משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות עם החיבור לסרברים הבעיה קוראת לסירוגין. לפעמים שאני מחפש סרבר פשוט כל הרשימה מופיעה לי על אפס כאילו אין חיבור בכלל דוגמא: (וזה קורה לי הרבה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אנחנו 4 חברים.. משחקים דרך המאצ'י, נכון לעכשיו אנחנו מנסים לשחק 2 נגד 2, אבל כולנו סטודנטים שעובדים אז הרבה זמן פנוי אין. אנחנו מחפשים שחקנים נוספים שישחקו איתנו... שישלימו אותנו ל4 או אפילו ל6 בכלל נהדר.. כמה דברים חשובים, לכל אלה ממכם שמשחקים\שיחקו באינטרנט.. אנחנו לא משחקים באותה צורה שם... סטייל RUSH .. אנחנו משחקים בקצב איטי יחסית... קצב איטי = לא תוקפים את הבסיס הראשי ב10-15 דקות הראשונות.. כמובן שקרבות על שליטה בשאר המפה תמיד יש. אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים את זה.. אבל אנחנו גם לא אוהבים את סגנון המשחק של האינטרנט.. אנחנו אוהבים משחקים ארוכים ולא סתם לזרוק 3 בזוקות לג'יפ ולשלוח אותו אחרי חצי דקה של משחק.. בכל מקרה, לכל מי שבעיניין, יודע לשחק ומסכים עם הס…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה שיתן לי אני מת לשחק כבר וגם כל החברים שלי משחקים בזה תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
-
על כמה FPS הCSS צריך לעבוד לי על המחשב ? המפרט בצד ימין...
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המשחק הבא בסדרה היוקרתית של Ubisoft מיועד לנחות בעונת שוברי הקופות של סוף השנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 2 followers
-
-
חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://3dgpu.com/archives/2005/04/30/mafia-2-not-cancelled-expected-2006-07/
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לקראת השקתו של Rainbow Six: Siege המבטיח, ב-Humble Bundle העדכנית תוכלו לקבל את מרבית המשחקים הנהדרים שנוצרו בעזרתו והשראתו של הסופר טום קלנסי בעבור 10 דולר או פחות לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הפעולה-הטקטיים-מבית-טום-קלנ/
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
גרפיקה מזעזעת משחקיות בינונית מינוס לא מאמין שהמשחק הזה בכלל שוקל 11.2GB על כלום
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מפיצת המשחקים נכנסת למצב רוח חגיגי ומשיקה חבילת מסתורין נוספת שכוללת חמישה כותרים בשווי כולל של מעל ל-80 דולר, שנמכרים במחיר של 10 דולר בלבד אם יש לכם כמה עשרות שקלים וחיבה להפתעות – אתם מוזמנים לנסות את מזלכם במסגרת חבילת משחקים "אלמוניים" חדשה של Square Enix היפנית לרגל חג הפסחא, שמהווה המשך של מסורת אותה היא התחילה אי שם בשנת 2013. כמו בסיבובים הקודמים, גם הפעם הקונספט הוא פשוט למדי – אתם מוזמנים לשלם סכום של 10 דולר (או 6.5 יורו) בחנות המקוונת של המפיצה, ובתום תקופת הזמינות, ביום שני ה-21 במרץ, תקבלו קודים של פלטפורמת ה-Steam לחמישה משחקים שאת זהותם אתם לא יודעים, כאשר ההבטחה היא לשווי שוק מלא של מעל ל-80 דולר למוצרים אלו. דיל מעניין – במיוחד אם ספריית המשחק…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם , כבר הרבה פעמים שאני נכנס לשרת mix יש בלגן די גדול מה יש שם אפרט בפרטי כי זה לא רלוונטי פה, מכיבן שיש לי ניסיון והייתי כבר אדמין חשבתי לעצמי אם תתתנו לי גישות (אדמין) לנסות לשפר קצת את הסרבר חשוב לי לציין שיש לי ניסיון רב בתחום והייתי אדמין בקהילות אחרות פה עוד לא יצא לי. אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! הורדתי Tekken 4, והוא שוקל כ-3.28GB הוא בא עם 2 קבצים: TEKKEN4.mdf TEKKEN4.mds עם מה לפתוח אותם? פתחתי אותם עם Daemon Tools ויש לי כמה קבצים שם: SYSTEM Speed Dial SCES_508.78 DATA2.BIN DATA.BIN IOPRP243.IMG באיזה אימולטור להשתמש בכדי שזה יעבוד? בתודה - ניסן!
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה פשוט בלתי נסבל לשחק על ping של 300+. אני מחפש איזה server שיהיה ranked ועם ping של פחות מ-100,יש אחד כזה של ישראל אולי?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
דרישות המערכת הסופיות לקראת היציאה של BioShock BIOSHOCK PC SPECIFICATIONS Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disc space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better …
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משחק הפשע מושק בחנות ה-GOG כשנה וחצי אחרי שהחל להימכר לראשונה, במסגרת צעד שעשוי לקבל גיבוי גם מיוצרים אחרים בעתיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 1 follower
-