משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בניד פור ספיד התקנתי אותו ואחרי זה אני מפעיל אותו מהקראק ולא עובד לי המשחק הוא ניכנס לקטע של מסך שחור שניה ויוצא לי ישאר מימנו מישו יודע מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך nvidia riva tnt 2 ! תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קבלו את הטריילר האמיתי הראשון למשחק HALO3: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/4000/Halo-3-Trailer/ אני אישית ממש מתרגש לקראת המשחק הזה שהולך ונראה כאחד המשחקים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם! מיותר לציין שהוא בלעדי לXBOX360...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי חברה התחלתי לשחק במשחק אחרי שהעברתי כמה מאות שעות על Rome (אחח, איזה משחק) וחשבתי על ת'רד של קרבות ממש גדולים שהשתתפתם בהם (וגם ניצחתם ). אם אפשר print screen. רק מקווה שיש הרבה אנשים שמשחקים פה אז אני אתחיל: הם עשו לי מצור (מיצרו?) על הטירה, בטירה היה 400~ איש. להם היה קו מלא (1000+) הבאתי תגבורת של 200 איש ותקפתי אותם ישירות, משום שלא היתה לי טירת אבן אפילו (טירה שלא הספקתי לפתח אותה, רק חומת עץ מסכנה). ידעתי שאם הם יתקיפו את הטירה שלי עם אייל ניגוח לא יהיה לי סיכוי (בקרב הקודם הייתי 400 על 300 והם קרעו לי את התחת עם אייל ניגוח (לא בצורה הזאת ;D)). התחלתי את הקרב, וראיתי שאני שולט רק על 300 חיילים והAI שולט על ה415 האחרים (אינטלגנציה-AI<נעל). הAI והאויבים נעמ…
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב ביגלל שהWII הושק אבל אני לא קונה אותו בקרוב החלטתי לשחק בזלדה שאף פעם לא סימתי ביגלל כל מיני סיבות הזלדה שהתחלתי לשחק הוא Majora's Mask שדי שונה מהזלדות הרגילות למי שמכיר תסידרה ככה שהשוני גם הרחיק אותי הרבה זמן מהמישחק למרות שיכולתי לשחק אותו על אמולטור כבר לפני הרבה זמן בכל מיקרה התחלתי לשחק ואני חיב להגיד שהמישחק מאוד כיפי אפילו היום אם עלילה התחלתית יותר מענינת מהזלדות האחרים ששיחקתי בכל מיקרה החלטתי לעשות סקר לאנשים שמכירים תסידרה הזות וליראות מה המישחקי זלדה האהובים אליכם דרך אגב לא רשמתי תזלדות המישניות ות2 זלדות הגרועות לCDI בכל מיקרה המישחק הטוב בסידרה מבחינתי הוא דווקה - A Link to the Past לSNES למרות שהוא D2 פשוט הכל בו זורם מושלם ואנ…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
^^ כל המשחקים מקוריים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זה כותב לי שאין קובץ ישן ,או שהוא לא מצא את הקובץ :s05:
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז מישהו בכלל חיכה לזה? ידע שזה יצא? אני האמת קצת חיכיתי לזה ולפי הביקורות זאתי הרחבה נחמדה כזאתי, היום קיבלתי אותה ועברתי את שלושת המשימות הראשונות נחמד מאוד היה האמת המשימה השנייה הייתה הכי ארוכה נראה כאילו זה סוף, בכל זאת בדיון הזה אני רוצה לרכז את כל השאלות שלכם, הצעות שלכם, ביקורת שלכם על ההרחבה של המשחק. סקירה ראשונית של המשחק http://www.gamespot.com/pc/strategy/battleformiddleearth2witchking/review.html http://pc.ign.com/objects/844/844907.html
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני נותן לינק לכתבה לא לאתר עצמו - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12303
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פורמולה לשחק בו אבל אני לא מוצא 2007... הפסיקו לפתח אותם? ראיתי רק 2002 והגרפיקא שם נוראה האם המשחק לפחות אמיתי בפיזיקה? ואם יש אחרים, אז אני מוכן לשמוע תודה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזה קונסולה כיכב כהקונסולה הכי טובה לדעתכם.... תצביעו!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה שווה לקנות ב-100 ש"ח, אני קצת מתלבט כי זה קצת ישן....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ ניצחתי(בקושי) בקרב אחד בARENA בעזרת SHADOW בין השאר(להיות בלתי נראה); בקיצור, אחרי שניצחתי הופיעה לי ההודעה הזאת שיש אחרי שאתה רוצח מישהו באופן סתמי(כנראה הDARK BROTHERHOOD).. ? אגב, איך אני יכול להגיע לTHEIVES GUILD?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני נמצא בדיוק בקטע האחרון ואני משתגע!!! אני בדיוק הרגתי את ההיידרה הממוטה ההיא, פתחתי את הדלת הכפולה הענקית ההיא, עליתי במדרגות, ראיתי את הסרט ששולחים טילים בשביל להרוס את כל המבנה התת קרקעי הזה שאני נמצא בו, אני ממשיך ישר, כמעט ונופל עלי איזה פסל, ממשיך עוד עד שאני מגיע לדלת כזאת, לוקח בה ימינה כי זאת האופציה היחידה, ממשיך ישר ועד הסוף כל הזמן ושם נמצא פתח יחידי שהוא לא חסום, אני מנסה להכנס אליו אבל אני כל הזמן מת בו מאיזו סיבה!! קראתי גם ב FAQ וזה מה שאני צריך לעשות אבל אני לא מבין למה אני מת כל הזמן! מישהו עבר את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי אתם בטח ובטח זוכרים את משחקי דוס החביבים שלנו .. אוהה מאז ממש התפתחנו .. חחח לא משנה יש אתר מיוחד של משחקי דוס והוא http://www.dosgamesarchive.com/ מי מתגעגע למשחקים האלא יכול למצוא את המשחקים ממש שם ... טוב לעיניין זוכרים את המחשק אלדין של MSDOS זה משחק חביב מאד רציתי לנסות ושלחק בו אני הורדתי אותו וכמובן ההתקנה היא דרך DOS התקנתי והכל .. עכשיו מה הבעיה שאני לא יכול להפעיל אותו .. כיאילו שאני נכנס לקובץ EXE של המשחק המותקן הוא פשוט יוצא לי .. אתה יודעים אולי בכל מקרה איך אני יכול להפעיל את המשחק אני ממש רוצה לשחק בו ולהיזכר ב... הנה דף הורדה של המחשק עצמו http://www.dosgamesarchive.com/download/game/79 .. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ..
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005.... אז אם אתם יודעים תגידו לי....
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק במחשב וכשאני מפעיל אותו מופיע לי: בכל הכוננים כולל הכונן שבו התקנתי את המשחק מעל 10 ג'יגה מקום
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-