עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NIVTAL,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל יש לי בעיה במנג'ר מוד אני עם מנצ'סטר יונייטד ואני מחפש בהעברות את מסי בכל דרך אפשרית ואני לא מוצא אותו.. עזרה?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. Started by pergola,

של red alert? זה משחק שאפשר לשחק אותו רק ברשת כמו WOW? או משחק רגיל?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by waizman,

אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  4. אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by IG,

מישהו יודע מתי אמור לצאת ההמשך למשחק הזה?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by moonjib,

http://www.gamespot.com/pages/profile/video_player.php?user=anthonyr1&id=dSExxDes5bsNuDM&page=2 אני מכיר את השם/מותג כבר לפחות 3 שנים, ושמעתי עליו המון, אבל עדיין לא הזדמן לי לראות משחק שלו. הוא משחק מדהים, ועושה דברים כמעט בלתי אפשריים (לעשות frag למישהו כשהוא באוויר, עם שוט-גאן!). תראו ותהנו.

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by aldema,

אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by DDos132,

שלום לכולם , כבר הרבה פעמים שאני נכנס לשרת mix יש בלגן די גדול מה יש שם אפרט בפרטי כי זה לא רלוונטי פה, מכיבן שיש לי ניסיון והייתי כבר אדמין חשבתי לעצמי אם תתתנו לי גישות (אדמין) לנסות לשפר קצת את הסרבר חשוב לי לציין שיש לי ניסיון רב בתחום והייתי אדמין בקהילות אחרות פה עוד לא יצא לי. אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by Vladgi,

יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  10. לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by INFERNO,

שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. שלום וברכה, קיבלתי סידיקי והצבתי אותו, היה רשום לי שהסידיקי הזה מאושר, אך אני רוצה לבדוק שוב פעם אם הסידיקי הזה אכן מאשר לי כניסה ל-B2K... איך אני בודק זאת?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by DarkSight,

קיבל מבן דוד שלי את הסי די קי של ה10 ימים ואני אכן מתכוון לקנות את המשחק יכול להיות הקטע שצריך להוריד אותו קודם הבנתי שבעבר בליזרד נתנו להוריד אותו וכעת אני לא מוצא שום דרך להוריד אותו ואני צריך את הגירסה הארופאית :[ נתקלתי במספר גרסאות להורדה אבל כולם היו של US דרך אגב יש לי את הגירסה האמריקאית על דיסק די וי די אבל בן דוד שלי אמר שזה לא מתאים וצריך את הארופאית וזה ממש מבאס אולי אפשר איכשהו להפוך את האמריקאית לארופאית?? מישהו יכול לעזור בבקשה??

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by dani3333,

שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Omerole,

יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. אין לי מושג איך להפעיל משחק במולטיפלייר ברשת הביתית... לא מצאתי הגדרות לנטוורק במשחק. הרשת שלי בנוייה בתצורת שני מחשבים שמחוברים ע"י כבל מוצלב. מה שניסיתי זה ככה- באחד המחשבים פתחתי את מסך המולטיפלייר, יצרתי משחק (עם ההגדרות והכל, ככה שהגעתי למפה כשאני נמצא באחת הקבוצות {אדומה \ כחולה}) במחשב השני ניסיתי לרענן את מסך המולטיפלייר, בלי לראות שום משחק שאני יכול להיכנס אליו... מישהו יודע מה אני צריך לעשות \ עושה לא נכון? תודה, בז'נגלו. במידה וצריך, אעלה תמונות מהמשחק.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by alexrta,

מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שמותאמים לג'יסטיק תודה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  21. מוכנים להציל את המין האנושי בשנית? הכותר החדש בסדרת האסטרטגיה הנודעת נוחת בנובמבר הקרוב, ומבטיח לשדרג את כל מה שאהבתם ב-Enemy Unknown משנת 2012 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-xcom-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90/

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. Started by ccc,

כל אחד יתן לפחות מקום אחד שאפשר לרכוש בצירוף סקרין שוט מהמפה הגדולה כולל השם של המקום וכך יהיה לנו את כל המקומות ונחליט מה רוצים בלי לחפש אותם שנתיים בעיר!!! אני אתחיל: זהו Po;e sports center

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. http://3dgpu.com/archives/2005/04/30/mafia-2-not-cancelled-expected-2006-07/

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by shemiraz,

היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  25. המשחק שאני מדברת עליו הוא לפני 15 שנה אולי יותר הוא בסגנון של המשחק הזה... גם שם הנשק זה כמו פה חרב או גרזן משהו כזה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים