עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Wheel,

מישהו יכול להסביר לי מה זה DPI? לפי מה שהבנתי אין שום הבדל בין DPI ל SENS אני רוצה לדעת מה הDPI הכי טוב לשחק איתו בCSS, ועם זה משנה באיזה SENS משחקים ביחס לDPI תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  2. ^^ בשרת הישראלי כשהו מלא על GRAPHIC HIGH

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by amit123,

שלום! משום מה כשאני בא לשחק במולטי(יש לי מקורי...)המשחק לא נכנס וכותב לי את הסנד דונט סנד...(זה קרה לי גם בסינגל,אבל אחרי שהתקנתי מחדש זה נפתר שם...) מה אני יכול לעשות?(כבר שיחקתי בזה פעם...פשוט סיימתי אותו ועכשיו רציתי לשחק שוב....פעם זה לא עשה בעיות...) נ.ב כבר שכחתי כמה בלתי נסבל זה לשחק בשלבים הראשונים של הסינגל(fps נמוך טילים....לפעמים אפילו פחות מ-10 בלי סיבה מיוחדת...)...מישהו יודע אם עובדים על פאץ'?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Meir787,

היי, לא מזמן רכשתי את המשחק הנ"ל, ו... קצת נתקעתי ;D הגעתי לשלב עם הספינה, הרגתי כמה טרוריסטים שיכולתי, התנקשתי בצוות הפיקוד, דיברתי עם המפקדה של הNSA, ניטרלתי את האנטנה, ואני פשוט לא יודע מה עושים עכשיו :\ לפי מה שהבנתי, צריך להרוג את הקפטן של הספינה. אם זה נכון, איפה הוא נמצא ? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by gangsta,

שלום רציתי לבקש למי ששחק בכל סידרת prince of persia (הכוונה לסידרה החדשה ש ubisoft פיתחה) אם הוא יכול להסביר לי תעלילה כי אני שחקי ואני לא טוב באנגלית אז אם משהו הבין ויכול להסביר לי בבקשה תעלילה ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by Jeka90,

היי איך אני יכול לפנות לקבוצה מסויימת ולקנות ממנה שחקן? כשאני עושה חיפוש בטרנספר מארקט אז יש שם שחקנים חלשים ( 40-75) ואני לא מוצא דרך לפנות לקבוצה ולקנות ממנה שחקן. איך עושים את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by paton1973,

Battlefield -כל הסדרה היא רק למשחק ברשת ? או יש בה גם קמפיין לשחקן יחיד?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by goodguy,

השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by Xardas,

כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. ראשית נציין שKOT9 מותקן אצלי, אולי זה קשור. ברגע שאני מבקש את הקווסט שיתן לי המלצה לגילדת הקוסמים אי אפשר לקנות יותר קסמים בעיר הזאת. לדוגמא בANVIL אפשר לקנות קסמים מהקוסמים וכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מקבל את הקווסט שיעניק לי המלצה וגם אחרי שאני מסיים אותו אי אפשר לקנות יותר קסמים - האייקון לא מופיע יותר. וזה המצב בכל הערים. מישהו נתקל בזה ויכול לעזור? קצת קשה לשחק קוסם בלי קסמים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by jacko_il,

אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני יומיים עברתי באחת החנויות וראיתי את המשחק battlefield 2142 אמרתי יאלה נקנה אבל הסתכלתי מאחורה באריזה היה רשום שצריך תשלום חודשי או תשלום על הרשמה משהו כזה...האם זה נכון ? כי חשבתי אני רק משלם 200 על המשחק וזהו. תודה מראש לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SyndromE,

משחק ממש קטן (5mb) ומצחיק שנתקלתי בו: http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ זהו shareware, בכל מקרה לי יש את הגרסא המלאה. המשחק ממש כיף, לא יותר מ-4 כיוונים (לחצנים) והולכים מכות. 1 נגד מחשב \ 2 נגד מחשב \ 1 נגד 1 הוא מגיע בלי gravity אבל במלא אפשר לכוון את זה... בעקרון אתם שולטים רק בראש ובכך גורמים לגוף לתת מכות ולעשות תרגילים מאולתרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avihneo,

שלום , אני התחלתי לשחק במשחק NBA LIVE 07 הבנתי שיש שם כול מיני כוכבים של FREESTYLE שיש להם יכולות משחק יותר טובות מאחרים כמו למשל XFACTOR או INSIDE SCORER SUPERSTAR וכו' עכשיו ראיתי את זה גם בסרטון של NBA בתוך המשחק , איך אני מפעיל לו את היכולות האלא ? יש לי עוד שאלה : אני זוכר שהיה NBA LIVE 06 היו כפטורים מיוחדים שהיה צריך להוסיף כדי שהשחקנים יעשו תנועות יפות יותר . האם יש כזה דבר גם NBA LIVE 07 ? תודה רבה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by Skippy,

אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. הוא אומר לי שמשחק לא מותקן והוא כן מותקן! והוא מותקן לתיקיה של הברירת מחדל(PROGRAM FILES)... מה לעשות!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by יוסי111,

שלום ובוקר טוב...... יש לי שאלה אני קניתי תמחשב שלי לפני חודש בדיוק וזה המפרט שלי: מעבדE6600 קור טו דו 2 כרטיס מסך X1950XT 256MB החדש שתומך בווינדוס וויסטה! וגיגה זיכרון.... רגיל של קינג סטון דואל צ'נאל... עכשיו ראיתי כמה משחקים כמו אנריל 2007 שהוא תומך כרטיסי מסך DX10 אז למשל הוא לא יפעל אצלי על הגדרות גבוהות וזה לא יפעל חלק וגם קרייסס???? וגם כמו כול המשחקים שיצאו במהלך החודשים הקרובים של שנת 2007 שזה שנה מלאת משחקים טוביםםם תודה לעוזרים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by snaidis,

האם הקנייה דרך התוכנה STEAM משחקים כמו COUNTER STRIKE בטוחה? כלומר אין רמאויות או משהו ולוקחים בדיוק את ה 9.95 דולר? על ה CS 1.6?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by liav12,

המשחקים האלו מדהימים..מישהו מודע לגבי עוד משחקים בסגנון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by tzolerguy,

התוכנה פשוט לא מתחברת לי אם מישהו משתשמש בתוכנה והיא עובדת לו בבקשה תפרסמו פה כדי שנראה מה יכולה להיות הבעיה אצלי כי אני כבר משתגע תודה בנוסף אם מישהו יודע את הכתובת של השרת אליו התוכנה מתחברת זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. Started by דמיאל,

http://gamershell.com/screenpop.php?id=161858 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161857 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161856 מה זה MOD או משהו? :-X

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by marlboro,

אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. כותרת...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by IG,

יש חדשות על תאריך יציאה\ דרישות מערכת\ תמונות\ טריילרים\ פריצות\ דרישות לשוחד מיני מהיוצרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים