עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bmw,

שלום לכוווווולם!!!!!!!! יש לי את המשחק sof 2 אך אני לא מצליח להתקין את המשחק בגלל שאין לי סיריאל נמבר אז לכוווווול מי שיש לו את הסיריאל נמבר בבקשה לעזור לי כי אני רוצה מאוד מאוד להתקין!!!!!!!!!!!!!!! כול מי שעוזר לי הוא כלי ביותר אז בבקשה בבקשה לעזור לי טוב......

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by integral,

באיזה רזולוציה? פילטרים? FPS?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by SciFi7,

שלום הורדתי את הגירסא של WOW ל-10 ימים עכשיו אני רוצה לשחק עם חבר שלי שיש לו את המשחק המקורי אצלו במשחק הוא יכול לבחור בין מדינות - בשרתים לי יש אפשרות רק לבחור בין oceanic ל-united staits ואצלו יש אפשרות לכל המדינות, איך אני עושה שאני והוא נוכל להיכנס לאותו שרת? בגלל שניסו אני נכנסתי בטעות לשרת הגרמני והוא לשרת הצרפתי, שלשניהם יש את אותו השם. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by OC,

איך אפשר לצאת מהחליפה של גורדון יש שלבים שאתה מתחיל בתוך החליפה ואיפשר לצאת! ולמה המיפלצות לא מקיפות -(? ואין כמעט אנשים במפות ..... ואנשים עומדים כמו פוצים ולא מתקפים -( ואמרו שיצא פאץ שמתקן את זה מאיפה אפשר להוריד אותו?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Wizard Of Oz,

האם זה אמור להיות ככה או שיש לי איזה באג במשחק?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by קובי המלך,

לפי ההגדרות האינטרנט שלי, אני חסום מגישה לכל אתרי המשחקים והבידור [מוגדר כאתרים ממכרים]. עכשיו בא לי איזה משחק טוב. מי מוכן לשלוח לי?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by bob lee swagger,

10. Started by Idan-h,

אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by Jack_g,

קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Black Knight,

יש דבר כזה? איך אפשר לאפשר את זה? שני אנשים באותו מקלדת.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dragons-dogma-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e/

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  15. הכותרת

16. Started by d2idan,

גיל 18 ומעלה. כינוי idanDman

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by wrecker,

[shadow=red,left]Motor M4X Offroad Extreme[/shadow] קטגוריה: מרוץ מכוניות חברה מפתחת: City Interactive שפה: אנגלית שנת יציאה: 2008 על המשחק משחק נהיגה מהנה במיוחד של ג'יפים ורכבי 4X4 אקסטרים! המשחק משלב גם אפשרות של משחק ארקייד מהנה וגם אפשרות של סימולציה עם פיזיקה אמיתית שהופכת את המשחק לאחד ממשחקי 4X4 המעניינים והמהנים ששיחקתי עד היום. במשחק תוכלו לבחור מתוך 10 סוגי רכבים שונים שלכל אחד יכולות שטח שונות ושיפורים שתוכלו להוסיף או לשנות בהתאם לסוג המסלול או הנהיגה שתרצו. תפעול הרכב מחכה את המציאות ברמה גבוה מאפשרות שיגמר לכם הדלק וכובן אפשרות של 4X4 LOW \HIGH ונעילה קידמית ונעילה אחורית, הרכב כמובן גם יכול להתקלקל ולהתעקם מה שיגרום לכם לשלם במוסך סכומים לא קטנים ו…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by rikus,

לכל חובבי ה RPG וגוטיק למיניהם, מומלץ. אני לא מבין אבל איך לומדים יכולות חדשות(שלב 10)אני עדיין תקוע עם היכולת הפאסיביות וה DIRTY TRICK..רק הקסמים מתחדשים בגלל שמוצאים אותם(אבל קסמי אדמה ואש אין עדיין).

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by moses_23,

יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  20. מצורפים לינקים לשני סרטים ברזולוציית HIGH DEFINITON שמציגים את המשחקים רץ על הPS3 ועל הXBOX360 במקביל. תסתכלו ותגידו אם אתם רואים איזהשהוא הבדל בגרפיקה בין שני הקונסולות. Fight Night 3: http://www.gamevideos.com/download?videoId=7727&url=http%3a%2f%2fdownload.gamevideos.com%2f7727%2fgv.com.PS3vsXBOX360ComparisonFNR3VideoHD_1280x720.wmv Madden NFL 2007: http://www.gamevideos.com/download?videoId=7729&url=http%3a%2f%2fdownload.gamevideos.com%2f7729%2fgv.com.PS3vsXBOX360ComparisonMadden07VideoHD_1280x720.wmv

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. מוכנים להציל את המין האנושי בשנית? הכותר החדש בסדרת האסטרטגיה הנודעת נוחת בנובמבר הקרוב, ומבטיח לשדרג את כל מה שאהבתם ב-Enemy Unknown משנת 2012 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-xcom-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90/

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה

23. Started by Sifo Jen,

אז ככה, השתחררו שלושה סירטונים שמראים קטעי משחק מCODIII רץ על 360: http://www.gamershell.com/news/31327.html ד"א, חדי האבחנה שבינכם ישימו לב שבסוף הסרט מציגים את שמות כל הקונסולות הידעות לאדם חוצמה גיים קיוב ו...... PS3. אכן, באופן מוזר הWII הXBOX הPS2 וה360 נמצאים שם, מובן למה הקיוב לא, אבל לא תמצאו שם את הPS3.. מחשיד משהוא, לא?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by King Of Action,

כששידרגתי לאחרונה מוינדוס 98 second edition ל-xp profisional מספר משחקים הפסיקו לעבוד וברגע שאני מנסה להפעיל אותם הם פשוט לא עובדים. המשחקים הם STAR WARS - JEDI KNIGHT 2 , RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN, MEDAL OF HONOR -ALIED ASSULT. שמתי לב למשהו משותף ביניהם שהם עולים באותה צורת משחק, כלומר יש מין חלון שמופיע כשלוחצים על אייקון המשחק וטוען כל מיני נתונים. המשחקים האלה עבדו לי ב-98 SECOND EDITION ולפתע כששידרגתי ל-xp הם הפסיקו לעבוד. ניסיתי להתקין אותם מחדש וזה לא עזר. הודעת השגיאה שמופיעה לי היא: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).

• 5 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.