משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אינ נמצא בחלק העליון של המפה בצד ימין ובכל מקום שאני הולך יש לי הודעה בחלק העליון של המסך שאינ נמצא באזור pri emission וזה מתחיל להוריד לי ת'חיים!!! מה אינ אמור לעשות באזור ההוא? ואיך אינ יכול לעשות שירדו לי חיים סתם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כשאני מפעיל Ghost Recon Advanced Warfighter 2 הייתה לי הודעה Wed Aug 08 17:29:19 2007 Crash in application version: 29980.2562 Streaming WAV file from bank die_wave not found at path: data/sound/voices/die\die_wave.bank Renderer: threaded Physics : threaded\ נכנסתי לתקייה הנ"ל..וראיתי קובץ כקוראים לו..die_wave.bnk בכל מקרה שיניתי לו את השם לdie_wave.bank נראה לי שהבעיה נפטרה , אבל אז צצה עוד אחת.. Crash in application version: 29980.2562 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0) data\menu\menu.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded מה לע…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק נגד חבר שלי פיפא 2008 באינטרנט ??? כבר ניסינו כמה פעמים ולא הצלחנו...
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לקהילת המומחים! אני מחפש עבור הבנים שלי, בגילאי 9 ו-11 משחק אסטרטגיה שלא דורש לקרוא המון אנגלית, מקסימום מילים בודדות אבל ללא טקסטים שלמים. ושיהיה משהו איכותי בסגנון הסדרות: civilization, sim city, age of empires ועוד אפשר בהחלט גם משחק מלפני יותר מ-10 שנים (שיהיה יותר קל למצוא להורדה) ניסיתי sim city אבל צריך לקרוא שם טקסטים שלמים ניסיתי civilization 4, וצריך לקרוא הרבה בשביל דיפלומטיה, כדי להבין איזה המצאות לפתח, את שמות המבנים בעיר ועוד ניסיתי age of empires, אבל המשימות בכל שלב הן באנגלית אולי מישהו יוכל לעזור למצוא משחק טוב לשני בנים שנמצאים הרבה בבית בגלל הקורונה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי בניתי משחק שנקרא "שלג בקיץ"-פתחתי עליו גם אתר עם מידע וקישור להורדה: http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/snowman_home.asp מה דעתכם עליו?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה מחדש כי הצלחתי למצוא בEMULE את הMOD של ההאמר והגלשן אוויר, אני ממליץ לכולם כי חוץ מזה שההאמר מגניב הוא נוח לשליטה לא כמו הבאגי ויש לו משגר רימונים שזה הדבר הכי טוב במשחק!. הבעיה היא שאני לא יודע איפה למצוא את הMOD של המולטי פלייר, ואני לא יודע עם הוא יכל לפעול ביחד עם מוד אחר. בבקשה תעזרו אני חייב לשחק עוד !
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אין זכות יוצרים על שם או משהו כזה? http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_home.html http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;1
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמה הPS3 עצמו יעלה? וכמה כל משחק.. ומחיר בארץ.. ניסתי לחפש בפורום כל אחד אומר משהו שונה..
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דרישות המערכת הסופיות נחשפו - וכעת אנו מקבלים בשורה עם פוטנציאל חיובי לקראת ההשקה הרשמית של כותר הפעולה המסקרן לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל דבר ראשון עם המפרט שקניתי לפני 3 חודשים: I5 8 GB RAM GTX 970 4 GB בהתחלה שיחקתי GTA V פרוץ והכל היה בסדר, התאמתי את ההגדרות שיעבדו בצורה טובה ומינימלית כי לא ממש איכפת לי מהגראפיקה. באיזשהו שלב היה לי בעיות עם האקטיבציה והמסך טעינה של הSTORY MODE המשיך לנצח. בעיה ידועה. מחקתי את המשחק והחלטתי לקנות כי גם ככה אני נורא נהנה. התקנתי את המשחק דרך הSTEAM וכשאני משחק אני שם לב לכך שדבר ראשון לוקח לו המון המון זמן לעבד את כל הסביבה. עד שהוא מפקסל את הבניינים והמכוניות והכבישים זה יכל לקחת כדקה. בנוסף לזה, אחרי שהכל טעון ורץ כמו שצריך פתאום עצמים יכולים להעלם, כביש נמחק או רכבים שנעלמים (רק מבחינה גראפית, בפועל הם שם). מישהו מכיר את הבעיות האלו? הדרייברים של הכ.…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא השתמשתי בחשבון שלי הרבה זמן ושכחתי את הסיסמה. לצערי בכדי לחדש סיסמה צריך לזכור את הנתונים הפרטיים שהזנת... זה היה מזמן ואני לא זוכר. בכדי לפתוח Ticket אני צריך להתחבר לאתר שלהם. בקיצור, טימטום גמור. מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר בכדי לשחזר את הסיסמה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כל משחק שאני משחק אחרי זמן לא מוגדר קופץ בחרה ל WINDOWS קיצר זה ממש הורס את המשחקים וגם אחרי שאני חוזר למשחק זה קורה שוב ושוב ... פשוט מתסכל ... החלפתי כרטיס מסך מ 4200 ל 9550 ... ככה שגם השתנו הדריברים קיצר זה לא הכרטיס או הדריברים למישהו יש רעיון מה יכול לעזור ? למישהו אולי זה קרה ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Release Date: 2/17/2009 Platforms:PC only Publisher: Stardock Developer: Gas Powered Games Gamesite: http://www.demigodthegame.com/ Genres: Real-Time, Strategy לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/37650.html
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין משחק די ישן בחלונות XP אני מקבל הודעת שגיאה: מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות: 1. עם אני קונה את המשחק פה בארץ מחנות פה בארץ, אני יוכל לשחק באון לין? (הרי בישביל מה אני קונה את זה, בישביל לשחק באון ליין). 2. עם יש לי חבר שקנה את המשחק מחו''ל (ארה''ב) אני יוכל לשחק איתו באון ליין (שלי שיש את המשחק מחנות פה בארץ)? 3. אני צריך לשלם כדי לשחק באון ליין? תודה רבה.. מקווה שכל השאלות הם כן
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-