משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
taken from here picture included supposed to be in game... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
ישנם שלבים מסוימים - שהטעינה לפניהם נתקעת....ואז אני לוחץ על ESC וזה פותח לי חלון אקספלורר. שם כתוב שיש בעיה בDX9. מה זמוזר זה שיש לי DX9 מעודכן. רק כשאני משנה את ההגדרות של המשחק לDX7 אז זה לא נתקע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש את הHL2 איפה הכי זול שאני יכול למצוא? (חנות, אשמח גם אולי אם יש איזה אתר יד שניה..חיפשתי בהומלס לא מצאתי משהו עדכני) והאם יש פה מישהו שמוכר יד שניה? (אשמח אם תפנו לפרטי) (אני רוצה את כל החבילת, הקופסה, חוברות ההוראות והכל) מקורי בלבד!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז היום נכנסתי לNFSC סתם בשביל לעצב מכונית FORD GT.. אחרי שסיימתי באתי לשחק ופתאום שמתי לב ל"ארטיפקטים" שבתמונה, מתברר שהם מופיעים אך ורק עם הFORG GT(בכל המכוניות האחרות הכל פיקס) וזה ממש לא כתוצאה מהאוברקלוק כי גם ניסיתי את זה בסטוק. למישהו יש מושג מה הבעיה כאן? אני משתמש בדרייברים 97.28 שעד עכשיו לא עשו לי שום בעיות... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה?! תגידו מה אתם אומרים על המשחק המטדור- El Matador איך המשחק יפה כי נתנו לי עם אני לא טועה ציון 5 אבל נראה לא רע יש לו גרפיקה טובה ויש את הקפיצה הזאת שהזמן נעצר משו מגניב כזה... זה התמונה של המשחק: http://image.com.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/921000_54921.jpg אז מה אתם אומרים המשחק שווה שיחוק? כי אני רוצה לרכוש אותו עוד היום אז תודה מראש (:
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש משחק מטוסים ארקדי כמו WINGS OF WAR לאבא שלי - לא קשה אבל עם גרפיקה טובה אקשן והמון כיף . כמה שיותר חדש מקווה לקבל את עזרתכם דרך אגב יש לו 6600 GT ו 1 גיגה זיכרון על AMD 939
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
SOURCE FORTS הינו מוד MP לHL2. סגנון המשחק - capture the flag . לכל קבוצה יש כדור שעליו היא צריכה להגן. למשחק יש שני שלבים- שבל הבנייה ( יפורט בהמשך) ושלב הלחימה. שלב הבניה- לכל שחקן בקבוצה יש GRAVITY GUN שבעזרתו הוא מזיז לוחות וקופסאות במידות שונות במטרה לבנות מבצר שמגן על הכדור של הקבוצה. דוגמאות למתקנים שכיחים ששחקנים בונים במבצר - חומה, כניסה , יציאה, מגדל צלפים, נתיב יציאה מהיר מהמבצר. לשלב הבניה יש זמן מוקצב שלב הלחימה- לאחר שלב הבניה, יש את שלב הלחימה , שם נלחמים על מנת להשיג את הכדור של הקבוצה השניה ולהביא אותו לאזור של הכדור של הקבוצה שלך. ישנם 5 סוגי לוחמים שניתן לבחור - SCOUT - זהו הלוחם העיקרי במשחק- תפקידו להשיג את הדגל של הקבוצה השניה. היכולת המי…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אנשים כאלה יש פה? פריקים של זה? אנשים שהיו מעוניינים לרכוש/לבנות ציוד היקפי למחשב שלהם? אני בניתי לעצמי ידית הילוכים מאוד ריאליסיטית (6 הילוכים+רברס), הנדברקס וקלאץ בנוסף להגה הקיים. הייתי שמח לדעת אם יש עוד אנשים בכיוון או שמתעניינים כדי לפתח את התחום בארץ ולבסוף להרים ליגה באחד הסימולטורים (כמו הליגה הגוססת של Grand Prix Legends). אישית אני מאמין ש Live For Speed הוא הסימולטור הריאליסטי ביותר אם נתעלם מ GPL אבל הנושא פתוח לדיון. אנשים רק תראו סימנים חיים
-
- 77 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על המחשב האישי,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על האקס בוקס 360,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 3,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 2,לדעתכם?
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-