עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?

2. Started by Guy950,

היי, יש לי מחשב חדש שנרכש לפני כמה ימים (המפרט נמצא בפרופיל שלי) והוא אמור להיות מספיק חזק כדי לסחוב משחקים, אז התקנתי את המשחק mirror edge והמשחק משום מה ממש מקרטע לי. יש איזשהי דרך לסדר את זה או להבין ממה הבעיה נובעת?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by ranyr,

הבנתי שיש תופעה של כל מני תקיעות בסאונד אצלי יש תקיעות גם בתמונה כשהמשחק פשוט קופא לחצי שניה כל כמה זמן זאת התופעה או שזה רק אצלי?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום חברה, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E היות ואני חייל כרגע וגם נמצא בקורס פסיכומטרי אין לי יותר מידי זמן לעצמי אבל אני עדיין מעוניין קצת לשחק במשחקים אני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי משחקים טובים (בעיקר אסטרטגיה סטייל רד אלרט) שיש שם הרבה טקסטים לקרוא או מילים באנגלית שיוכלים איכשהו לעזור בקטע של לימוד האנגלית ושיפור אוצר מילים... תודה!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by Nazzz,

כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  6. יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by iPsych,

ובכן יש לי את המשחק, בכל מצבי המשחק הרגילים (משימות יחיד ושאר שטויות) הוא עובד נהדר, אך כשאני רוצה לשחק לבדי מול חבר או מול המחשב ב90% מהמקרים הוא מציג תצוגה שחורה, והתולעים אדומות דהוייות, וחוץ מהן הכל שחור חוץ מהעננים... רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון בנוגע לסיבה, עשיתי הכל עדכון דרייברים לכ.מסך, עדכון המשחק, התקנה מחדש... ויש לי כרטיס מסל שאין איתו שום בעיהGF2MX (כרגע, מחר מגיע הti 4400 של leadtek)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by OR2OOO,

אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by FreePwR,

שלום לכולם, כחלק מההתקדמות שאנו עושים פתחנו ערוץ מירק לקבוצה (mIRC) בכתובת : PwR-Gaming# ב - quakenet שם נוכל ליצור קשר עם כל מי שמעוניין, נתראה שם יובל.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

אז ככה, השתחררו שלושה סירטונים שמראים קטעי משחק מCODIII רץ על 360: http://www.gamershell.com/news/31327.html ד"א, חדי האבחנה שבינכם ישימו לב שבסוף הסרט מציגים את שמות כל הקונסולות הידעות לאדם חוצמה גיים קיוב ו...... PS3. אכן, באופן מוזר הWII הXBOX הPS2 וה360 נמצאים שם, מובן למה הקיוב לא, אבל לא תמצאו שם את הPS3.. מחשיד משהוא, לא?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by black_rose,

תודה מראש.כי אני כבר נואש.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by gaga1234,

http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=349 לפי האתר הזה halo3 גבור ועכשיו הוא בשלבי ה mastering אבל כנראה ידחו אותו עד ליציאת ה PS3 כדי לגנוב את ההצגה מ sony . ועד אז יפתחו מסביב למשחק הזה הייפ מאוד גדול עם הרבה טיזרים :-\ לא אוהב טיזרים

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. EA's Origin Sends Personal Data to Third Parties

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  16. משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אם אני לא טועה זאתי עוד חבילת הרחבה למשחק FEAR. תסתכלו על ה-Gameplay שווה הצצה: http://www.gametrailers.com/player/22223.html

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by overload,

איך בודקים FPS ב SWAT4 ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by yotam360,

האם אני יכול לצרוב משחקים ל-SONY PSP???

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by SciFi7,

שלום הורדתי את הגירסא של WOW ל-10 ימים עכשיו אני רוצה לשחק עם חבר שלי שיש לו את המשחק המקורי אצלו במשחק הוא יכול לבחור בין מדינות - בשרתים לי יש אפשרות רק לבחור בין oceanic ל-united staits ואצלו יש אפשרות לכל המדינות, איך אני עושה שאני והוא נוכל להיכנס לאותו שרת? בגלל שניסו אני נכנסתי בטעות לשרת הגרמני והוא לשרת הצרפתי, שלשניהם יש את אותו השם. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by SpEcToR,

שהצל של האנשים היא כאילו בריבועים כאלה.. (לא חלקה).. למה זה ככה? שמתי את ההגדרות הכי גבוהות.. תראו את המערכת שלי בצד.. (מפרט שלי) איך לסדר את זה? ועוד שאלה.. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק? מה הם עושים?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני אם המחשב התותח שלי ואני לא משחק איתו... רק גולש באינטרנט אז תמילצו לי אל משחקים טובים כי אין יל מה לשחק עכשיו :-X

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.