עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת - קיבלתי BF2142 מתנה. הבעיה היא שאותו בנאדם שהביא לי את זה לא זוכר את שם החשבון והסיסמא, הדבר היחידי שיש לי זה סידיקי. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by FreePwR,

אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. היי, חבר קנה את המשחק, התקנו, נכנסו למשחק דרך האייקון על השולחן עבודה, לי זה נכנס רגיל, ולו הופיעה הבעיה הזאת אני לא מצליח למצוא אנשים שיש להם אותה, לכולם יש Right now בסוף ולו אין.. זה בעיה ממש מוזרה ואני לא מצליח למצוא פתרון.. מה זה יכול להיות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

הבחור קיבל מיוט [ :lol:] ולכן ביקש ממני לפתוח לו ת'רד עזרה, מה עושים וכיצד עוברים את המקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. מה קורה אחים שלי? קיבלתי לפני חודשיים מדוד שלי מאנגליה את המשחק Halo 2 במתנה. המשחק עצמו היה סבבה וחבל שהוא רק ל-Windows Vista והייתי צריך להסתבך בפאצ'ים שיאפשרו לשחק על XP וכו' וזה הוציא את החשק. (אין לי Vista) קיצר את המשחק עצמו לא ממש אהבתי ונאלצתי להשאיר אותו תמיד בצד ליד המחשב ללא עטיפה. קיצר יום אחד אני חוזר מחבר ואני רואה את הדיסק שבור בצד..(אחד מהאחים לא שם לב) חשבתי שזה לא ישפיע ממש אבל זה אכן השפיע והדיסק לא עבד, כלומר לא ניתן לקריאה. קיצר זה מה שקורה שלא שומרים על דיסקים. אבל ת'אמת לא הייתי מבואס - המשחק גם ככה לא עניין אותי ממש. קיצר, לכן חשבתי למכור את המספר הסידורי. אשמח לשמוע הצעות מחירים. (בבקשה להיות רציניים, אני מנסה להיפתר כמה שיותר מהר ולהרוויח ע…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. חבר'ה !!! זכינו בכבוד והגיע אלינו לארצנו הקטנטונת והנחמדה.. כן דווקא אנחנו זכינו לזה שאנריל 2 יצא פה לפני כל העולם http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2003-02-02 יש לכם רעיון למה זה קרה!? בסך הכל אנחנו צורבים הכל ומורידים הכל אז למה דווקא אנחנו !??!

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. תודה :lsvader:

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. אחרי כמה חודשים ש(לדעתי) לא יצא אף משחק שהיה שווה התקנה או משחק של כמה דקות, שימו לב מה מצפה לנו בינואר (ואל תשכחו שבפברואר מגיע Generals!): [glow=red, 2, 300]Impossible Creatures [/glow] הגרפיקה מעולה, אבל לדעתי בשביל להנות ממשחק גם גרפיקה של דיגר יכולה להספיק. המשחקיות לא משהו. אולי אחותי תאהב את זה. Release Date: 1/7/2003 The Omega Stone לא שמעתי על זה... Release Date: 1/10/2003 [glow=red, 2, 300]SimCity 4 [/glow] אמור להיות הרבה הרבה יותר טוב מ-3000. יורד עד לפרטים הקטנים ביותר של העיר. נראה ונשמע כיף (סופסוף סים אמיתי אחרי כל המשחקים הדביליים של הסימס שבהם לגרום לאנשים ללכת לשירותים, לקרוא ולישון זה ההיי-לייט) Release Date: 1/13/2003 [glow=red, 2, 300]Mast…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אז ככה שיחקתי היום והגעתי לשלב שאני על הספינה נגד המפלצת הענקית הזאת שמקפיאה אותי ופתאום זה יצא לי מהמשחק לדסקטופ ועשה לי ריסט שאני נכנס למשחק אני רואה שאין לי את כל השמירות שעשיתי באותו יום ועכשיו חזרתי אחורה עד השלב שאני מציל את פרופט שלא יקפא אני נואש אני לא רוצה לשחק עוד פעם מהשלב הזה זה לקח לי מעל 3 שעות להגיע לספינה אני חייב שמישהו יעלה שמירה של הקטע נגד המפלצת הענקית ממש דחוף אם לא אני ממש בצרות תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אז ככה אהתקנתי והכל..כש אני מנסה להתחבר לשרת,ניסיתי הרבה מאוד שרתים... זה כותב:"could not connect to all players" מה זה ואיך אני פותר את זה? :'( דרך אגב למה אי אפשר לשים את ה TEXTURES על HIGH?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  13. מה קורה חברה אז ככה אחרי דחיה של איזה חודש הוא סוף סוף יצא הדמו הקצר לפי דעתי של המשחק הזה אבל חברה איזה שינוי יש למשחק יאללההה פיייייייייי אני פשוט נגנבתי איזה שינוי מהמשחק הראשון לזה גם ש פקסל שידר 2 מוסיף והמון טוב הנה תהנו === http://www.gamershell.com/download_6895.shtml

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  16. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  17. אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. יש לי בעיה קטנה, שמתי סקינים חדשים לנשקים. אבל עכשיו אני רוצה לחזור לסקינים המקוריים!! איך אני עושה את זה? ניסיתי למחוק את התיקיה כדי שSTEAM יתעדכן ויחזור לאיך שהיה בהתחלה אבל זה לא עזר!! בתודה מראש!! נ.ב עשיתי חיפוש בפורום בעניין הזה ולא מצאתי כלום!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. זה יכול להיות? http://www.callofduty.com/ צד שמאל טיפה למטה קישור למשחק החדש שלהם -CALL OF DUTY 4 מה קורה פה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DS,

תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב? על מסך 21 " של MATZ או על מסך דק 19" למחשב

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by musari,

אמור היה לצאת מישחק בשם S.T.A.K.L.E.R או משו בסיגנון פשוט ברח לי השם השמועות אמרו על מנוע גרפי מדהים...מישו יודע משו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Impreza,

נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים