משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/227220/ תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין לי גרוש על התחת ואני יחכה עוד כמה שנים טובת למחשב חדש בינתיים אין לי שום דבר שאפשר לשחק עליו (laptop ישן שלא טוב למחקים + מחשב ענתיקה pentium 2) לכן אני קונה קונסולה שחוסכת לי מסך וכמה אלפי שקלים. אני מתלבט בין ps2 בין xbox היןם גם לxbox יש הרבה משחקים והקונסולה סורדת בכל מקרה היא אמורה להיות יותר טובה מהps2 עכשיו מה אתם אומרים יותר כדי כשכסף הוא שיקול עיקרי.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק וכל מי שרוצה את הכתובת שיפנה אליי בפרטי או בICQ או שאם מנהלי האתר ירשו אני יפרסם כאן את הכתובת (הרי זאת רק גרסאת ביטא) טוב אז ככה לידע כללי ההתקנה עצמה לוקחת בסביבות ה2 גיגה והמשחק עצמו אחרי ההתקנה בסביבות ה4 גיגה אני עצמי לא התקנתי את המשחק כי יש לי בעית מקום אז אני לא יכול לתת פרטים שלכם איציק ;D
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ניחושים נאיביים או סודות עסקיים עסיסיים שנחשפים מוקדם מהמיועד? רשימת משחקי העתיד של פלטפורמת GeForce NOW יוצרת הדים ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב ראיתי שאין דיון על טומב רידר האחרון ,אבל אני זוכר שהיה דיון על החדש לאומת הסידרה הישנה אז החלטתי לפתוח את זה בכל מיקרה אתמול התחלתי את טומב רידר המקורי ,זאת גירסת MS DOS שקניתי בסטים וכניראה רצה על DOS BOX או משהו מהטוב רידרים שעברתי לאורך השנים זכור לי את ה4 מישחקים אחרונים שיצאו שיחקתי במישחקים קודמים אבל לא חושב שעברתי אף אחד מהם בעבר חוץ מספין אוף לא קשור בכל מיקרה היה וויכוח בעניין הפזלים והאתגר וגם ככה רציתי לעבור את כל הסידרה אז רציתי לבדוק בעצמי אחרי כמה שעות בטומב רידר המקורי אני חיב להגיד 1-הפאזלים מאוד פשוטים ,לפחות בינתים 2-האתגר שזכור לי אומנם קים אבל זה בעיקר בגלל שהשליטה מאוד גרועה ,המישחק הראשון פותח במחשבה על הPS1 וסאטורן לשניהם לא היה כסטנדר…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לכל מי שיש PS3, Xbox 360 או מחשב (נורמלי), ברגע שתוכלו להשיג את טומב ריידר החדש שחקו בו דחוף! (טוב, למי שיש PS3 יש התלבטות קשה עם God of War החדש שגם אמור לצאת עוד מעט.) מאז Uncharted 3 אני לא זוכר משחק כזה טוב ובהתחשב בזה של-Xbox ולמחשב אין אותו אז בכלל למכשירים האלה הוא חובה. מבחינתי הוא נכנס לרשימת המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. משחק חובה! (ועוד אני אחד שממש לא התחבר לסדרת המשחקים המקורית!)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבר'ס יש עוד כמה משחקים שיצאו בימים האחרונים 03/25/2002 Heroes of Might and Magic IV <---- הא!!!!! 03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 03/19/2002 Worms Blast <-- מאכזב לפי השמועות 03/18/2002 F.D.N.Y. FireFighter American Hero <---- בעקבות התאומים 03/12/2002 Virtua Tennis אבל אין שום דבר שמשתווה לזה 03/30/2002 Tony Hawk Pro Skater 3 PC ואולי כמה ימים לפני אפילו מי יודע?
-
שלום לכולם אם יהיה ביקוש נפתח טורניר. כל מי שרוצה שישרשום את האייסיקיו שלו ואת הקבוצה שהוא בחר. (דרך אגב אני צנצ'סטר יונייטד)
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טורניר 3V3 CUP BF4 יוצא לדרך! שלום רב חברי פורום HWZone-BF, אנחנו מכריזים על פתיחתו הרשמית של טורניר 3 על 3, שבו תהיה לכם הזדמנות מיוחדת לזכות ביחד עם קבוצתכם בכונן קשיח 1TB Black WD! 3 על 3 בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים יזכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר בנוסף לטורניר הרבעוני הזה אנו מתכוננים להיכנס לתקופת הפתעות מרגשת עבור כל הקהילה, לתת לכם באמת את מה שאתם צריכים, מעבר לטורניר יהיו מלחמות קלאנים ועוד גאטרים מאורגנים ע"י מנהלי הקהילה במהלך החודשים הקרובים. פרטי הטורניר: הטורניר הינו 3 משתתפים כנגד 3 משתתפים, הוא יבוצע בשלושה שלבים בטכניקת "הטוב מבין השניים" במטרה לייעל את הנהלת הטורני…
-
- 70 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
כל מי שמעוניין שיכנס לפה : http://gamescrew.co.il/index.php/community/viewtopic.php/f,28/t,675/ הטורניר הוא קבוצות לכן כל מי שרוצה להשתתף שיארגן לעצמו קבוצה שמכילה 4 אנשים וירשם . הפרס לזוכה הוא חבילת הרחבה של BFBC2V [= בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אנחנו שמחים להכריז על טורניר BF:BC2 על השרת הציבורי שלנו! הטורניר יתקיים ביום חמישי, ה-13 לאוקטובר בשמונה בערב (20:00), וההשתתפות פתוחה לכולם. פרטים מלאים על השרת שלנו הטורניר יכיל ארבעה שלבים, והמנצח הגדול יקח איתו הביתה את הכרטיס המסך העוצמתי N560GTX Twin Frozr II/OC מבית MSI. המקום השני והשלישי יקבלו תיק גב, גם הוא מתנת MSI. פירוט השלבים שלב ראשון בשלב הראשון ישחקו 32 שחקנים במפה Oasis במוד Conquestללא רכבים, עם 600 כרטיסים, וקבוצות שוות (16 שחקנים בקבוצה). 12 שחקנים מהקבוצה המנצחת בעלי הניקוד הגבוה ביותר וארבעה שחקנים מהקבוצה המפסידה בעלי הניקוד הגבוה ביותר יעלו לשלב הבא. סך הכל 16 שחקנים. שלב שני בשלב השני ישחקו 8 נגד 8 במפה Oasis במוד Conquest ללא …
-
- 184 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
חברים שלום, בשבוע הבא יתנהל טורניר Battlefield2 בחסות WWW.BF2-WARZONE.COM מתרת הטורניר היא לפתח את הקהילה כמה שיותר ולכן, הקבוצה \ קלאן שתזכה במקום ראשון תזכה בחביות הרכבה החדשה EURO FORCE... מקום השני יזכה גם כן בשרת אימונים לשבועיים!!! כל אחד יכול להצטרף לטורניר, גם קלאנים וגם קבוצות שנבנו במיוחד לטורניר! הקבוצות צריכות להיות עם 5 שחקנים ומעלה. המשך החוקים בפורומים של WARZONE ב forums.bf2-warzone.com. בהצלחה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
סופסוף טורניר ישראלי ראשון הוא יתקיים ביום חמישי עוד שבועיים ב21 ליוני ב8 בערב. הרשמה תהיה כקבוצה של 5. את הטורניר ישדר יואב, ורוב המשחקים יוקלטו כ-VOD: http://www.twitch.tv/pwgamingtv פרטים מלאים לטורניר ניתן למצוא כאן: http://pwgaming.co.il/index.php/forum/11-dota-2/17-pw-gaming-s-1st-dota2-tournament#17 בנוסף מצורף שם קובץ בעברית לאנשים שמתקשים באנגלית. בהצלחה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח טורניר ברשת של האתר.... הטורניר יהיה ככה.... 16 קבוצות מחלקות ל4 בתים. השיבוץ יערך לפי הגרלה או לפי הרישום... בכל אופן 16 הראשונים ישתתפו בטורניר ואם תיהיה הענות גבוהה יותר נראה מה עושים..... אני בוחר במילאן אייסי 250733801 **לתת או אייסי או מסנ' מי שלא מעוניין יכול רק להירשם ולקבוע עם היריב שלו(בהמשך) בפרטי.. אלה שנרשמו: MM{}RTAL][TY][ =ארנסל galh_5 = צ'לסי pazer005 = יונייטד BlacK-HawK באיירן XsesA = ליון bad-sector (תבחר קבוצה בהקדם!) itamarg11 = אינטר ultras5 ריאל neogod =ליברפול yuval1101 (תבחר קבוצה בהקדם!) aero (תבחר קבוצה בהקדם) dante123 (תבחר קבוצה בהקדם) ForresT =ולנסיה Teves ברמן pazer005 (תבחר קבוצה!)
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלב הבתים של טורניר פיפא 2007. לאחר ההרשמה שהסתיימה היום יש לנו 16 קבוצות. הטורניר יתחלק ל4 בתים של 4 קבוצות, בסה"כ 16 קבוצות. מכל בית יעלו 2 קבוצות. חוקי המשחק פשוטים מאוד. כל משחק יארך כ10 דקות(ככה אפשר לראות את היכולות האמיתיות של השחקנים) כל מחזור יערך על פסק זמן של יומיים(יהיה לכם יומיים לדבר עם השחקן השני ולעשות משחק ולהתאמן.) הבתים הם: בית א' 1) ארסנל , MM{}RTAL][TY][ 2)מנצ'סטר יונייטד , pazer005 3) ליון ,XsesA 4) אינטר, tamarg11 מחזור ראשון, ארסנל-אינטר מנצ"סטר-ליון בית ב' 1) מילאן avi2014 2) צלסי galh_5 3) מינכן BlacK-HawK 4) רומא ,bad-sector מחזור ראשון מילאן מול רומא צ'לסי מול מינכן בית ג' 1) ולנסיה ForresT 2) ליברפול neogod 3) בחר קבוצה aero 4) ברמן Teves…
-
- 92 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-