עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Omerole,

ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  3. מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..

4. Started by r6900,

מאיפה אני יכול להשיג sims 2 חוץ מקאזה ואימיול????????????? :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by or98765,

ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by rikus,

לכל חובבי ה RPG וגוטיק למיניהם, מומלץ. אני לא מבין אבל איך לומדים יכולות חדשות(שלב 10)אני עדיין תקוע עם היכולת הפאסיביות וה DIRTY TRICK..רק הקסמים מתחדשים בגלל שמוצאים אותם(אבל קסמי אדמה ואש אין עדיין).

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by dino,

אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  8. אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by albert,

היי, יש לי כרטיס (קצת ישן) רדיאון 9000pro שך ג'יגבייט. היום (לפני שעה) התקנתי את היטמן 3 וכשאני נכנס למשחק אני רואה את כל הסרטונים ולפני שזה מגיע למסך הפתיחה המסך נהיה שחור והמסך עצמו נדלק ונכבה כל 10 שניות. ויש הודעה שאומרת שה VCR (או משהו כזה) איתחל את הגדרות הכרטיס. אין לי מושג מה הבעיה, לחברים שלי זה עובד מצויין, אבל יש להם כרטיס של נבידה ולי יש של ATI ורק לי זה ככה. יש לכם רעיון מה הבעיה? והאם גם לכם זה קרה בהיטמן 3? דבר אחרון - רק במשחק הזה זה קורה, באנדרגראונד, אנריל 2003 ועוד הכל סבבה. וכן, המשחק מקורי.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by zoobooboozoo,

קצת התבלבלתי עם הפאצ'ים... יש לי את C&C 3 KANE EDITION באנגלית, מהו הפאץ' האחרון שיצא בשביל זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  11. מחפש משחקי פעולה מגוף שלישי,חרבות ונשקים פיזיים מאשר רובים ואקדחים... ואם אפשר שתיהיה להם גרפיקה כמה שיותר טובה ! לא כולל POP

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

חדשות טובות למזילי הריר למינהם http://e3.gamespot.com/story/6210583/crysis-2-ps3-360-pc-bound

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  15. מחפש XBOX360 לקנייה עם צ'יפ

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by OC,

איך אפשר לצאת מהחליפה של גורדון יש שלבים שאתה מתחיל בתוך החליפה ואיפשר לצאת! ולמה המיפלצות לא מקיפות -(? ואין כמעט אנשים במפות ..... ואנשים עומדים כמו פוצים ולא מתקפים -( ואמרו שיצא פאץ שמתקן את זה מאיפה אפשר להוריד אותו?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Juiced Demo No. 2 - משחק המכניות בסגנון NFSU מוציא דמו נוסף. http://server12.download.filefront.com/ieiyuyyovi+/worthplaying/juiced/Juiced_PC_Demo_v2.zip ---- MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 Demo משחק האופנועים אחד הטובים בעולם. http://server12.download.filefront.com/qynkcakafm+/worthplaying/motogp3/motogp_urt_3_demo.exe ---- CODENAME PANZERS - Phase 2 - Mulitplayer Demo מישחק הסטרטגיה בזמן אמת. http://server14.download.filefront.com/npnwuqblqn+/pub2/Codename_Panzers_Phase_Two/Official_Demos/mpdemo_phase2.exe ---- ביינתים זהו.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by baum,

האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by Vladgi,

יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by yhonatankrysan,

hi this is my new channel i upload a new video watch like subscribe and ENJOY https://www.youtube.com/watch?v=sOWyOOWFq6E my skype:yhonatan.segev steam:krysaN

21. הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. כותב שאן לי את הדירקט איקס הכי חדש אבל יש לי ויש לי 7800 GTX מה לעשות דחוף!!!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by Jack_g,

קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by matanaskar,

אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  25. כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.