עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Jexsu,

http://www.twitch.tv/jexsutv http://www.twitch.tv/jexsutv http://www.twitch.tv/jexsutv

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by thegodx,

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  4. אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  5. Started by IlanF,

משום מה יש לי בעיות מוזרות בגרפיקה של המשחק.. בעיקר ליד מים. תראו בתמונה שהוספתי.. האזור הבהיר בצד ימין. זה מופיע בכל מקום שיש באזור מים. מה אפשר לעשות עם זה? וסתם מתוך התעניינות, אם אני משנה את כל הטקסטורות של המשחק לטקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר, הגרפיקה תיהיה טובה יותר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by MilkMan,

חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by NiMo1771,

מישהו יודע איך מבטלים את ה"הכנות למירוץ" וה"נאום" לפני כל מירוץ בNFS SHIFT? אני מדבר על זה שלפני כל מירוץ רואים את שאר המתחרים, וברקע ה"עוזר" שלך אומר לך good luck, be carefull וכו' זה ממש מעצבן.. איך מדלגים על זה?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Gotze,

חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  9. בשנה שעברה ראינו לראשונה את DOTA 2 בתחרות שהתקיימה ב GAMESCOM (גרמניה), קבוצת Na'Vi זכתה במקום הראשון ובמיליון דולר. VALVE אשרו שהשנה The International יתקיים ב PAX PRIME (שהרבה יותר קרוב ל VALVE). כמו כן הם אשרו ש DK ו Na'Vi (שכניראה תגן על התואר) היו הקבוצות הראשונות שהוזמנו לתחרות. התחרות תתקיים בין התאריכים Aug 31 ו- Sept. 2 (הפרש התאריכים בין GAMESCOM ו PAX PRIME יחסית קטן). http://blog.dota2.com/

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

במשחק GRID / FUEL אני מנסה לשחק אם הגה וזה לא עובד לי , המחשב מזהה הגה מחובר חומרה וזה.. ובמשחקים כאילו אין הגה.. הוא לא עובד בGRID וגם בFUEL לא מצאתי בהגדרות שום דבר שיכול להפעיל את ההגה.. מישהו יכול לעזור ? ההגה זה MICROSOFT SIDEWINDER PRECISION RACING WHEEL

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  11. משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by W0lverine,

מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך

13. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  14. http://www.escapistmagazine.com/news/view/91844-Valve-Replies-To-Fake-Order-Form-For-TF2-Items בקצרה, לקוח שלח ל VALVE קופון לרכישת נשק למשחק TF2 שפורסם בתור פרסומת/בדיחה. הוא היה בטוח שהוא הצליח לעבד על VALVE אך שם החליטו לא להישאר פרייארים ושלחו לו תגובה משעשעת יותר. כנסו וקיראו. ד"א - כנראה בגלל זה הם עדיין לא שיחררו עדיין את Half-Life 2: Episode 3 - הם עסוקים מידיי בבדיחות

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. יש לי התקנה של פולאאוט עם קצת מודים וקווסטים שהם מודים. המשחק הוא מסטים. איך אוכל להעביר את השמירות שלי להתקנה נקייה של חלונות?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. לחבר שלי יש בעייה במשחק במחשב הנייד שלו קרה למישהו גם ?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by amit27,

אני במשימה נראה לי האחרונה של האיש בלי עין שזורק דינמיות למעלה , מה צריך לעשות? בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. Started by yosizach,

אז ככה לצערי זה המחשב שלי 2.58 אינטל 533 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון 400 abit 17 guro

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Guy950,

שלום, חבריי ואני רוצים לשכור שרת לקראת יציאתו של חבילת המודים Feed the beast החדש שהולך לצאת לMinecraft. למישהו יש נסיון עם שכירת שרתים, מלבד המחיר ומיקום השרת, מה עוד עליי לבדוק? תעבורה? נפח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by Shavoigen,

שלום התחלתי אתמול לשחק בפיינל פנטסי 7 ואחרי כמה זמן שאני משחק ושומר סגרתי את התוכנה ועכשיו שאני מנסה להעלות שוב את השמירות הוא לא מראה לי שום שמירה מה אני לא עושה נכון? תודה לכל העוזרים נ.ב מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  21. age Of Mythology Gold ו age Of Mythology titan זה אותו משחק?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  24. Started by navk2,

שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by IlanF,

תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים