עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

במישחק Runaway ניתקעתי בבית חולים שם כשהאישה יושנת ואני לא יודע מה לעשות אפשר עזרה?(אפשר גם לקבל הוראות של כול המישחק בעיברית.)

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אני מתכנן לשדרג ל-HD7970 ואני יודע שכרטיסי המסך של AMD לא משתמשים ב-physx, ורציתי לדעת אם יש הערכה האם המשחקים האלה משתמשים ב-physx? Hitman Absolution Far Cry 3 Tomb Rider GTA V תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. Started by Bug2000,

אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Googleness,

קישור: https://www.origin.com/en-ie/store/browse/on-sale?q=#88

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..

6. Started by Zipi-2,

אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by מלךהמלכים,

אני שמתי את crack של הSplinter Cell Double Agent והוא לא ניכנס לי הוא אומר לי שעדיין אין לי דיסק (שמתי בתקיה וזה שאל אותי אים אני רוצה להחליף את זה עשיתי כן) ועדיין זה לא נותן (ניסיתי כבר 10 כרקים) שונים מישהוא יכול לעזור

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by romansah9,

בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by dino,

אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by FPSbanana,

יש לי BF2 אני התקנתי אותו היום אחרי הרבה זמן שלו שיחקתי כי קיבלתי כרטיס מסך חדש אני נכנס משנה את כול ההגדרות על HIGH אני נכנס לסרבר כול שהוא טוען עד 62% ואז זה יוצא לי מהמשחק. למישהו זה קרה אולי? איך אני מסדר את זה?? היה לי 7600GS ועכשיו יש לי X1950PRO

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. לילה פיקס לכולם!! סיימתי את קרייסיס ,חיסלתי את המפלצת של ביושוק ,אני עומד לסיים את ג'ריקו (למרות לא מדברים עליו ,הוא מעולה), ההגה של המחשב שלי כבר לא עובד מרוב שחרשתי עליו עם כל סוגי משחקי המירוץ. את cod4 סיימתי 8086666 פעמים וגם המולטי מאוס, וכו' וכו' .עכשיו אני על fear combat ,הרי תמיד חוזרים הביתה בסופו של דבר. בקיצור אחרי החפירה הזאת רציתי לקבל המלצות או מידע על המשחקים החמים שיוצאים או שיצאו עכשיו ואני לא מעודכן,....חבר'ה תעניינו אותי א נ י ר ו צ ה מ ש ה ו ח ד ששששששששששש..... ד"א gow עוד מעט אצלי ..אז חוץ ממנו תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by MrStereo,

שלום רק רציתי לומר שאני אוהב אותכם לא משנה מה. מי שלא יודע אני יובל MrStereo הייתי מנהל ב HW ובקהלות שונות עם אותם אנשים. תהנו ותצליחו בהמשך. אה ורק שתדעו אני לא הולך לשום מקום!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. קצת פרטים עליו אם יש

14. Started by -AKEL-,

מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה עידן

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by mafyoner,

GTA IV לא אמור לצאת היום?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by Pease Brother,

היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by OC,

איך אפשר לצאת מהחליפה של גורדון יש שלבים שאתה מתחיל בתוך החליפה ואיפשר לצאת! ולמה המיפלצות לא מקיפות -(? ואין כמעט אנשים במפות ..... ואנשים עומדים כמו פוצים ולא מתקפים -( ואמרו שיצא פאץ שמתקן את זה מאיפה אפשר להוריד אותו?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by baum,

האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  20. כותב שאן לי את הדירקט איקס הכי חדש אבל יש לי ויש לי 7800 GTX מה לעשות דחוף!!!

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by za-david,

אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by Earis,

GG WP Replay: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224239/

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by d2idan,

גיל 18 ומעלה. כינוי idanDman

• 0 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים