עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JohnnyBravo,

משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אם כן תשאירו הודעה ונשחק [אגב אם מישהו כאן חדש לו המשחק שישיג סי די קי,בסט גיים אבר] מי שרוצה לשחק חובה להוריד את הפאץ' האחרון +חבילת הרחבה. '>http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=563474 מי יודע אולי יום אחד תהיה ליגת הארד וור זון באנריל 04 255275408

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

יש כאן אנשים שמשחקים civilization v ומרוצים אולי שנפתח משחק בין חברי הפורום?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Moty_p,

כי אני מת לדעת מה עושים שם נראה משחק מעולה כמו rct3 על בסיס simcity

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dawn,

מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Black Knight,

יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…

7. Started by IlanF,

אני היחיד שמשחק עדיין בJedi Academy או שיש כאן עוד מישהו שמשחק במשחק... (הכוונה למולטיפלייר)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by eido300,

אני עכשיו רוצה לחזור לשחק אחרי המון זמן שלא שיחקתי, ומשעמם לבד, יש כאן בקהילה שחקנים?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. Started by mrbig,

אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by oren_c,

יש ביוטיוב סירטונים של Rust וגם Rust 2.0. יש קהילה בארץ בשביל זה? חבל שאנחנו לא בסביבה כמו ארה"ב או אירופה, שם פינגים נמוכים עם הרבה שחקני multiplayer

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by superbijo,

מחפש שחקנים ל BF4 בן 26 אוהב לשחק רק בLOCKER

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by mrraz,

על המפרט שלי עובד מצוין

• 26 תגובות
    • 18.3k צפיות
  16. Started by ultras5,

לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. כידוע המשחק מכיל הרבה אלימות ודברים כאלה ולכן הרבה הורים מתלוננים על המשחק החברה יצאה בשאלה לציבור אם להוציא את המשחק, כל מי שרוצה שהמשחק יצא צריך להירשם פה http://www.petitiononline.com/soldier3/

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

יש כזה דבר DVI שיש לקונסולות? ??? (הדור הבא כמובן)

19. Started by EAD,

נראה שהכל FPS וכאלו מכירים קואסטים טובים? שממש אתה נכנס לעלילה, שיש להם SINGLE PLAYER של עשרות שעות, עלילה מעניינת ועוד? ואם אפשר גם גרפיקה נחמדה וסאונד טוב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by David Ell,

שלום לכולם, לכל אלה שלא מבינים כלכך מה קורה, אז יש בעיית התחברות אחרי העדכון, הם כותבים שהם עובדים על זה ומעבר לכך אין שום מידע. לא להילחץ (:

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע יש עדכון חדש, קיימת בעיה של התחברות ל-BL זה אומר שהסיסמה לא טובה, וזה קורה גם במשחקים אחרים ששם אי אפשר לשחק ברשת. לא להילחץ

23. Started by Googleness,

אני זוכר שראיתי פה פעם באיזה דיון שדיברו על החנות הזאת שמוכרת משחקים במחיר מגוחך... אז מסתבר שזה אמיתי ויש כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html אני הזמנתי משם את: Gothic Universe כל סדרת גוטיק (כולל 3) Heroes of M&M 3 CompleteExclusive הירוס 3 וכל התוספות. Codename Panzer Platinum 1+2 מארז מיוחד שכולל את PHASE 1 + 2 יחד עם דיסק בונוס ומדריכים. Defcon מוכר לכולם. Darwinia גלוי וידוע לכולם. Two Worlds Royal Edition מהדורת אספנים מיוחדת מפוצצת בבונוסים. כל זה ב327 כולל משלוח וזה לפני שאני יודע אם יש הנחת משלוח כי הם הבטיחו הנחה למשלוח אם לוקחים כמות.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  24. http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2007/07/11/Ninja-Gaiden-Sigma-/p1 לפי דעתי, המשחק הזה מהווה ''תחרות'' ל-Crysis, שימו לב לאיכות המדהימה!!!.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים