משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לכל חובבי ה RPG וגוטיק למיניהם, מומלץ. אני לא מבין אבל איך לומדים יכולות חדשות(שלב 10)אני עדיין תקוע עם היכולת הפאסיביות וה DIRTY TRICK..רק הקסמים מתחדשים בגלל שמוצאים אותם(אבל קסמי אדמה ואש אין עדיין).
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס (קצת ישן) רדיאון 9000pro שך ג'יגבייט. היום (לפני שעה) התקנתי את היטמן 3 וכשאני נכנס למשחק אני רואה את כל הסרטונים ולפני שזה מגיע למסך הפתיחה המסך נהיה שחור והמסך עצמו נדלק ונכבה כל 10 שניות. ויש הודעה שאומרת שה VCR (או משהו כזה) איתחל את הגדרות הכרטיס. אין לי מושג מה הבעיה, לחברים שלי זה עובד מצויין, אבל יש להם כרטיס של נבידה ולי יש של ATI ורק לי זה ככה. יש לכם רעיון מה הבעיה? והאם גם לכם זה קרה בהיטמן 3? דבר אחרון - רק במשחק הזה זה קורה, באנדרגראונד, אנריל 2003 ועוד הכל סבבה. וכן, המשחק מקורי.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קצת התבלבלתי עם הפאצ'ים... יש לי את C&C 3 KANE EDITION באנגלית, מהו הפאץ' האחרון שיצא בשביל זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפש משחקי פעולה מגוף שלישי,חרבות ונשקים פיזיים מאשר רובים ואקדחים... ואם אפשר שתיהיה להם גרפיקה כמה שיותר טובה ! לא כולל POP
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
חדשות טובות למזילי הריר למינהם http://e3.gamespot.com/story/6210583/crysis-2-ps3-360-pc-bound
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???
-
-
-
Juiced Demo No. 2 - משחק המכניות בסגנון NFSU מוציא דמו נוסף. http://server12.download.filefront.com/ieiyuyyovi+/worthplaying/juiced/Juiced_PC_Demo_v2.zip ---- MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 Demo משחק האופנועים אחד הטובים בעולם. http://server12.download.filefront.com/qynkcakafm+/worthplaying/motogp3/motogp_urt_3_demo.exe ---- CODENAME PANZERS - Phase 2 - Mulitplayer Demo מישחק הסטרטגיה בזמן אמת. http://server14.download.filefront.com/npnwuqblqn+/pub2/Codename_Panzers_Phase_Two/Official_Demos/mpdemo_phase2.exe ---- ביינתים זהו.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
hi this is my new channel i upload a new video watch like subscribe and ENJOY https://www.youtube.com/watch?v=sOWyOOWFq6E my skype:yhonatan.segev steam:krysaN
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כותב שאן לי את הדירקט איקס הכי חדש אבל יש לי ויש לי 7800 GTX מה לעשות דחוף!!!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-