עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. http://www.kotaku.com/gaming/wii/wiis-banging-drum-demo-174868.php :

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Salwaby,

מדובר על DLC שמציע אפשרות משחק Single חדשה לגמרי. מפה חדשה לגמרי שכוללת גם שינויים גרפיים קטנים, עם 6 קלאנים שונים בתקופת זמן מוקדמת מהמקורי. השינוי הוא די קיצוני, נוספו המון יחידות חדשות (מכל הסוגים, גם גיבורים), נוספו סוגים שונים של סוכנים ועוד ... המשחק דורש את המשחק המקורי מותקן. הוא עולה 10$ כרגע, ויוצא כנראה בסוף החודש. לפרטים נוספים: http://www.totalwar.com/shogun2/rise-of-the-samurai Steam pre-purchase: http://store.steampowered.com/app/34344/ (תראו את הסרטון בדף הסטים)

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by gator_play12,

מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. כבר המון המון זמן יש לי בעיות עם התוכנה המפגרת הזאתי, לצערי אני חייב אותה כדי לשחק בCSS ובDOD:S, כל פעם שאני פותח אותה,תמיד זה מעדכן,העדכונים נשארים על 0% שעות,מדי פעם עולים כמה אחוזים ונתקעים. בפעם האחרונה שיצא לי לפתוח אותה גיליתי שהמשחקים בפנים לא עובדים ואני צריך "לקנות" אותם. אז מחקתי את הClientregisrty.blob ואת הקובץ blob השני העליתי ושוב עדכונים,הפעם זה פשוט לא זז. אין לי פיירוול פועל,ואצל אח שלי שיש לו מחשב דיי גרוטאה יחסית לשלי אין בעיות עם התוכנה,מישהו יודע למה? אני ממש מיואש מזה כבר.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  7. הנחות של 25 אחוז על GTA V, Fallout 4 וכותרים חמים אחרים - עכשיו בחנות המקוונת Green Man Gaming לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a1%d7%a4%d7%a1-batman-arkham-knight-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-40-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91/

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. חבילת Humble Bundle חדשה ומשובחת ועוד סופ"ש של הנחות ב-Steam מחכים רק לכם לכתבה

9. Started by adi518,

סימולציית מירוצים ל PC, בסגנון גראן טוריסמו ופורזה, רק הרבה יותר מוצלח עם התנהגות מציאותית וגרפיקה פסיכית שטרם נראתה... אולי בפס4\אקסבוקס one. המשחק עדיין בשלב פיתוח אלפא, אבל מתקדם בצעדי ענק אל עבר תאריך השחרור, אי שם בסוף 2013, תחילת 2014. לפני כשנה, שילמתי 25 יורו כדי להשתתף בפרוייקט ואני חייב להגיד שאלו ה 25 יורו הכי טובים שבזבזתי על משחק. מקבלים עדכונים מדי שבוע, ובאיזשהו שלב התחיל גם המולטיפלייר שיכול להכיל עד 64 שחקנים על מסלול אחד! לצורך המחשה של היכולת הזאת, מדי פעם מתקיימים בפורום הפיתוח מפגשי אונליין על מסלול הנרברגרינג וכזאת כמות של שחקנים! זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. כמו טרק-דיי כזה, שעושים במציאות. כל המכוניות וכל המסלולים ממודלים עד הפרט\הבורג האחרון! ניתן…

10. התקנתי את המשחק ואני לא רואה את סמן העכבר יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט למישהו יש מושג מה יכול להיות? זה די מעצבן כי אי אפשר לשחק בכלל ככה זה די דחוף תודה!!!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by sMoCHTa,

EA שיחררו לפני זמן קצר כמה תמונות של המשחק החדש בסדרה! הנה כמה מהם:

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אם אני רוצה לשחק CS 1.6 / CSS ברשת, לא באינטרנט, איך אני עושה את זה? יש הרי את הSTEAM... דרך אגב, יש לאחד מהם או לשניהם DEMO?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. הרי בסרטים למשל, מקובל להציג 24-30 תמונות בשנייה, אז למה גיימרים אוהבים כרטיס מסך חזק שיציג הרבה יותר תמונות בשנייה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. הכרזה בחשבונות הטוויטר הרשמיים של סוני מבטיחה לנו פירוט טכני רשמי עבור קונסולת הדור הבא בתוך זמן קצר לכתבה

15. Started by MilkMan,

חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by dbx22,

קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי לדעת איך אפשר להקטין את הכוונת בCS:CZ וגם בCS1.6 תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by THE KING,

למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. החברה שפיתחה את המשחק Knights of Honor http://www.gamespot.com/pc/strategy/knightsofhonor/index.html התאריך כאמור לא ידוע (TBA) הפצה-Black Inc. פיתוח-Black Sea Studios ג'אנר-Sci-Fi Real-Time Strategy לשיפוטכם טריילר דמו בן 10 דקות Single Player Gameplay Demo http://www.gametrailers.com/player/31946.html אתר הבית www.worldshift-game.com

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by PuG3o6,

שלום... אני מחפש אתר ישראלי שמוכר משחקים מקוריים.. ולדיוק אני מחפש אתר שמוכר תמשחק FARCRY למחשב.. כי אני מעוניין לקנות כמות משהו כמו 10-15 שיהיו מקוריים! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by dfa132,

שלום לכולם. אני חושב לשדרג את המחשב שלי לקראת BF4. כרגע המפרט הוא: i5-2500 CPU 3.30Ghz 3.60 Ghz 8G 1333 DDR3 Gigabyte Geforce 630 GT 1 GB TB1.5 WD Caviar Black אני חושב לשדרג את המעבד ל i7 וכרטיס מסך ליותר חזק..GTX עם 2 GB. מה אתם אומרים? יספיק בשביל להריץ את BF4 במקסימום? או אם לא במקסימום אז לפחות על הגדרות גבוהות ב FPS גבוה?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by giliboy,

בשלב שאני מתפס על גדר ואז נכנס לבניין אחרי שצותתי לאנשים במעלית אני אמור לפרוץ למחשב של ניקולס משהו..... איך אני מגיע למשרד שלו??? עלתי במעלית נכנסתי לאיזה חדר משם עלתי לתעלת איורור וסרקתי את כל המקום ואני לא יודע איפה להמשיך....וגם עליתי לגג מה עושים????

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by WizMaster,

איך לעזאזל ממגרים את המגיפה שפורצת באיזור תור 130? מה ניתן לעשות?

24. Started by hagadi,

אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by noam_m,

לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.