עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FabriGas,

מעתיקים תכנים מפורום FXP. זה סיקור מקדים שאני כתבתי בפורום FXP ואחד פה העתיק אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402830.0 אני זה FabriGas כמו שאתם יודעים,ועכשיו רק ראיתי שהפורום הזה מעתיק תכנים מפורומים אחרים. בושה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  2. חרשתם את רשימת הכותרים שהבאנו לכם לפני חודשים ואתם צמאים לעוד קצת אקשן שלא מחייב אתכם לשלוף את הארנק? הכתבה הזאת היא בשבילכם אם רק לפני עשור למצוא משחק חינמי באיכות הפקה גבוהה הייתה משימה די קשה, אז כיום זה דווקא פשוט למצוא משחקים חינמיים שאם לא הייתם יודעים אחרת, בחיים לא הייתם מנחשים שהם לא עולים לכם אגורה. בכתבה הקודמת של 'עשרה משחקים חינמיים' סקרתי עבורכם עשרה משחקים כאלו ששווה לכם לבדוק, והפעם אתם הולכים לגלות עוד עשרה משחקים נהדרים שהם חינם אין כסף. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dennis14,

http://www.gametrailers.com/player/48648.html?type=flv משחק שינסה להתחרות ב - L4D המצליח (ששיעמם אותי נורא). מבחינת גרפיקה ומגוון נשקים המשחק נראה יותר טוב (וגם המפלצות נראות לא רע).

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by POPSTAR,

כל אחד עושה Print Screen(צילום מסך) מכל משחק שהוא רוצה ,ועל השאר לגלות מה שמו של המשחק. על מנת לשמור על סדר התרד , בבקשה לא לפתוח חידות חדשות לפני שהישנות נפתרות אם אין תשובה מפותח החידה עד 5 שעות , אפשר לפתוח חידה חדשה בהצלחה אני מתחיל .

• 2.9k תגובות
    • 327.6k צפיות
  6. Started by oneday,

איפה אני יכול לקנות את Worms World Party? כמו כן, האם מישהו יודע אם הוא עובד על ווינדוס 8? על ויסטה לדוגמא אני יודע שיש לו בעיות לעבוד. תודה!

7. כל פעם שאני מנסה להפעיל את הGTA החדש הוא כותב לי: דו"ח שגיאות ,התוכנית חייבת להיסגר ואז הוא מראה לי דו"ח ארוך מאוד,וכתוב משהו עם סיסטם אינפורמיישן,סיסטם אקספיישן, ואז כתוב אחד אחרי השני: BUILD1.EXE ואז יש עשר שורות ואז כתוב BUILD.EXE2 וכן הלאה.... אני יכול לשלוח את הבעיה באיימיל , צריך עזרה דחוף....

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

אם אני רוצה לשחק CS 1.6 / CSS ברשת, לא באינטרנט, איך אני עושה את זה? יש הרי את הSTEAM... דרך אגב, יש לאחד מהם או לשניהם DEMO?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי רוצה לשחק נגדי במשחק DR vs AK במולטי? 155302208

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. הידעתם שסדרת משחקי ההתגנבות והפעולה הנודעת מבית הידאו קוג'ימה חוגגת יום הולדת 30? בואו לשמוע על הדרך שעברה מאז ועד היום לכתבה

11. Started by hitman47,

אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by guycnaan,

בכתבה שראיתי היום,מדובר על זה שATI תחלק את CS2 כשזה ייצא (קופונים שוב) עם קניית X800. שאל(ו)ת 12,386 הדולר היא: א)האם זה מאשר את העובדה שVALVE מפתחת בחשאי CS2 (DUH)? ב)האם זה אומר שהוא יעלה כסף (?!) ג)מה עם איזה הדלפה,הרי זאת כבר מסורת....

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. קלאש רויאל משחק מחשב מאוד פופולריץ אבל מה שאתם לא יודעים שילד יפגע באח שלו הקטן עם רובה של אבא שלו! קלאש רויאל זה רע לחיים של ילדים !

15. משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tzolerguy,

מישהו מצליח לעבוד אם התוכנה החדשה של EA קניתי את BATTLEFIELD 2142 ויש לי ממש הרבה בעיות להתחבר עם התוכנה למישהו יש פתרון או את אותה בעיה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by spider272,

שלום האם תוכלו להגיד לי אם זה אמיתי או לא? http://steam-free-games.com/index.php?id=387508

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המשחק השאפתני הבא של Ubisoft מתקרב למועד ההשקה ונראה טוב יותר ויותר עם כל מידע חדש שמגיע אלינו לכתבה

19. Started by ktulu,

שלום, יש ברשותי משחק שהורדתי באימיול שנקרא Backyard Basketball 2004 המשחק ירד ב 2 קבצים. סיומת CUE ו BIN. הבנתי שאלו קבצי דיסק, מראה או משהו דומה ושאני יכול לטעון אותם דרך כונן וירטואלי. אז דרך ה DAEMON TOOL אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לטעון משום מה. (אני בוחר קובץ אחד מהתיקייה, אותו קובץ שמופיע אוטומטית, נדמה לי שזה ה CUE) הקבצים הם באותה התיקייה ובעלי אותו שם, רק עם סיומת אחרת. הבנתי שככה זה אמור להיות אך עדיין זה לא מצליח. כמו כן, ניסיתי דרך נרו לצרוב IMAGE אבל גם שם אני מקבל שגיאה. אני חייב לציין שזה כבר קרה לי עם משחק פיפא 2005 שהורדתי ומחקתי כי חשבתי שהבעייה היא במה שהורדתי ושזה לא תקין. כנראה שמשהו אחר לא תקין ואני לא מבין מה. מישהו מכיר את הבעיה? ואם כן, …

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

מה זה המוד הזה מאיפה המכוניות האלו??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by OuTsIDe,

תאריך יציאה: 16 בספטמבר. סוג: Off-road racing. מידע בעברית: בחודש פברואר השנה, חברת דיסני הכריזה על משחק מרוצי שטח חדש, ולמרבה ההפתעה, לא תמצאו בו אף רמז למיקי מאוס או דונאלד דאק. Pure מבטיח 'להמציא מחדש את סגנון מרוצי השטח', בעזרת פעלולים אוויריים עוצרי נשימה, ומרוצים מאתגרים במיוחד. על פיתוח המשחק מופקד אותו הצוות שהביא לנו בעבר את כותרי סדרת ATV Offroad Fury, כך שבהחלט מדובר באנשים בעלי ניסיון יצירתי בז'אנר. המשחק מפותח במקביל עבור המחשב האישי וקונסולות ה-Xbox 360 וה-PlayStation 3, ויכלול לצד מצב מרובה-משתתפים למרוצים של עד 16 שחקנים בו-זמנית. כדי לתרום לאווירת הריאליזם, מתפארים אנשי דיסני בכך שווס מילר, שם דבר בתחום מרוצי השטח (ואף היוצר של מספר סרטי פעלולים), גו…

• 110 תגובות
    • 12.4k צפיות
  22. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by diadora,

:D :Dנו מה נראה לכם איזה משחק?????????????

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by dj mccoy,

הייי לכולם האם במקרה יש למישהו את המשחק soldier of fortune 2 אני מחפש את המשחק בנרות וקצת קשה להוריד אותו . אז שמישהו יהיה נחמד ו................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה dj

• 4 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.