הקובץ דרך ה-CMD והשגיאה שנכתבה היתה כזאת: "Program too big to fit in memory". דבר ראשון שעשיתי היה להוריד את הקובץ מחדש מפני שאולי הוא פגום, זה מה שעשיתי, אך אותה שגיאה חזרה. זקוק לעזרה נואשות :'( בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by CreativeX,

שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. יום אחד ללא שום התרעה מראש הCS החליט שהוא לא עובד אני נכנס לסרבר הוא עושה WON AUTHENTICATION ללא בעיה מתחבר הסרבר רושם בקונסול (לפני שנכנסים) את הפרטים ובלה בלה בלה וזה מגיע למצב דומה לזה Server # ועוד משהו הוא רושם שורה קצרה לא זוכר כבר שם הוא יוצא החוצה - חושב כמה שניות והמודם מראה פעילות (אלקטל משודרג ל PRO) וזה פשוט יוצא מהמשחק ומשאיר את הרזולוציה ב WINDOWS ל 800X600 (ככה אני משחק - ברזולוציה הזו) חשוב לציין שזה קרה פתאום - ללא שום התרעה ואין לי מושג מה יכל היה לגרום לזה גם התקנת המשחק מחדש וגם התקנת דרייבר מחדש לא עוזרים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by (G),

אתר חדש נפתח לקהילת FARCRY בישראל http://www.farcry-israel.co.nr/ לכל מי שעדיין לא יתנסה במשחק הרשת FARCRY שיכנס לאתר שלנו וירשם לפורום. שם הוא יקבל את כל העזרה שהוא יצטרך. אז קדימה, נראה אתכם שם...

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. סופסוף קניתי מחשב חדש וחזק וכשבאתי לשחק בS.C נתקעתי עוד באימונים: בחלק שאני אמור להתאמן על פריצת מנעול עם הLOCK PICK שיש לי, הבנתי לפי ההסבר שאני אמור ללחוץ FIRE אחרי שבחרתי במכשיר ואז אמור להופיע לי המנעול בהגדלה על המסך כדי שאוכל לשחק עם הפינים שבו עד הפריצה המלאה. אז זהו, שאין לי מנעול! לא מופיע לי כלום ועשיתי, אני חושב, כל מה שאמרו ומעבר לזה, וכלום! האם יכול להיות באג שמונע ממני לראות אותו? עד לאותה נקודה לא הייתה שום בעיה גראפית (אני עם XFX 6600GT). עצות???

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  8. איך גורמים למשחק ישן לעלות בחלון בגודל 1:1 ולא במסך מלא שם הוא משנה את הרזולוציה?? עוד לא מצאתי משהו שיעזור לי לעשות את זה. כשהמשחק עולה, הוא עולה במסך מלא ברזולוציה 1024X768, וכשאני עובר לשניה לאיזה תוכנה בוינדוז (מסנג'ר למשל) הוא מחזיר חזרה לרזולוציה הרגילה של הוינדוז, וזה ממש מעצבן אותי. אני לא רוצה לעבור למצב 1024X768 אלא שהמשחק (משחק ישן, מיועד עוד לwin98) יפתח בחלון שגודלו בדיוק 1024X768 פיקסלים במסך שלי... למרות שהמסך שלי גודלו הוא 1600X1200. מקווה שהבנתם אותי, תודה !

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by rikus,

תמונות נראות סבבה, סיקורים אומרים זוועה. הטענה היא שלא מחדשים כלום, אבל SACRED 2 לא מחדש גם כלום והוא הרבה יותר פופלרי..

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by t--g,

שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by Mr.Gusta,

עכשיו עשיתי משחק ראשון שלי ויצאתי אפס במשחק יש דרכים להשתפר .. ?

12. Started by Weihenstephan,

אני זוכר שבעבר היו משחקי פוקימון (גולד, רד, בלו וכו') שהיו משחקים אותם דרך אימולטור. מישהו זוכר את זה? איך אפשר להשיג את המשחקים האלה של פוקימון? מישהו מכיר משחקים אחרים של פוקימון? אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל תודה בכל זאת למי שמנסה לעזור

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. שלום רב, יש משחק בשם מייפל סטורי ישראל ושאני משחק בו יש לי פסים צבעוניים על המסך אז אשמח אם אפשר לסדר את זה ואשמח לדעת גם מה הרזולוצייה של המשחק אז אם אתם יודעים איך לסדר את זה נא תנו לי הסבר טוב. תודה רבה מקרב לב

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by pres,

היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by razoli,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by rbu99fm,

it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!

17. שלום יש לי 2 בעיות שקוראות בכול משחק שאני משחק ואין לי מושג איך אפשר לתקן אותה אז אני מצרף תמונות שתבינו מה הבעיה,אגב יש לי מחשב חזק וכרטיס מסך 8800GT הבעיה השנייה אין לי אפשרות לעשות צלם מסך אז אני רק אסביר:למשל אני עומד מחוץ לחדר ואני רואה שהצבע שלו סגול ושאני נכנס משתנה לירוק..קרה לי גם בכול המשחקים... וכפי שאתם רואים פשוט המשחקים נראים גועל נפש...(אלו לא תמונות שלי אך קורה לי בדיוק אותו הדבר בכול המשחקים לאו דווקא במירוצים) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  18. אירוע ה-X019 של חברת הענק בלונדון העניק לנו הכרזות על מספר כותרים חדשים ומעניינים - וכמו כן מבט מעודכן ומורחב על כמה יצירות שנחשפו מוקדם יותר לכתבה

19. אהלן אהלן חברים..........אני חדש בקטע של המישחקים.........יש לי מחשב דיי חזק של AMD 2600 אבל כרטיס מסך מינימלי ביותר. 1-אני מעונין להיכנס לתחום המישחקים ולקנות כרטיס מסך או משהו בסגנון שאוכל לשחק קצת בחורף ואשמח לקבל הדרכה ראשונית כמתחיל בתחום המישחקים.......(מה לקנות ולשדרג או בכלל ללכת על PS2 ....חחחח) 2-כמו שאמרתי בכותרת ניתקלתי בבעיה במישחק SWAT4 כאשר אני בשלב 3 ממש בהתחלה כמו שמתחיל הבלאגן ישר המחשב קורס ויש את ההודעה הבאה אשמח לעזרה בתודה רבה סער!!!! Crash Time: 10/10/05 21:20:50 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1145 MHz with 511MB RAM Video: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000 (NVIDIA GeForce4 MX 4000) (567…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by yot,

http://backstage.ilounge.com/index.php/backstage/comments/weekend-of-wii-part-i-unpacking/ האתר iLounge (שעוסק בד"כ באייפודים ואודיו) פירסם סקירת Preview מצולמת, וכנראה תעלה בקרוב ביקורת, או משהו בסגנון על הקונסולה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. לפני 3 שבועות התקנתי את המשחק, הכל עבד חלק על הגדרות MED/HIGH עם 95% פילטרים כבויים. לפני כמה ימים הרגשתי ירידה חדה בפריימים מ30-50 עם ירידות פה ושם חלה צניחה ל 20-40 עם צניחות למתחת ל20. המשחק פשוט לא שחיק ,התנועה לא זורמת ולמרות שהורדתי עוד מההגדרות זה עדיין choppy לפני יומיים גם פירמטתי את המערכת והתקנתי הכל FRESH ואותו סיפור. האם מישהו חווה משהו דומה? מפרט לצורך העניין : cpu : amd phenom II x4 965 @ 3,82 gpu: 4890 1gb ram : 4gig ddr3 monitor : u2312hm

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה

23. Started by se7en,

The Crazy Crane - PhysX Simulation Game V-0-1 סרטון (ללא סאונד): שלום לכולם. אני בשלבי פיתוח של משחק חדש. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ואולי גם הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. למשחק: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/the-crazy-crane-physx-simulation-game-v-0-1-wip

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by ROTFL,

שלום אנשים. אני משחק במשחק הנ"ל (ד"א - אחלה משחק) ובמשימות של העלילה הראשית מבקשים ממני לשרוף שדות קוקאין של הקרטל המתחרה. הגעתי לשדות וניסיתי כל דרך אפשרית לשרוף אותם (פצצה, פצצה בשלט רחוק, רימון, כל הנשקים ה"רגילים) וכלום. איך אני אמור אם כך לסיים את המשימה?!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  25. שלום לפני הרבה זמן (שנתיים בערך)הייתי משחק CS 1.6 והיו לאגים פשוט מעולים.. 10-30 בהרבה מאוד סרברים היום שאני משחק הלאגים הם בעיקר בכיוון ה100 ויש אולי 5 סרברים שהם רק על 10-20 וזה ממש מעצבן..אולי איזה פקודה בקונסול תציל את המצב או כל משהו אחר? חשוב לדעת המחשב הינו אותו מחשב: AMD3200 X800XL WD 120GB החיבור לאינטרנט יהיו אותו חיבור כבלים 1.5MB אין שום סיכוי שזו איזהשהוא רוגלה או וירוס או חסימה של איזהשהוא פיירוול. תודה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.