עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The-Devil,

מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by IlanF,

משום מה יש לי בעיות מוזרות בגרפיקה של המשחק.. בעיקר ליד מים. תראו בתמונה שהוספתי.. האזור הבהיר בצד ימין. זה מופיע בכל מקום שיש באזור מים. מה אפשר לעשות עם זה? וסתם מתוך התעניינות, אם אני משנה את כל הטקסטורות של המשחק לטקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר, הגרפיקה תיהיה טובה יותר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  3. יש לי את Jedi Academy מהם כל שאר המשחקים שבאו אחריו בסדרה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  4. http://www.gamershell.com/download_11942.shtml המשחק המלא !!!פצצה מצחיק ומשעשע!!! לכל חובבי האסטרגיה...עכשיו לא הבנתי למה זה בחינם למרות שהוא דיי ישן .... יש מולטי למי שמעוניין בואו נשחק כולם...תעשו אימון לפני שתתחילו לשחק ככה יהיה לכם יותר מובן....

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. טוב... BATTLEFIELD2 היה משחק מצוין...הפופולאריות שלו הלכה וגדלה עם הזמן,והמשחקיות רק הלכה והשתפרה.. אבל איפשהו במהלך השנה האחרונה,דייס הצליחו לדפוק את המשחק...פאצ' אחר פאצ' תיקן כמה באגים מינוריים והוסף עוד כמה באגים ממש רציניים...ואם זה לא מספיק-הם גם החליפו את אופי המשחקיות כמו זוגות גרביים משומשים. הפופולאריות של המשחק החלה לצנוח במהירות,ועכשיו אנחנו נמצאים במצב שבו כבר אין בכלל שרתים ישראליים למשחק,ואנחנו צריכים לשחק רק בשרתים מחו"ל...לא שזה כזה משנה-אבל לי אישית זה מפריע שכמעט מכל שרת שני אני נזרק בגלל פינג גבוה [או לחליפין-בגלל שהמשחק מתרסק בעקבות הפאצ' האחרון הדפוק] כל זה היה עוד איכשהו,מתקבל על הדעת...אבל זה כבר הולך באמת לפוצץ מזעם כל שחקן באטלפילד2...: שמועה שהו…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by moshel7,

איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. Started by TheReaper,

להפתעתי הרבה שוחרר היום הדמו של OVERLORD 2 משחק ההמשך למשחק באותו שם שהיה תענוג לשחק ומשעשע ביותר וכלל מספר רעיונות מקוריים מאוד הדמו שוקל 972MB אאל"ט ואפשר להוריד אותו מפה http://www.fileshack.com/file.x/14574/Overlord+2+Demo

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg&hd=1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/35068.html לפחות הסרט נראה טוב http://www.gametrailers.com/player/usermovies/211284.html

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by maxxtro,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה אולי יעבירו אותי למקום הנכון אז קניתי כרטיס מסך 7970 ורציתי לדעת איך אני משתמש בקופון של המשחקים איפה אני מכניס את הקוד ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by BrAvE_HeArT,

שלום לכולם! קבלתי היום נוסטלגיה ורציתי לשחק באיזה משחק ישן וטוב ואז נזכרתי ב-FALLOUT! מצאתי את הדיסק הכנסתי אותו לסידירום ורציתי להתקין את המשחק. אבל מה הוא רושם לי שגירסת הווינדוס שלי לא מתאימה נסיתי לחפש PATCH או משהו כזה אבל לא מצאתי..... :s05: מישהו יודע אם קיים כזה PATCH או שחבל לי על הזמן?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. יש משהו יותר טוב מneed for speed underground 2 ? איך המשחק Need For Speed MOST WANTED? אני מעדיף משחק מהיר שיש כמה שיותר בלאגן על הכביש, פעלולים ותאונות מאשר משהו מציאותי איטי ומשעמם מידי

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  15. אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by uvs,

אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  17. פיתוח של Spark Unlimited הפצה Gamecock Media Group נראה מענין http://www.legendarythebox.com/trailer.html

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by ex_,

אם בא לכם משחק סגור רק לשחקנים מהפורום תשאירו הודעה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by irav,

כשאני משחק במשחקים כמו COD2 FEAR או אפילו רימן3 אז המשחקים נתקעים לי אחרי 30שנית+- הוא ממשיכים ולפעמים הם לא ממשכים ואני חייב לחבות את המחשב מהכפתור..... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4478097,00.html

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  21. אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by EdenC,

שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.