עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IG,

שוב אני מחפש משחקים ישנים, והפעם זה משחק שיש לי חשבון לסגור איתו... (בגיל 12 לא הבנתי איך לאוייבים יש טנקים כשאני בקושי המצאתי את הגלגל ) אם יש אפשרות להוריד אותו חינם, אני מבקש עזרה במציאת לינקים להורדה. מגוגל התיאשתי... יותר מידי קישורים לCIV4... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by FPSbanana,

יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  3. היי אנשים , אני יודע שכבר הרבה התלוננו לגבי זה , ביצעתי חיפוש , מצאתי ת'רד של יותר מ 100 עמודים , ולא היה לי כוח לחפש שעות שם =\ בכל מקרה , הבעיה היא כזאת : התקנתי Vista לאחרונה , ומאז המשחק בקושי זז (רצוי לציין שגם עם XP הוא לא עבד מיודע מה) הורדתי את ההגדרות את המשחק שהכל על Medium 600\800 view distance 80% בקיצור , הגדרות דיי נמוכות . המחשב שלי הוא : AMD 64bit 3500 1024 DDR ATi X850 XT Pe MSI K8Neo Platinium Edition בקיצור , מחשב סביר + , להרצת המשחק הזה. רצוי לציין שגם בויסטה , אני הורדתי את ה Aero , ועכשיו הוא נראה כמו windows 98 יותר גרוע מ XP . בלי שום eye candy בלי כלום! אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני מריץ את המשחק. המחשב פורמט לפני שבוע+ , ביצעתי בדיקת וירוס…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by Interl-Conore,

יש לי LOSS ו CHOKE!! אין לי שום SPYWEAR או VIRUS אני מכבה את האנטי וירוס כשאני משחק :'(. מדובר על LOSS לא גבוה כ 1-4 אבל זה לא היה בעבר וגם יש יותר CHOKE :-[

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by elad76,

כשאני שם על הכי נמוך = הוא בממוצע על 30! כשאני שם על גבוה=הוא כבר במטוס על 20.. כשאני שם על מדיום = אותו הדבר 20-30.. קיציר:המשחק זז לאט..מה לעשות? יש לי דרייבר הכי עדכני של ATI וDX9

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  6. בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Jeka90,

אני בחרתי לשחק בליגה הספרדית עם ברצלונה. למה אין לי משחקים של ליגת האלופות או של הגביע הספרדי אלא רק משחקי ליגה? איך עושים שיהיו כל המסגרות? ועוד דבר, איך אני קונה ומוכר שחקנים? לאן אני צריך להיכנס? תודה. נ.ב: אני חדש במשחק

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by neogod,

מצורפת תמונה עם המשימה שאני אמור לעשות ! עם מה אני פותח/חופר/מנקב את הקבל של ENJAR ?! (אם לא ברור איזה משימה זאת תגידו ואני אפרט בדיוק איפה זה) [attachment deleted by admin]

9. איפה הם נשמרים? אני לא מוצא אותם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. היי, אני משחק במשחק DARK MESSIAH, ונכון לפני שאתה מגיע למקום מסוים שממנו הייה לך LOADING ואתה תעבור למקום אחר, אז יש לך בצד ימין של המסך למעלה איקון כזה של דלת עם חץ, אז בקטע כזה באחד השלבים הראשונים, אחרי שאני פוש את הבחורה עם השיער הקצר אבל לפני שאני עוד נלחם באורקים, אז אני בתוך אחוזה גדולה כזאת ונלחם בכל מני אבירים, ואז אני מגיע לתוך חדר קטן ויש שם מדרגות, זה עושה לי את ה-loading ואז נתקע ועושה ריסט. מה לעשות??? וחשבתי אולי לעשות קוד שמעביר אותי שלב אחרי ( בהנחה שהבעיה היא בקטע הספציפי הזה ), אבל אני גם לא מצאתי קוד כזה. תודה לעוזרים, יובל

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by marlboro,

אני תקוע בקטע של הכבל בביקתה אני יודע שלוקחים אותו עם החמאה איכשהו, אבל לא מצליח!!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Na7an,

יש לי את הניד פוק ספייד החדש (קארבון) הורדתי ביוטרנט את המישחק זה ירד לי ב45 חלקים של ראר.. איך אני מתקין אותו? לחלץ את כל הקבצים? יותר מידי! אז איך?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  13. יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by Internal,

מי שלא מכיר את המשחק ולא שיחק בראשון פספס חח ג'אנר כמו קווסטים הטובים שהיו פעם בדו מימד ציבעוני ושמח (מונקי אילנד 3) מומלץ בחום...

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by redti,

תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by vincecarter,

מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shabion,

שלום לכולם רציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי במשחק Marvel - Ultimate Alliance אני תקוע די בהתחלה עם הדלת הזאת (הכחולה)- כיצד ניתן לפתוח אותה פליז! הנה תמונה: http://img342.imageshack.us/my.php?image=marvel0000rd6.png תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by FPSbanana,

אני רוצה לבנות מפה לסורס יש לי את הבסיס לבנות מפה אבל אני צריך לדעת איך עושים TELEPORT ןPUSH למישהו יש אתר עם מדריכים????

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

עם יציאת ויסטה לאוויר העולם, יגיע דור חדש של משחקים. אנו ננסה (בעזרתכם) לרכז פה את כל המידע לגביהם. *שימו לב* המשחקים הרשומים פה הם כאלה שידוע בוודאות שהם תומכי DX10/SM4.0. לא קשה לנחש שמשחקים עתידיים כמו Assassins Creed לדוגמא, יתמכו גם בDX10 - אבל - כל עוד זה לא פורסם רשמית לא נרשום את המשחק פה. משתמשים אשר מעוניינים להוסיף משחק לרשימה מתבקשים ליצור קשר בהודעה פרטית עם AtR או TeaTime או איתי. ההודעה חייבת לכלול את הפרטים הבאים: שם המשחק, החברה המפתחת, תיאור קצר (עד כמה שידוע בזמן כתיבת ההודעה), ותמונות אם יש כאלה. והכי חשוב - המקור לידיעה שמאשרת שהמשחק תומך בDX10/SM4.0 Hellgate: London (NAMCO BANDAI Games America) An action-RPG that combines the depth of…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  20. מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeFroce FX 5200 Heroes Of Might And Storm V יפעל לדעתכם על המשחב הזה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום מישהו יכול להעלות לי בבקשה את ה-exe המקורי של Titan Quest ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by lader,

איך אני שם שירים משלי ברדיו שבמכוניות?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. יש לי באגים לפעמים למשל אחרי שאני מסיים איזה שלב ואחרי זה יש 'סרטון' שמדברים בו אז אני שומע רק את הדיבורים והמסך שחור או שרואים משהו לא קשור בכלל לקטע....ואם אני עושה restart checkpoint אז הקטע מתחיל בסדר..וגם קרה לי כמה פעמים שהמשחק התרסק ונתן הודעה של send dont send למישהו זה גם קרה במשחק הזה? או שרק לי יש באגים כאלה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את הסדר של הסידרה הזאת מהראשון עד האחרון? תודה רבה! :

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by The Dom,

מישהוא יכול לתת לי קישור לחבילת הרחבה של גרסה 9.0.4 אני חושב שהיא בחינם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים