עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by moo2004,

היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by lompy,

קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. אני צריך המלצות לקניית משחקים חדשים וחזקים תודה מראש! 19 אנשים נכנסו ואף אחד לא יכול לכתוב?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by FabriGas,

מעתיקים תכנים מפורום FXP. זה סיקור מקדים שאני כתבתי בפורום FXP ואחד פה העתיק אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402830.0 אני זה FabriGas כמו שאתם יודעים,ועכשיו רק ראיתי שהפורום הזה מעתיק תכנים מפורומים אחרים. בושה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  5. הידעתם שסדרת משחקי ההתגנבות והפעולה הנודעת מבית הידאו קוג'ימה חוגגת יום הולדת 30? בואו לשמוע על הדרך שעברה מאז ועד היום לכתבה

6. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה שאני מחשק במשחק העכבר מהבהב! זה בעיה במשחק או בכרטיס מסך שהוא HD3650?

7. Started by matan007,

אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  8. מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by tzvi770,

היו לי בעיות הרצה במשחק(המסך נהיה שחור לשניה ) ובכל מקרה רציתי להתקין כמה מודים אז הורדתי את מנהל ההתקנות של נקסוס והתקנתי את ה4gb ועוד כמה מודים ואחרי כמה דקות או מיד המשחק פתאום מתנתק מה לעשות? תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה , למרות שה4GB מותקן על המנהל של נקסוס הייתי צריך להיכנס דרכו ולא דרך המנהל

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by guyhhh,

די בהתחלה אחרי שאני הורג את "איש העורבים" ואני מחליק על וילון לתוך חדר ,הורג שם כמה , ואז יש בור שצריך לעבור ואני לא מצליח אנא עזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by TheReaper,

להפתעתי הרבה שוחרר היום הדמו של OVERLORD 2 משחק ההמשך למשחק באותו שם שהיה תענוג לשחק ומשעשע ביותר וכלל מספר רעיונות מקוריים מאוד הדמו שוקל 972MB אאל"ט ואפשר להוריד אותו מפה http://www.fileshack.com/file.x/14574/Overlord+2+Demo

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  12. ****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …

13. Started by Fadida,

אוקיי חבר'ה, זה הזמן לקבוע יום או ימים מועדפים ל ODC ותחרויות למיניהם. היום/ימים יוכלו להשתנות.. אנחנו נכנסים לתקופה של חופש גדול אז תחשבו טוב באיזה יום תרצו להשקיע כמה שעות רצופות של משחק. כל ימי השבוע למעט שישי שבת ניתנים לבחירה. (לכל אחד אפשרות לבחור כמה ימים במקביל) Weekly cups ועוד סוגי תחרויות והעדפות לגביהם יפורסמו בהמשך. דעתכם היא שתקבע. בהצלחה לכל הימים ! ODC = One Day Cup תחרות שמתפרסת על גבי יום שלם לרוב של 8 קבוצות ולפעמים מכילה יותר 16 32 ... התחרות מתקיימת לפי שיטת גביע, מנצח עולה שלב מפסיד יוצא מהתחרות. Weekly Cup תחרות כמו ODC שמתפרסת על גבי שבוע שלם, כאשר כל יום משחק בית או שלב מתחרות. יתרונות וחסרונות: ODC שעות קבועות מראש, מחייב את הקבוצה להיות זמינה למ…

14. Started by Mike-,

המשחק הוא משחק מרוצים אומנותי "אבסטרקטי" קטן ופשוט. בעקרון המשחק הוא "Pay what you want" ז"א שהוא חינמי ויש אפשרות לשלם עליו כל סכום שרוצים. אם תמונה שווה אלף מילים, הסרטון הבא שווה הרבה יותר. דף הבית: http://www.proun-game.com

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4

16. לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו } אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה http://www.ubisoftgroup.com/ הנה ההתחלה UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007 Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worl…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by stio,

שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שם המשחק המדוייק ע"פ התמונה הבאה? ואם אפשר לציין את דרישות המינימום של המשחק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by LIgor86,

שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by krembo0o,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=59526 לינק למשחק גינדיס כנסו קטלני ביותר!!!

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by Omerole,

ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by kik,

כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??

23. מפרט כולל כרטיס גרפי: AMD Althon 4200 Dual-Core HardDisk-250GB 16MB KG RAM-Corsair 2GB nVidia GeForce FX7600GT (המפרט המוצג הוא מפרט אך-ורק של רכיבים פנימיים במחשב) האם אני יכול להריץ את המשחק למרות שכרטיס מסך זה לא מדויק לפי הדרישות?(על גרפיקה מקסימלית ורזולוציית 1024X786 לפחות) תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by moses_23,

יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by imac,

דיסק בבעלותי יש תוכנה איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים