משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפי דעתי אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם אם לא הכי טוב.. יש למישהו מושג אם יצא עוד פרק או בכלל דיאבלו 3? אם אפשר גם מקור או משהו תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. ורציתי לבקש עזרה!! אם מישו יכול להביא לי את המשחק evil genius או starcrapt או את שניהם אני ישמח מאוד!! אני ממש מבקש!! אני מחפש את המשחקים האלה כבר שבועות ואני לא מוצא מאיפה להוריד.. אז בקשה תיהיו נחמדים ותביאו לי את אחד מהמשחקים האלו או את שניהם!!! בבקשה!! :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :(
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר בבקשה שמירה למשחק בסביבות ה95%? פשוט ניסיתי להתקין את הVISTA והיא גם מחקה לי את הXP וגם לא עבדה אז הייתי צריך לפרמט ונמחק המשחק..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה קטנה ואשמח לקבל עזרה. יש לי את המשחק הנ"ל ואני ממש נהנה אך יש לי בעייה קטנה, כאשר אני נכנס לרכב במשחק אני לא יכול לצאת ממנו.... בדקתי בהגדרות וניסיתי כל כפתור במקלדת ואני לא מצליח לצאת מהרכב... מישהו כאן יכול לעזור לי ולהגיד לי איך יוצאים מכלי רכב אחרי שנכנסים אליו ??? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למי שמעוניין... The Legend of Zelda: Parallel Worlds זה ממש טוב...שיחקתי קצת! More info + vid http://wiinintendo.net/2007/01/09/the-legend-of-zelda-parallel-worlds/ Download patched rom: http://quazi56.googlepages.com/TheLegendofZeldaParallelWorlds.zip Download patched rom + emulator http://www.sendspace.com/file/e0eh0u
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אומרים שבחוברת האירופאית של סוניק ריידרס כתוב שזה גם יצא לPC-DVD
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי לא יודע מה הדרישות המינימליות של המישחק והוא רוצה להיות בטוח בזה אז מישהוא יכוטל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש לי XXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה... ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה: http://tinypic.com/view/?pic=2l9729i זה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
נכנסתי למשחק דרך המסך הראשי של סטים למשחק שחבר שלי שיחק. כשניסיתי לחפש עוד שרתים פתאום ראיתי שהאפשרות של הLOCATION איפה שכתוב MIDDLE EAST נעלם. זאת אומרת שראיתי רק שרת אחד ברשימת השרתים מופיע לי וזה השרת ששיחקתי בו. בCHANGE FILTERS האפשרויות היו על כול ה LATNECY , ללא שם של מפה מסוימת , ללא שום אפשרות מסוימת מסומנת ובלי האפשרות של ה LOCATION מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עבר פירמוט ואני חולה על המשחק...בעיקר ברשת ואני מחפש לינק להורדה מהירה אם יש למישהו זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-