משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
כן , החלטתי לחזור אחורה קצת , ולגמור את המשחק הזה כמו שצריך פעם שעברה (לפני שנה אולי) הפסקתי באמצע :\ בכל מקרה , הסנסטיביטי של העכבר לצדדים מצו יינת אבל שאני מוזיז אותו למעלה ולמטה (בצורה אנכית) הוא זז כמו מטורף , ממש לא מאוזן עם האופקי. שאני מוריד את הסטנסטיביטי , אז שוב פעם , אופקי זז לאט מידי , ואנכי עדיין מהר מידי. אין תיאום וקשר בינהם. למישהו יש מושג? איזה פא'ץ שמתקן את זה ? thankkkkkk you :-*
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg&hd=1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני סיימתי אותו עם הסוף הרע למה הקשבתי לאטלס ואחריי זה סיימתי עוד פעם אבל עם הטוב ואחשב אני עומד לסיים בפעם השלישית כנראה עם הסוף הטוב אייזה סוף היה לכם?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
הורדתי לי את EMPEROR BATTLE FOR DUNE. והתקנתי והכל סבבה, אבל הסאונד של המשחק - יריות, פקודות וכו' לא עובד. המוסיקה והSFX כן עובד. זה כוון באופציות למאה אחוז. אנא עיזרו לי לשחזר את המשחק היקר לליבי.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תוסף חדש עבור בקרי ה-DualShock 4 הפופולריים יוסיף לו שימושיות מעניינת - בחלקו האחורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%a2-%d7%94%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%aa%d7%92%d7%9c%d7%9e%d7%95-%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק בו ולא קנה אותו בגלל המחיר, זאת ההזדמנות שלו. 75% הנחה בסטים... אני אישית לא אהבתי את המשחק אבל אולי מישהו אחר כאן ישמח לדעת http://store.steampowered.com/app/22100/
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
Star Wars: The Force Unleashed, המשחק יוצא גם למחשב או שאני סתם מחכה?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשחק CS 1.6 / CSS ברשת, לא באינטרנט, איך אני עושה את זה? יש הרי את הSTEAM... דרך אגב, יש לאחד מהם או לשניהם DEMO?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברה יש לי אתה משחק PURE עכשיו שכשהייתי משחק בו בXP הוא היה עולה מה זה מהר...וזמני הLOADING היו ממש קצרים עכשיו כשיש לי ויסטה והתקנתי את PURE כל פעם יש לי LOADING של איזה דקה דקה וחצי וזה ממש מעצבן....למה אני צריך להמתין כל כך הרבה?? עריכה: עוד פרט ששכחתי לציין הוא שזה לא יצר לי קיצור דרך בתיקיית משחקים... הרי זו תיקייה מובנית בויסטה שאחרי שמתקינים משחק מסוים יש שם את קיצור הדרך שלו עם דרישות המשחק וכל השטויות האלה פשוט זה יורת יפה מה שאני עשייתי זה יצרתי ידנית אבל לא רואים את האייקן יפה עם דרישות המערכת (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) רק אציין שהמשחק עובד חלק רק שזמני ההמתנה מאוד ארוכים משום מה...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הרי בסרטים למשל, מקובל להציג 24-30 תמונות בשנייה, אז למה גיימרים אוהבים כרטיס מסך חזק שיציג הרבה יותר תמונות בשנייה?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא מצליח להחליף דברים ב inventory,לחצתי על TAB ולא מצליח לשנות
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.kotaku.com/gaming/wii/wiis-banging-drum-demo-174868.php :
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אפשר להקטין את הכוונת בCS:CZ וגם בCS1.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/download_11942.shtml המשחק המלא !!!פצצה מצחיק ומשעשע!!! לכל חובבי האסטרגיה...עכשיו לא הבנתי למה זה בחינם למרות שהוא דיי ישן .... יש מולטי למי שמעוניין בואו נשחק כולם...תעשו אימון לפני שתתחילו לשחק ככה יהיה לכם יותר מובן....
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-