עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Netanel16,

נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by עמוס ז,

קהילת הBF עושה מאמצים גדולים להרים שרת ישראלי לBF2142 ידוע לי שיש כאן כמה חברים שמשחקים BF2142 על מנת להרים את השרת אנחנו צריכים להראות שיש קהילה גדולה חיה ובועטת כנסו לפה --> http://forum.vgames.co.il/showthread.php?p=13597&posted=1#post13597 הרשמו לאתר וכתבו כי אתם משחקים BF2142 ותשמחו לראות שרת ישראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jeka90,

בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.gamespot.com/news/6163059.html פשוט אין לי מילים. אולי טיפשות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by guypld,

טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Wheel,

לא עובד לי הסטים מהבוקר, זה רק אצלי או שזה בעיות בשרת?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by vacuuuum,

האם הוא נהיה משחק חופשי?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by netanel38121,

שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק התקנתי אותו על המחשב אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לאחר ההתקנה הוא עושה לי מסך שחור כאילו הוא נכנס אל המשחק אז יוצא וכותב לי את ההודעת ''שלח'' ו ''אל תשלח'' תמונה של ההודעה:

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  12. http://www.elfyourself.com/?userid=e4db8430d3348eec39e0ff8G06121410 ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by neogod,

מי שרוצה שישלח הודעה לאיי סי 136801576

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. 1) יש לי מחשב ! 2) יש לי גם את ה DEMO של המשחק (הורדתי בכוונה לקנות אותו) להלן המחשב: E6600 של אינטל *מקורי ! כרטיס מסך תלת מימדי *חזק 7600GS מערכת הפעלה *מקורית *אמיתית של מקרוסופט 2000 PRO זיכרון 1G של 667MHZ להלן המשחק: משחק FEAR מסוג DEMO בלבד להלן הבעיה לרוב המחשק שחיק ...יש נקודות כנראה שהוא מחשה את המפה הבאה או ניגש ל HD בו המשחק ניתקע לחצי שנייה שזה מאוד מוזר .... מה עושים ? *מקורי *אמיתי *חזק - אלו סימנים רשומים של ערוץ הקניות !!

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by 104952,

אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by The Dom,

שיחקתי באובליביון אתמול. עד אתמול שיחקתי במשחק בערך חודש והוא עבד מצויין.. אתמול באמצע ששיחקתי פשוט אובליביון נכבה, הופיע מסך כחול המחשב עשה ריסטרט ומאז הוא לא עובד יותר (כשמנסים לעשות LOAD זה פשוט יוצא מהמשחק)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  18. http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by liordavid,

:hi: תודה על העזרה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. במשחק שוחרר לפני שבוע ו.... שכחתי לפרסם אותו ביניכם, זה משחק מירוץ מכוניות עם גרפיקה ופיזיקה מאוד נחמדים, אישית חשבתי שזה כל משחק מכוניות לא משהו אבל גיליתי שהוא מאוד כייפי אהבתי את החלק של המכוניות המתנגשות שווה הורדה, תהנו! :xyxthumbs: :xyxthumbs: להורדה: http://gamershell.com/download_16702.shtml

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. זה עובד לכם אאחרי שהתקנתם את הפא'ץ? ואם כן, מישהו משחק? אשמח לדעת אם יש עוד מלבדי כאלו שמשחקים במשחק הזה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by yotamavi,

סיימתי את כל הבוסים,אחר כך סיימתי את כל המרוצים ואני על 99% מהקריירה...מה נשאר לעשות?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by יונדב,

למי פה יש היילו (Halo) מקורי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. משחק בו כרגע אחלה משחק. הגעתי לבוס הראשון ולא מצליח לעבור אותו. יש למישהו טיפים?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים