משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הניסיונות להפוך את מערכת החלונות 10 לחלומם של כל הגיימרים ממשיכים גם עכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
כל מי שקנה בPreOrder את המשחק יכול עכשיו להתחיל להוריד את הדמו מסטים כך שמתי שהדמו ישוחרר רשמית הוא יוכל לשחק בו כמעט מיידית (הוא יצטרך להוריד עוד קובץ קטן מסטים שיפתח את המשחק. כל זה דרך הסטים בצורה אוטומטית כמובן) הדמו מופיע ברשימת המשחקים בחלק של Uninstalled פשוט ללחוץ עליו פעמיים ולהתחיל את ההורדה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה קוד לbeta של rainbow six siege מבאג אשמח לדעת האם זהו קוד של pre order מכיון שהבנתי שpre order דרוש בכדי לשחק בbeta בנוסף אשמח לשמוע על תאריך התחלת הbeta
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/35068.html לפחות הסרט נראה טוב http://www.gametrailers.com/player/usermovies/211284.html
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מצטער מראש על כך שאני פותח דיון על משחק כלשהו ולא עושה דיון ראשי מושקע..לצערי אין לי טיפת זמן לעשות זאת כרגע.. אבל בכל מקרה,רציתי "להכיר" לכם משחק קטן ומגניב,שיצא לפני קצת יותר מחצי שנה לבוקס בלי הרבה רעש וצלצולים,יצא לפני כחודש למחשב באנונימיות כמעט מוחלטת..ניגשתי אליו בלי הרבה ציפיות או תקוות,מתוך סקרנות טהורה..ולהפתעתי גיליתי משחק קטן-גדול,כיפי,מרשים ועשוי טוב. המשחק מרגיש לי כמו שילוב בין אונימושה ודוויל מיי קריי..האקשן מהיר,קליל ומהנה למדי,ומתובל בהרבה מאוד QTE-QUICK TIME EVENTS,אממה,שבניגוד לרוב המשחקים,שבהם הקטעים הללו מונוטוניים,משעממים,עלובים או סתם מייאשים-כאן ישנו שימוש בהן בכדי להציג סצינות אקשן מרהיבות שפשוט תענוג לצפות בהן,ומה שהופך אותן לעוד…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
http://www.escapistmagazine.com/news/view/91844-Valve-Replies-To-Fake-Order-Form-For-TF2-Items בקצרה, לקוח שלח ל VALVE קופון לרכישת נשק למשחק TF2 שפורסם בתור פרסומת/בדיחה. הוא היה בטוח שהוא הצליח לעבד על VALVE אך שם החליטו לא להישאר פרייארים ושלחו לו תגובה משעשעת יותר. כנסו וקיראו. ד"א - כנראה בגלל זה הם עדיין לא שיחררו עדיין את Half-Life 2: Episode 3 - הם עסוקים מידיי בבדיחות
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - AMD3000, כרטיס מסך X800GTO וזיכרון 1G -> מזל טוב->תודה 8) עכשיו אני בבעיה - איזה מערכת הפעלה להתקין עליו - XP32 PRO SP2 או XP64 מה עדיף למשחקים ? MAT
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
סימולציית מירוצים ל PC, בסגנון גראן טוריסמו ופורזה, רק הרבה יותר מוצלח עם התנהגות מציאותית וגרפיקה פסיכית שטרם נראתה... אולי בפס4\אקסבוקס one. המשחק עדיין בשלב פיתוח אלפא, אבל מתקדם בצעדי ענק אל עבר תאריך השחרור, אי שם בסוף 2013, תחילת 2014. לפני כשנה, שילמתי 25 יורו כדי להשתתף בפרוייקט ואני חייב להגיד שאלו ה 25 יורו הכי טובים שבזבזתי על משחק. מקבלים עדכונים מדי שבוע, ובאיזשהו שלב התחיל גם המולטיפלייר שיכול להכיל עד 64 שחקנים על מסלול אחד! לצורך המחשה של היכולת הזאת, מדי פעם מתקיימים בפורום הפיתוח מפגשי אונליין על מסלול הנרברגרינג וכזאת כמות של שחקנים! זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. כמו טרק-דיי כזה, שעושים במציאות. כל המכוניות וכל המסלולים ממודלים עד הפרט\הבורג האחרון! ניתן…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון בה לי לשחק באיזה משחק סגנון sandbox ו- 4X שיחקתי בדי הרבה בזמנו אבל לא במשהוא מהתקופה האחרונה המשחקים שכן שיחקתי ודי אהבתי 4X civilization sins of the solar empire משחק גדול אבל נמעס ממש מהר stronghold נראה לי שרק בראשון settelers כמעט בכולם (2 המקורי היה הכי טוב וקשה, החידוש שלו סתם גרוע) Sandbox tropico 1,2 סידרת simcity Theme Hospital האגדי היה משחק בשם holiday ממש ישן אבל די אהבתי אותו טוב לא עולה לי לראש עוד משחקים אבל אני בטוח שיש עוד כמה ובבקשה אל תמליצו לי על sims , המשחק הזה הוא הרוע בהתגלמותו
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
doom 3 פשוט נתקע לי כל הזמן ללא התרעה . יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro והורדתי את הדרייברים החדשים מכאן - Catalyst 4.9 - Windows 2000/XP מעבד intel p4 2.4 GHz אשר בזמן המשחק מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 50 מעלות שזה ממש לא נוראה ולא אמור לגרום לתקיעה פתאומית. מערכת הפעלה XP. ספק ג'נרי 300W. ram : 512 MB HT המחשב לא נתקע כלל כאשר איני משחק בdoom3, וכאשר אני משחק הוא נתקע בד"כ אחרי 30-60 דקות. אין לי מושג ירוק למה זה קורה ???. פרסמתי כאן הודעה בעבר ונאמר לי כי או שהספק מהווה בעייה (ואינני מבין כלל למה ואיך הוא יכול) או שישנה בעיית חימום אך לא נראה לי כי זו הבעייה מאחר וטמפ' המעבד סבירה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
את הפקודה אני יודע r_hdrrendering 7\ אמרו משהו שצריך לכבות או להדליק את הפילטרים AA לא הבנתי מה לעשות ובקשר לפאצ' איזה גירסה להתקין הרגע התקנתי far_cry_v1.3 או שלהתקין ת'הכי חדש ? far_cry_v1.33
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק...שמתי על הגדרות הכי נמוכות על 1024 בלי כלום...וזה עובד לאט...זה 60..אני לוחץ על C והוא עושה את הקטע הזה עם היד והFPS יורד ל17... מה הקטע<???
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קונסולת ה-PlayStation 4 חוצה עוד רף מכירות מרשים שמקרב אותה לדילוג מעל פני כלל מכירות הדור הקודם, ומציגה הצלחה נאה גם בתחום המציאות המדומה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משהו שיחק בCommandos Strike Force איך המשחק הזה? איך המולטי שלו כמה סרברים יש?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
תמיד חלמתם לשלוט על צבא של ספרטנים ולהוביל אותם לניצחון אל מול חייזרי ה-Covenant? בקרוב תהיה לכם הזדמנות לכך, גם בקונסולות וגם במחשב האישי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפתעה-נעימה-halo-wars-2-נחשף-ויגיע-גם-למחשבים-הא/
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אף פעם לא יצא לי לשחק ב Half Life 2 וב oblivion אבל אולי בקרוב אני ישחק בהם כי אני אולי אקנה מחשב חדש (שמעתי שהם מצויינים ואני לא רוצה לשחק בהם על המינימום) תמיד אני קורא פה בפורום על איך אתם משבחים את שני המשחקים ואת עלילתם... אז אני רוצה לדעת מה העלילה של Half Life 2 ו- oblivion ?? תודה מראש לעונים...
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-