עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yanivsk,

הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by miki891,

אני אוהב לשחק nba live 2006 - 2007 חדש.יש בו חידושים. גרפיקה טובה מאוד. שיחקתי משחק טוב עם חברים. אבל יש לי בעיה קטנה מאוד במשחק. באמצע משחק אני רוצה להחליף שחקן בספסל. אני לא מוצא איך מחליפים שחקן בספסל באמצע משחק? ובנוסף איפה אפשר לימצוא טלאי ליגה ישראלית כמו למשל מכבי ת"א ועוד...למשחק nba live 2007? ב- nba live 2006 יש טלאי ליגה ישראלית, אבל אין לי טלאי ליגה ישראלית ב- nba live 2007. מאיפה? אני בדקתי באתר חוברת שלי אני לא מצאתי באתר שלהם. בברכה חג שמח מיכאל

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  7. אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא הצלחתי להבין בדיוק מהן ההרחבות החדשות שיצאו. אבל אשמח לשחק בהן. יש לי את GTAIV המקורי. אני אצטרך לקנות שוב את ההרחבות? או שאני יכול להוריד בחינם? אשמח אם תחדדו את אוזני לגבי ההרחבות תודה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז בואו אני יגיד לכם ככה לגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאוד סה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלת עוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאוד לגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםם פשוט משחק ענק שיחקתי בו זה דבר אדיר שילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by FireandicE,

אחלה משחק! ממולץ ולא נותן לי LOW FPS!!! גם עם GF2 GTS

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by idanpc,

הוא רושם משהוא במסך כחול אמרו לי להורד איזה שהוא משהוא כדי שזה יעבוד אבל אני לא יודע מאיפה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. האף טי פי מהיר מאוד ובעל קיבות גדולה מאוד של כמה ג'יגה אני מוכן שתעלו לשם משחקים, תוכנות, שירים לפי התיקיות שם ובסדר. אני מבקש להעלות רק קבצים מלאים. ניתן להעלות רק בתוכנת אף טי פי כמו windos cammander, flashfxp וכו'... אלו הפרטים <צונזר, אתה בכוח מתעלם מההודעות בראש הפורום?> שמח לעזור! צפיחית בדבש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי. הבן של שותף לעבודה של סבא שלי טס לחו"ל... אז הוא ביקש ממני לעשות רשימה של המשחקים שאני רוצה שלא ניתן להשיג בארץ...[כי אני כבר זמן רב מחפשת כמה משחקים...], עד עכשיו חשבתי על: Grim Fandango American McGee's Alice earthworm jim 1+2 יש לכם עוד רעיונות למשחקים ישנים נוסטלגיים שקשה להשיג בארץ? תודה.

15. יש י ארבעה מפתוחות של BETA HEROES OF TEH STORM מי רוצה? צריך חשבון בBATTLE.NET

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zvovon,

קיצר הורדתי את החבילת הרחבה החדשה..... ואני לא מצליח להתקין אותה ... מה צריך לעשות כדי להתקין את החבילה על המשחק ? מה לא ניסיתי.. רשום משו שחייבל היות מותתקן PRIOR אבל אני לא מבין מה זאת המילה הזאת חחחחח קיצר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. NEED FOR SPEED UG איפה אני יכול למצוא את השמירות של המשחק כי אני רוצה לפרמת תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.

20. אני משחק אם מישהו בדיאבלו ב tcp\ip טוב אז מתי שאני מנסה לעשות HOST שזה ישחק ממני והוא יתחבר אלי זה לא עובד לי אבל כשאני מתחבר אליו (עושהJOIN הוא מתחבר ואז רק אני משחק ) מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? אני סגרתי את הפיירוול המובנה ב XP !! אולי ה אי סי קיו אסור שיעבוד.....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by redti,

אני מת לשחק בזה ושאני מריץ את קובץ ההפעלה הוא רושם לי את הבעיה הבאה KODKOD לקחתי את בקשתך ברצינות. OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup יש לי PIII 933MHZ 256 SDRAM GAINWARD GEFORCE 4 4200 128 MB GOLDEN SAMPLE VIVO RETAIL DRIVERS: 40.03 אשמח לשמוע פתרונות או הצעות Text יבורכו העונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה

24. Started by pC gUy,

אז ככה בתחילת היום הכל היה בסדר:הפינגים כרגיל מצוינים אבל פתאום התחילו לאגים!!! פשוט לאגים חזקים ביותר והפינג נשאר כרגיל על 90-100 אז יצאתי בסוף מהשרת כי לט יכולתי לשחק יותר אז ראיתי ב FEVORITS שהפינגים של השרתים הם 324234234!!!! שזה לא אמור לקרות בדרך כלל אצלי זה בשרתים על 12-188 חחח אז חשבתי שזה בעית התחממות,או שיש לי SPYWEAR או VIRUS אבל אני לא חושב כי אני כל הזמן מנקה את המחשב יותר נכון אחרי שאני יוצא מהדפדפן אז מה אתם חושבים?? :-[ יש לי 012 NET 1.5 MODEM של TERAYON TJ715

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Oranili,

ה FPS שלי ממש ממש נמוך על הגדרות 1280X1024 הכל מבוטל והוא 30 FPS SHADOWS מבוטל VSYNC מבוטל הכל .. ו30 FPS למה זה ....? עדכנתי את כל הדרייברים העדכניים.. משחקים אחרים ה FPS בסדר רק זה נמוך

• 9 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים