משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כל כך הרבה שנים ולא הופיע כזה משחק, גם לא בלחימה בנשקים "רגילים".
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם אחרונה שניסיתי להתקין ניסיתי על WIN2000 והמשחק לא פעל רק תולעים תלת מימד פועל ואני מחפש משחק 2D בסגנון כמובן אם מצב מולטי ומצב רשת למישהו יש רעיונות ?
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את הלפטופ שלי (הוא דיי חזק) ולחבר למסך של הטלוויזיה, להתקין עליו משחק בסגנון של גיטר הירו, ולחבר למחשב דרך בלוטוס: גיטרה, מיקרופון, תופים ובאס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם אתם מכירים איזה משחקי SNOWBOARD יפים שאתם יכולים להמליץ לי כמו SSX למחשב? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאז הקרבון יצא משחק מכוניות ששווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קנו לאחיין שלי הגה ודוושות כמו של מכונית למחשב. הבעיה שמשחקי מכוניות פשוטים לא תומכים בדוושות היה רק משחק אחד שהתקנתי שעבד כראוי עם מה שקנו לו, יש משחקי מכוניות כלשהם שמתאימים לכרטיס מסך הזה וגם יש בהם אפשרות לשחק עם הגה ודוושות? אשמח לקבל גם משחקים שלא בהכרח תומכים אבל עובדים כי כל שאר משחקי המכוניות שהתקנתי לא מצליחות לעבוד. יש מצב שNEED FOR SPEED MOST WANTED יעבוד?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טרילוגיית משחקי הפשע המסקרנת מציגה את השיפורים הגראפיים שצפויים לנו במעמד ההשקה - שיגיע בעוד קצת פחות משלושה שבועותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון לא יוצאים מי יודע מה משחקים טובים... מישהו יודע על משחקים טובים\מושקעים שהולכים לצאת בקרוב? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי התחלתי סוף סוף להנות מרזולוציות גבוהות, אבל משהו באיך שהמשחק זז לא נראה לי שככה זה צריך להיות. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס - יש איזו סיבה, זה לא נחשב הרי משחק "כבד" לא ? - -- - -- - - עריכה: אני חושב שמשהו לא בסדר (ואני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס מסך) חזרתי עכשיו מFARCRY על הגדרות הכי גבוהות והיו כלי מידי תקיעות/קפיצות בסאונד :s05: וגם אחרי 5-10 דק' משחק פתאום הכל התחיל להשתגע - הצל ניהיה כחול, העצים היו באוויר . (ניסיתי להקתין את הPACTH לגירסה 1.3 אבח זה גם לא עזר) בבקשה תעזרו לי, המחשב חדש לגמרי - אוף . :-[ איזה נאחס יש לי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאילו אם כן... איך זה יהיה ואיך אני יכול לגלות על זה..?!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש סיכוי? וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
סימנתי אנגלית בהתקנה ומשום מה התפריטים באיטלקית אז לא מצאתי אבל רק רציתי לדעת אם יש בכלל במשחק הזה סקרימיש או שזה רק קמפיין?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש עדין שרתים ושחקנים ב AGE OF EMPIRES 3?? שווה לקנות? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש את ההנחה בgreenmangaming אבל אני לא יודע אם כל העדכונים והפאטצ'ים שרוקסטאר יוציאו אני גם אקבל אותם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוקל האם לרכוש את החבילה הזו.. השאלה שלי האם יש גם עדכון גרפיקה/משחקיות לחבילה הזו, או שזה רק עדכון קבוצות. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
יש עוד RANKED SERVER לישראל חדש !!!! 212.199.36.46:16567 מקווה לראות אותכם שם :
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דעתי אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם אם לא הכי טוב.. יש למישהו מושג אם יצא עוד פרק או בכלל דיאבלו 3? אם אפשר גם מקור או משהו תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-