עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 888,

מאיפו אפשר להוריד את הדמו של באטפילד 2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

אני צריך המלצות למשחקים עם גרפיקה טובה כמו HL2 ועוד שאלה מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. יש לי שרת חוקי עם גישה למחשב + FTP 155 מגביט NL שרת ממש חזק אני רוצה להתקין עליו שנוכל לשחק ברשת CS & CZ 1.6 מה אני צריך להוריד לעשות להתקין וכו...??.. יש למישהו מדריך אתר וכו...?....

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by Tranquility,

כל משחק שאני משחק אחרי זמן לא מוגדר קופץ בחרה ל WINDOWS קיצר זה ממש הורס את המשחקים וגם אחרי שאני חוזר למשחק זה קורה שוב ושוב ... פשוט מתסכל ... החלפתי כרטיס מסך מ 4200 ל 9550 ... ככה שגם השתנו הדריברים קיצר זה לא הכרטיס או הדריברים למישהו יש רעיון מה יכול לעזור ? למישהו אולי זה קרה ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. השאלה בכותרת.... שבוע טוב! איתן

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. רוצה עידכון נחמד לPES4 שמעתי שיש כל מיני פאטצ'ים שמוסיפים הרבה למשחק... אם אפשר להביא את הפטצ' ולומר מה הוא מוסיף תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by orjerby,

איך מקליטים בבאטלפיילד 2?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by MATOK,

ניסיתי למחוק את המשחק כמו שצריך דרך קונטרול פנל והיתה לי הודעת שגיאה . בקיצור התעצבנתי ומחקתי את כל התקייה ,אני יודע דבר לא בריא בכלל!!!! עכשיו אני לא מצליח למחוק את הכותרת מהקונטרול פנל כי כבר אין משחק,שוב יש לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא אותו. נ.ב :ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק שוב כמו שצריך אבל הבעייה חוזרת. חייב את עזרתכם,ומקווה שאני בפורום הנכון!!!!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by tamir2,

אולי זה נשמע קצת דפוק אבל אני לא מצליח לשמור במשחק הזה...ואני עכשיו בתוכו..מישהו יכול להיגד לי איך שומרים!?.. תודהה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. הי . אני בור במיחשוב וצריך עזרה מפורטת כמה שיותר. יש לי אקס בוקס עם ציפ והכל. הייתי מחובר עד שהחלפתי מחשב....עכשיו אני לא זוכר איך חיברתי. ...כל נושא הTCP IP הייתי משתש בתוכנה בש TOTAL COMMANDER ......האם תוכלו להסביר לי במפורט איך אני יוצר קונקשין ביניהם......מספרי IP וכדו......ואם גם אתם משתשים בטוטל קומנדר אשמח לדעת איפה אני רושם את השינויים שם.... אני אמור לעשות הקרנה של סרטים שלי היום בלילה ופתאום קלטתי שאין לי חיבור!!!לכן זה ממש דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by redead,

הורדתי את המשחק הזה ומשום מה הוא לא מוכל להתקין לי אותו על מערכת XP 64BIT !! מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת השערוריה הזאת?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by ras81,

תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by icebreak,

מישהו כבר ניסה את ה SINGLEPLAYER DEMO של DUNGEON SIEGE II ? יש רשמים ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  15. מידע: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-2/ ScreenShots: http://media.pc.gamespy.com/media/620/620769/imgs_1.html תאריך יציאה: November 1, 2005 עוד שלושה חודשים סוף סוף יוצא המשחק כבר נמאס לי מרוב השנים שחרשתי על COD הראשון, השני בסדרה יהווה ריענון

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by Y.R,

חבר הביא לי את black and white 1 המקורי (דיסק מקורי וסיראל שהוא קיבל מהחברה). לא היתה לי בעיה עם ההתקנה אבל משום מה המשחק לא עולה לי, אני לוחץ play, הוא מראה לי את הלוגו של המשחק, ואז הלוגו נעלם והמחשב מתנהג כאלו לא בקשתי שהוא יעלה את המשחק, כשאני לוחץ ctrl+alt+del הוא לא מראה שהוא מריץ את המשחק (יעני הוא יוצא ממנו עוד לפני שהוא נכנס) מה אני יכול לעשות? *יש לי windows xp pro אם זה חשוב וכמובן שהמחשב עומד בדרישות של המשחק

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by DarkTesticle,

אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.

18. Started by MP5,

שלום חברה אני צריך עזרה באיזשהו קטע ב-Gran Turismo 4 (אגב אני חדש פה ;D) אני רוצה להיות בטוח איך אפשר להשיג מכוניות... דרך ה-Aracade או דרך Gran Turismo Mode? אני דווקא חשבתי ב-GRAN TURISMO MODE ואיך בדיוק אפשר? כי מפה אחת השגתי

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by tomerco,

שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xb,

כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. יהיה משחק יפה? קבלו טרילר http://www.fileshack.com/file.x?fid=7579 (לאתר צריך להרשם,אבל זה שווה כי יש שם גם פאצ'ים מודים ועוד כמה דברים למשחקים)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by Dr. Computer,

אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. הורדתי Screen Fix Patch שמאפשר לשנות resolution איפה אני אמור לשים אותו 1. Unpack & Intall. 2. Select your screen resolution repertory. 3. Copy "user.ltx" in game repertory. 4. Run Game.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by *NightMare,

באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים