עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redti,

למישהו יש את זה זה פשוט המשחק הכי יפה שראיתי. מהצניחה ועד לBERLIN הרגשתי כאילו אני בסידרה אחים לנשק מי שראה יודע על מה אני מדבר.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by superginiman,

איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wooper,

שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bluemail,

זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. אני יגדיר את זה כך: משחק מהמם! , הגרפיקה הפס קול שמגיע בדיוק בזמן הנכון,האווירה.ממליץ לשחק בו משחק מאוד יפה ומהנה.לבעלי מחשב חזק בלבד!הציון שלי 9+

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by high-voltage,

שלום לכם אנשים וואלה נתחיל ככה התפריט של המשחק בן זונה שירים מהזה יפים הרבה אפשרויות בחירה והכל.. המשחק ממש ממש ממש לא התלהבתי פשוט ניראה כמו אנ בי איי 2000 לא יודע למה מהזה מגעיל \= .. הרבה זמן לוקח לו לטעון תמשחק... ממש הרבה.. לא מרוצה ממנו... נ.ב אני מת להוריד קצת משחקים לסוני למישהו יש המלצות למשחקים יפים מכוניות , מלחמה מודרנית,משחקים לשתי שחקנים.. תציעו אני פתוח להצעות

8. Started by rony1880r,

היי שיחקתי במשחק הזה את השלבים הראשונים , הגרפיקה בין הגבוהים ביותר שראיתי בכל משחק עד היום , ברגע שאני מגדיר על גבוהה מאוד אז יש מין איטיות כזו לאחר כ10 דקות , משהו לא בסדר עם המשחק שנראה שהוא טוען יותר יותר זיכרון , המשחקיות יפה ויש המון סירטונים בכל שלב , לפי דעתי זה משחק שמתאים יותר לקונסלות ולא לPC , אפילו שהורדתי הגדרות לבנוני גם יש את התופעה הזו , בסך הכל נראה לי משחק בסיגנון של גוד אוף וואר . רוני

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by RS4,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המשחק איך הוא בדיוק? ואם מישהו שיחק בו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by dennis14,

רציתי לשאול מה דעתכם על מספר משחקים שיצאו בשבועות האחרונים: 1) JUST CAUSE 2) SCARFACE:THE WORLD IS YOURS 3) HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES 4) JOINT TASK FORCE 5) PARAWORLD 6) CALL OF JUAREZ 7) AGE OF EMPIRES III:THE WARCHIEFS 8) ROGUE TROOPER 9) FACES OF WAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי החידושים עבור שלושת משחקי הסדרה הקיימים, היוצרים פונים אל הכיוון המתבקש הבא - עם המשך רשמי לאחר הפוגה של קרוב לעשורלכתבה

12. הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה

13. עשור אחרי הפרק האחרון בסדרת משחקי הפעולה העל-טבעית הייחודית - אנחנו אמורים לקבל המשך רשמי שמנסה לשמר את סימני ההיכר העיקריים של המותגלכתבה

14. אחד ממשחקי התפקידים האיכותיים ביותר שנראו כאן לאחרונה זוכה להמשך ישיר, שיתבסס גם הוא על קמפיין מימון המונים באתר הפופולרי לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-אל-ההמונים-משחק-התפקידים-divinity-original-sin-2-נ/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Outer Worlds, היצירה החדשה של סטודיו Obsidian (אשר העניק לנו גם את Knights of the Old Republic 2 ו-Neverwinter Nights 2) תנסה להחזיר את משחקי התפקידים לאופנה לכתבה

16. אחרי יומיים של טיזינג אשר לא השאיר יותר מדי מקום לספקות, המשחק הגדול הבא של Rockstar Games נחשף לכתבה

17. היורש של אחד המשחקים המפתיעים ביותר בשנים האחרונות יגיע אל החנויות ב-11 בנובמבר עבור המחשבים האישיים והקונסולות של מיקרוסופט וסוני להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%9C-dishonored-2-%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המשחק הבא בסדרה היוקרתית של Ubisoft מיועד לנחות בעונת שוברי הקופות של סוף השנהלכתבה

19. בדיוק כשהתחלנו להתרגש באמת לקראת האתחול לסדרת המירוצים הנודעת, ב-EA מודיעים כי גירסת ה-PC תתעכב בכחצי שנה נוספת. כל עקבה לטובה? נחזיק אצבעות לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-למוסך-need-for-speed-החדש-למחשב-האישי-נדחה/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. סדרת כותרי הפעולה המסוגננת והמאתגרת תזכה בקרוב להמשכיות לאחר יותר מעשור של מנוחה - עם צורך להוכיח לכולם שלא איבדה מהייחוד שלו לכתבה

21. משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה

22. משחק המירוצים החדש של Codemasters נקט בגישה חדשה ומרעננת, ונראה שזה הצליח לו השנה האחרונה הייתה שנה מוצלחת בהחלט לחובבי המירוצי במחשבים האישיים, עם Assetto Corsa (שהשוק בדצמבר 2014, אם לדייק), Project CARS, Rocket League – ועכשיו גם Dirt Rally, שהושק רשמית אחרי קצת יותר מחצי שנה בתוכנית ה-Early Access ומצליח להרשים לטובה מבקרים ושחקנים כאחד. כפי שאפשר להבין די בקלות משמו, Dirt Rally של Codemasters מהווה חזרה למקורות עבור סדרת משחקי המירוצים, שהתחילה את דרכה בתחילת המילניום תחת השם Colin McRae Rally – רק מירוצי ראלי במגוון רחב של מסלולים מאתגרים ברחבי העולם, ללא תוספות של מירוצי מכוניות מסגנונות אחרים ובעיקר ללא תוספת של כל עולם הפעלולים שהפך להיות חלק מהמותג בשנ…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אחוות המתנקשים של יוביסופט חוזרת לאחר מנוחה ארוכה מהרגיל - ותדרוש חומרה מודרנית למדי בכדי לפעול לכתבה

24. Started by Greg#,

מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by WarSoul,

שלום , יש לי פיפא 2008 ושלשום המשחק נהיה לא מפוסקל כראוי פתאום , אני לא ממש יודע ממה זה קרה . הסרתי והתקנתי מחדש דרייבר של כרטיס מסך וזה לא עזר . אפשר לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים