משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הקובץ הזה שמאפשר לי שליטה עם העכבר אבל במשחק השליטה היא ממש מוזרה.. משהו בהגדרות לא נכון כנראה... למשל כשאני מגלגל את הגלגלת אז במקום להחליף נשק הוא מסתכל למעלה ולמטה... מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגדיר את זה שיהיה כמו בכל המשחקים הרגילים? :s05: ז"א שלהסתכל לכל הכיוונים אני יסתכל עם העכבר ורק תנועות של הדמות אני יעשה עם החיצים... תודה...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי אני נוסע לתערוכת המשחקים בלליפציג היום בלילה רציתי עצות לאיזה ביתנים\חלקים ללכת כי זה שטח של 160 אלף מטר ואין סיכוי שאני אכסה הכל אני מבטיח תמונות\סרטונים ככל האפשר ;D
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכל נסיון התחברות ל Steam, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : למישו זה עוד קורה?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום מישהו במקרה זוכר משחק ישן שהיה מרוצי מכוניות כאלה של חיות עם דוב פנדה וכאלה, שהיית יורה עם הרכב של כל מיני בעלי חיים ועושה מלכודות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעייה רשומה בכותרת.. מוזיקה, SFX וכו' אני שומע, אבל את קולות האנשים אני לא שומע משום מה... שמתי את הEAX בOFF, וגם בON, ועדיין אני לא שומע כלום. האם צריך איזשהם קודקים? יש את של ליונהארט ועוד כמה, אבל בשמחה אני אתקין עוד =]. נא עיזרו לי =[.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני בשלב שנקרא BOAT, ואני בקטע הסופי שאני נמצא על האוניה שאני צריך לפוצץ, אז השתלתי את הנפץ רצתי לפרונט של הספינה כמו שהורו עלי היא התפוצצה, התחילה לטבוע ופתאוםםםם הופיע לי מסוק שאני אמור לפוצץ, אבל הקטע זה שלא משנה איך אני יורה ובמה, הוא פשוט לא מתפוצץ!!! היה לי 14 טילים של משגר טילים, לא עזר בשיט, וכולם פגעו במסוק, פגעתי בו ברובה 20 פעם וטחנתי לו תצורה והוא לא מת, זה מראה לי שהוא פוגע באיש שיורה עלי עם המכונת יריה אבל הוא לא מוכן למות!!, ויתר על כך יש לי את הספינה שטובעת ואני צריך להספיק לפוצץ תמסוק לפני שהיא תטבע ואני אפול למים ואז באמת נגמר העסק, אבל אני פשוט לא מצליח להרוג אותו!!! למישהו יש פיתרון? :-\
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת
-
Shadow Company הוא אחד המשחקים החיינמים הטובים יותר שראיתי שהם שוט אנד ראן אי פעם בזכות הדמיון שלו לכותרים מסוימים הורדה: https://ru.4game.com/sc/play/ http://www.youtube.com/watch?v=VQDkejRK_I0
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שהוא בכלל יעלה, גם בהגדרות הכי נמוכות? אני לא בטוח מה הדגם של הכרטיס, אבל יש לו 64MB זיכרון, והוא בא עם מחשב שנקנה לפני חודש...
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הגעתי למשימה שבה צריך לירות על מעין מכלים כאלה אחרי זה אומרים לי לירות מסביב למכונית אחרי זה אני צריך לעבור את המדרכות ולהיות מול המכונית אבל צריך לקפוץ שם מעל המדרגות נראה לי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור זה אם אני לא טועה המשימהה השנייה או השלישית
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם הקונסולה הצנועה הייחודית של נינטנדו תוכל לעקוף את היקפי המכירות של ה-PlayStation 4? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברו הרבה שנים מאז ששיחקתי בסימולטור מטוסי קרב... איזה משחק אתם ממליצים שהוא נחשב להכי מתקדם לימים האלה?
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם לב שכולם כבר עברו לשחק בBF4 אבל האם עדיין יש כאלה שמשחקים בBF3 אם כן תשלחו הודעה ונפתח פלאטון או משהו כזה .. תוסיפו אותי בבאטלוג: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ColdRiot/
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-