משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את nba live 2006 ו-fifa world cup. קראתי את הדרישות והמחשב מתאים אבל זה דרישות מינימליות ואני רוצה שזה יעבוד טוב. הנה המפרט שלי: pentium 4 lga 775 2.4 256mb ram gforce 4 mx 64mb
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
איזה משחק יפה אבל קשה להתרגל לגרפיקה ולסגנון משחק אני עדיין רגיל ל YURI הגרפיקה יפה חבל"ז!!!!!! אם תרצו אני יביא תמונות !
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
יצא GTA- Liberty City Stories למחשב?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קשה לי לחכות !!!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איכתם אבל אני ממש חיכיתי למשחק הזה, פשוט משחק מדהים,נראה אם יהווה תחרות לספלינטר סל המדהים גם הוא... לא נראה לי שאני צריך לפרט על המשחק כי כולם אמורים להכיר אותו,המשחק הטוב ביותר ל PS ול PS2 פשוט מדהים!! ועכשיו פיתחו אותו למחשב לא בתור "המרה" אלא ישר פיתחו אותו ככה שהגרפיקה תהיה טובה ולא מפוקסלת והכל ירוץ חלק... נותר לי רק להתיל לשחק בו!,צפו להתרחשויות נוספות בקרוב..
-
- 55 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/overclocked/index.html?tag=topten;all;title;4 בדרך אלי, נראה משחק ברמה. טריילר קטן: http://youtube.com/watch?v=Z5pWjer3Nz0
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי ATI במשחק Icewind dale 2, והמשחק קורס, יצא לזה patch?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שמתם לב איך הוא יצא בשקט? רק רציתי לעדכן אותכם אנשים...
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קיים המשחק הזה בכלל??? יש לי תמונה שלו בגלל זה אני שואל אם יצא: http://img103.imageshack.us/img103/247/diabloiii9tu.jpg בדקתי גם באתרי סיקורים היה רשום עליו אבל בלי תוכן...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יצא לפני כמה שעות הדמו של IGI 2. תורידו אותו מפה צריך להירשם אבל זה לוקח שנייה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כפי שאתה יכולים לראות בקישור הזה תגידו לי איך הוא כרגע אני לא יכול לבדוק איתו, כי המחשב שבמפרט מושבת, ואני עם דורון 1200 וTNT2U... תהנו!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-