משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כשיורים הסאונד נשמע לא טוב צרוד כזה ממה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
משום מה הוא נותן הודעת שגיאה לאחר התקנה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
-
לפרטים כנסו לפה-->http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1002161
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי את swat 4 יש לו אחלה גרפיקה ונהנתי מאוד... רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב כי לא אהבתי כל כך את זה שאתה בכלל לא הורג ... רציתי משחק באותו סגנון רק עם יותר להיות רוצח עם הקבוצה שלי... בבקשה תפרטו למה המשחק שאתם בוחרים יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: יש לי את חבילת ההרחבה הזו לאובליביון, ואני לא יודע איך להתקין אותה. :-\ יש לי מן עידכון כזה שהופך את אובליביון מ1.0 ל 1.1. ויש גם כל מיני הרחבות. השאלה היא איך בדיוק אני מתקין אותן, כי כשאני מנסה ידנית, אז זה לא מזיז כלום, והעידכון נעצר לי אחרי 4% בטענה שהוא לא מצא את הקבצים הישנים של אובליביון, אפילו ששמתי את העידכון וההרחבות בתיקיית המשחק. אני אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לומר לי כיצד להתגבר עליה, או איך בכלל להתקין את ההרחבה. תודה רבה ושבוע טוב !! :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, תקראו פה : http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ וציטוט קטן מהידיעה : תמיד טענתי שאין כמו ה-PC
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המשחק Dark Messiah אחריי שהתרשמתי מהמשחק אצל אחי; אצלו במחשב התקדמתי קצת (פרק 3) והייתי רוצה להעביר את השמירות מהמחשב שלו לשלי, האם זה אפשרי? (להזכירכם המשחק פועל דרך סטים, והמשחק הלא מקורי הוא מעין ראר שפותחים ומשחקים, ללא התקנה) איפה התיקיות של המשחק המקורי נמצאות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! כשחקן CS, פעמים רבות ברצוני לערוך משחקי FCM או PCW, ולפי מה שהבנתי דרך מצוינת לאיתור כאלה פעילויות היא דרך mIRC. כיצד אני, למשל, מוצא את הערוץ #eSGames? שמעתי ישנה פעילות רבה גם ב-Quakenet, רק שאני לא יודע כיצד להתחבר\למצוא את ערוצים הללו. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש משחק שדומה מאד AGE OF EMPIRES כאילו אותו סגנון של משחק שבונים צבא והעולם מתקדם וניהיה יותר מודרני,צריך לשלוח אנשים לאסוף זהב/תותים/עצים וכו' בלי יותר מידי סיבוכים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בדרישות המערכת של המשחק כתוב: Supported Chipsets: ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X500 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Geforce FX 5900 Geforce 6200 Geforce 6500 Geforce 6600 Geforce 6800 Geforce 7300 Geforce 7800 Geforce 7900 אוקיי ואם יש לי 7600?? זה עובד ב6500 אבל לא ב7600? לא נראה לי ממש הגיוני...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק הנפלא הזה. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153278 נראה שחזרתי לשחק במשחק הזה בדיוק בזמן. אם מישהו ימצא את התמונות מהמשחק אשמח אם הוא יוסיף אותן לפה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את המשחקבצרפתית איך אני מעדכן אותה לאנגלית? אי אפשר לעשות זאת בהתקנה חוזרת...ניתן להוריד קובץ שפה חוקי של השפה האנגלית?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
(חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול ומה צריך לעשות כדי שאני אעתיק את השמירה שלי ככה שאני אוכל להמשיך לשחק במחשב אחר...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-