משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
היתכן שאחרי ההכרזה על הקאמבק המרשים של StarCraft מצפים לנו חידושים לעוד צמד מהלהיטים הגדולים ביותר של החברה האמריקאית? הצעת עבודה שהופצה ברשת מרמזת על כך שזה בהחלט אפשרי לכתבה
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה החלון הזה אומר ולמה הוא קופץ כל פעם שאני מפעיל את המשחק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, בילדותי אהבתי לשחק מדי פעם במשחק The incredible machine, בגירסאותיו השונות. באופן עקרוני אפשר להוריד את המשחק ולהפעיל באמצעות DOSBOX. אבל אין לי ממש חשק. אני מחפש גירסה מודרנית של המשחק, ברזולוציה גבוהה, עם תאימות מלאה לווינדוס. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שחקן בשם REX מחלק 5 מפתחות לקבוצה שתעבור למשחק הזה. לינק: http://forums.warchest.com/showthread.php/38834-Extraction-key-giveaway-for-2-teams! GL מי שרוצה מי שרוצה לנסות את מזלו שיכנס ל #extraction במירק וישאל בערוך הכללי, לאנשים יש עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת איך הולך הקטע של חלוקת הסידיקים ל OPEN BETA SHEL BF2142. הראשונה נסגרה, איך אני יודע מתי ההבאה מתחילה? ומה, זה דף אינטרנט או משהו שמביאים שם random cdkeys או שצריך להרשם איפשהו...? ??? תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך WinFast A7600 GT לAGP וכשניסיתי להפעיל את serious sam 2 ואת Play Dark Messiah of Might and Magic Demo אז שלחצתי פשוט לא קרה כלום.. למה זה קורה? במשחקים אחרים הכל עובד יופי.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק החדש בסדרה המפוארת יקח אותנו אל יוון העתיקה, ואל הלוחמים הנודעים ביותר בעולם העתיק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
קיים משחק כזה של אופנועים אבל לא משחק תחרותי אלא משחק שדורש כישורים.. אז ככה צריך לאסוף תפוחים, אסור ליפול על הראש בשום מצב... הוא כזה מסתובב ימני ושמאלה עם המקש רווח.. שמעתי שקוראים לו אלמה? זה נכון? אם אפשר את השם באנגלית זה מאוד יעזור לי, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
אולי זו גרסת ה-Pro המשודרגת ואולי מצעד הכותרים הבלעדיים היוקרתי - מה שבטוח הוא שהקונסולה הסלונית הנוכחית של היצרנית היפנית כבר נכנסת לספרי ההיסטוריה בתור אחת מהמצליחות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
השנה החולפת הייתה עמוסה משחקים יוקרתיים עם תקציבי עתק שהיו טובים יותר ופחות, אך מה בנוגע לפנינים הנהדרות והראויות שכמעט אף אחד לא שמע עליהן? אנחנו כאן כדי לעשות צדק ולהכיר לכם את הכותרים האיכותיים ביותר שכנראה לא הכרתם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות דיסקים בלונדון שתוכל למכור לי DARK MESSIAH אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אולי חלק מכירים- באזור ליד אוקספורד... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכוון שהמשחק נמכר במחיר גבוהה במיוחד, חשבתי שיהיה נחמד לשתף חנויות ודרכים זולות יותר לקנות את המשחק. - שלל אתרי הסידיקיים הגדולים, כגון CJS ודומיהם... המחיר נע בד"כ בין 200 ש"ח ל 230 ש"ח. *שימו לב שב CJS ישנן כמה גרסאות לבחור, והמחיר משתנה בהתאם - אתר שמצאתי היום, עם ביקורות די טובות ברחבי הרשת, ממוקם בבריטניה, מוכר סידיקיי + הרחבה ב 170 ש"ח SimplyCDKeys עוד אתר נחמד http://www.gamers-outlet.net/battlefield-4-origin-global-cd-key - פרוקסי תאילנדי ככל הנראה הדרך די בטוחה, עולה בסביבות ה 150 ש"ח, גרסא אנגלית - ונכנס ישירות לחשבון ה Origin שלכם (בלי עוד גורמים בדרך) הרבה מדווחים שלא מציליחם לקנות, אני עצמי נתקל בארור חסר הסבר למרות הכתובת התאילנדית הנכונה של המלון ש…
-
- 268 תגובות
- 50.6k צפיות
-
-
האם מישהו פה מכיר חנות טובה בחו"ל שמוכרת את המשחק SWG ועושה משלוחים לארץ במחירים סבירים? (אם פתחו על זה דיון אני מצטער אבל יש לי בעיה עם החיפוש פה) תודה לעוזרים :-*
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה למשחקי מחשב במנהטן , אם אתם מכירים אחת כזאת בבקשה תרשמו את השם או את הכתובת , וזה יעזור לי מאוד .
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמתמחה במשחקי מחשב (לא מבאג) באיזור חיפה? לבאג לוקח הרבה זמן עד שהם מקבלים משחקים חדשים בד"כ ולא בא לי לחכות שבוע עד שהמשחק יגיע בדואר מPCGAMES. אני רוצה לקפוץ ביום שישי לקנות את MASS EFFECT.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
Shameless plug גיסי פתח חנות גיימינג חדשה בלב המפרץ חיפה - הבן אדם גיימר אמיתי לא סתם מישהו עם חנות מאוד ממליץ! מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
המבצע הנוכחי של חנות הגיימינג המקוונת יציע לכם כמה מהכותרים הטובים ביותר שכנראה עדיין לא שיחקתם בהם במהלך השנה החולפת, במחירים תחרותיים וללא הגנות קבצים, כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/חנות-ה-gog-מציעה-לכם-משחקים-עדכניים-במחיר/
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-