משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Star Wars: The Force Unleashed, המשחק יוצא גם למחשב או שאני סתם מחכה?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
1)האם SPLINTER CELL DOUBLE AGENT נחשב למשחק יותר טוב מאשר CHAOS THEORY (לפלייסטיישן 2)? 2)האם שווה לחכות לCONVICATION מאשר לקנות את ה"סוכן כפול"? 3) אשמח על חוות דעת בין המשחק השלישי והרביעי. (מי יותר כיפי לשחק, איפה יש נשקים יותר שימושיים/חדשים/מגניבים וכו')
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי 60 fps במשחק , שזה נחשב כ-fps בינוני בסי אס . ישנם דרכים להעלת ה-fps ? מפרט: amd 4600 d.c 1gb gf 8500
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בוינדוס 98 SE הGTA 3 עבד בסדר גמור בלי שום בעיות, אבל כשהחלפתי לוינדוס xp pro התחילה תופעה מאוד מוזרה במשחק : פשוט כל הטקסט הפך לקווים . בתפריטים של המשחק וגם במשחק עצמו כל הטקסט הפך לקווים וריבועים . האם למישהו זה קרה או יכול לעזור לי ? נ.ב התקנתי את המשחק מחדש בוינדוס xp pro .
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר נימאסו עלי כל משחקי ה3D Shooter למיניהם ורציתי משחקים בסיגנון שונה, חשבתי על משהו בכיוון משחקי מטוסים, אסטרטגיה ומכוניות אך לא בסיגנון של NFSU אלא יותר בסיגנון של GT (שהיה לPS1 בימי קדם..) משהו עם מכוניות שאפשר ליקנות להם חלקים שיש מרוצים ומרוויחים כסף וכו" אשמח להמלצות שלכם לגבי משחקים בתחומים הנ"ל Thanks
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין להירשם שימלא את הקריטריונים הבאים: שם בסטים: רמה לפי דעתך: סקייפ: טים ספיק כן/לא: שם במציאות: יודע ESL כן/לא:
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
Medal Of Honor : En Premiere Ligne Medal of Honor Soleil Levant Medal of Honor: Dogs of War Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Rising Sun אמרו לי ש-Frontline ו-En Premiere Ligne זה אותו דבר ו-Soleil Levant ו-Rising Sun גם אותו דבר לא כל כך הבנתי מה למשחק אחד יש שתי שמות ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
צריך עזרה עם המשחק NBA2K18 . בחרתי לשחק ב season ובחרתי קבוצה לרוץ איתה ,הגעתי ללוח שנה להתחיל לשחק ואני במסך של לבחור נגד קבוצה לשחק ושם זה לא מתקדם יותר . עושה stimulates through date ומאשר וכלום לא קורה. אני רואה daily view שמה או cancel . מה עליי לעשות כדי לשחק ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מצאתי את החנות הזאת: https://www.game.co.uk/ הם מאוד זולים... 25 יורו ל-CALL OF DUTY 4 כולל משלוח... תנו לי עוד חנויות שיש לכם ניסיון איתן.... אני מאוד אשמח! תודה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg&hd=1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו זוכר לפניי כמה שנים טובות (לפחות איזה 8 נראה לי) היה משחק עם "גרפיקה" מוזרה כזו, והיה צריך לעבור עם הכדור מלכודות בעזרת חוטים. יכול להיות שהיו כמה סוגים של כדורים כאלה? (מן יצורים מוזרים)... אם יש לכם מושג איך קוראים למשחק תרשמו פה בבקשה. ואם משהו לא מובן תשאלו, כי הזכרון שלי לא משהו...
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
גרפיקה מזעזעת משחקיות בינונית מינוס לא מאמין שהמשחק הזה בכלל שוקל 11.2GB על כלום
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התקנתי פאטצ' במדאיבל II (זה נראה זוועה בעיברית...) איך אני יודע שהוא מותקן? יש כל כך הרבה באגים שחוויית המשחק פחות טובה מ ROME , רק אצלי?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סימולציית מירוצים ל PC, בסגנון גראן טוריסמו ופורזה, רק הרבה יותר מוצלח עם התנהגות מציאותית וגרפיקה פסיכית שטרם נראתה... אולי בפס4\אקסבוקס one. המשחק עדיין בשלב פיתוח אלפא, אבל מתקדם בצעדי ענק אל עבר תאריך השחרור, אי שם בסוף 2013, תחילת 2014. לפני כשנה, שילמתי 25 יורו כדי להשתתף בפרוייקט ואני חייב להגיד שאלו ה 25 יורו הכי טובים שבזבזתי על משחק. מקבלים עדכונים מדי שבוע, ובאיזשהו שלב התחיל גם המולטיפלייר שיכול להכיל עד 64 שחקנים על מסלול אחד! לצורך המחשה של היכולת הזאת, מדי פעם מתקיימים בפורום הפיתוח מפגשי אונליין על מסלול הנרברגרינג וכזאת כמות של שחקנים! זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. כמו טרק-דיי כזה, שעושים במציאות. כל המכוניות וכל המסלולים ממודלים עד הפרט\הבורג האחרון! ניתן…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בקיצור - יש לי את המסך - Sam Syn Mas 730BF ואני גם משחק במשחק FLIGHT SIM יש לי שאלה בקשר ל FRAME RATE הRATE המקסימלי במצב רגיל במסך שלי הוא 60(אני מאמין שבכל מסך דק שטוח הוא ככה) ובקיצור האם אני יכול להגדיר את המשחק ל100 FRATE למרות שהמסך שלי מגיע ל 60 מקסימום??? האם יש איזה שהוא סיכון או שזה בטוח לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-