משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כל משחק שני שאני מתקין בזמן האחרון קורס לי אחרי כמה דקות , אני מקבל מסך שחור שמתחלף עליו הרישום digital/analog או שרשום לי 1680 *-1050* 60h refresh rate משהו כזה ואז אני מקבל מסך כחול שכביכול הכרטיס מסך עשה פאשלה , לא יודע מה לעשות עם זה אני משתגע..הכרטיס מסך בטוח לא חם יש לו accelero s2 מדובר על hd 4850
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
-
הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
במישחק Runaway ניתקעתי בבית חולים שם כשהאישה יושנת ואני לא יודע מה לעשות אפשר עזרה?(אפשר גם לקבל הוראות של כול המישחק בעיברית.)
-
אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תמונה חדשה אשר משווה בין תצלום לתוצר שנבנה בעזרת מנוע ה-Fortsbite 3 תשאיר אתכם עם לסת שמוטה, ומבהירה את הכיוון השאפתני מאוד של פרק האיתחול לסדרת המשחקים הוותיקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרק-החדש-של-need-for-speed-מתיימר-לספק-לנו-היפר-רי/
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
הי. האם זה כמו Warcraft?... קונים את הדיסק ומשלמים כל חודש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עד היום לא שמענו אפילו רמז על כך ממקורות רשמיים - אך נתון שנתפס בעיניים חדות דווקא ב-LinkedIn מעיד על כך שיש תקווה כי משחק הפעולה ההיסטורי המדובר יושק גם ל-PC ולא לקונסולות בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
משחק חינמי ומדליק, אחלה מולטי וגרפיקה בסיסית וסבירה! www.bloodmasters.com אולי נקבע איזשהו match של הפורום? אני מוכן לארח (בשעות הערב/לילה)
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-