משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לכם פה חבילה גדולה של סקינים של נשקים דמויות והרבה תוספות ושינויים למשחק בשביל שימחיש לכם כמה שיותר את המציאות . כל הסקינים של הנשקים פה מותאמים לנשקים שיש לנו בצה"ל,רובי צלפים,אקדחים,רימונים,נק"ל-(נשק קל),הוראות,ועוד הרבה.. יש פה דמויות של חיילי צה"ל עם שיפצורים והשאר (CT),ויש לכם חבילה של מחבלים בכל מיני סוגים של לבוש שאותם תוכלו לגוון במשחק ,כמו חמאס והשאר (T) .. בנוסף לזה יש פה כוונות צלפים ,רקעים,קונפיג'ים,מאוס פיקס-משפר את הדיוק של העכבר לhead shots,ועוד... http://rapidshare.com/files/12053498/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT_IDF_S_peR_.rar.html לינק רזרבי http://rapidshare.com/files/12053541/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7 הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לא הבנתי מה עושים במרדפים עם הברקסים של המרדפים והנקודות שמסומנות במשולשים כתומים, אם מישהו יוכל להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לסיים את הקמפיין invasion to normandy. האם ישנם עוד קמפיינים שבאים אחרי זה או שאני קרב לסוף המשחק? האם יש חבילות הרחבה למשחק הזה או משהו דומה? האם יהיו בעתיד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי BF2+SF עכשיו אחרי כמה שמן ששיחקתי במחשק המדהים הזה [סינגלפליר] פתאום המחשב לא עובד לי... הוא נכנס לסקרין מגיעה לתפריט הראשי אני עושה סינגלפליר בוחר מפה ולוחץ על "START GAME" [לא זוכר בדיוק מה זה ] ואז הוא יוצר לי מהשמשחק בלי לטעון בלי כלום.... אני מקבל שולחן עבודה פעם זה קרא לי ואז מחקתי והתקנתי מחדש והבעיה נפתרה אבל עכשיו [אחרי חודשים+-] שוב יש לי אותה בעיה.... :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
תמונות חדשות http://ps3.qj.net/Resident-Evil-5-screens-to-come-out-in-next-Famitsu/pg/49/aid/81650
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה ולעבור לי את המשימה המצעבנת של הטיסה!!!! אני יעלה את הSAVE ניסיתי מליון פעם אין לי עצבים לזה שמרתי בשדה תעופה שיהיה קרוב פשוט לעבור את המשימות של הטיסה ולשמור זה הכל תודה מראש למי שיעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נתקעתי במשחק אני יודע שצריך ללכת לאיזה מרתף ולנטרל שם משהו ואני לא מוצא.מישהו אולי יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני בא להתקין את המשחק וזה כותב שאני צריך להתקין את DIRECTX 9.0C למרות שיש לי אותו הכי חדש וזה לא מביא לי להמשיך :XX מה זה? יש לי X1800XT
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זה משחק האק אנד סלאש חדש דמוי דיאבלו עם גרפיקה עדכנית שמתמקד יותר בקסמים מאשר בלחימה עם חרבות ונשקים. לא מצאתי עליו ביקורות, אלא רק כתבת בקרוב קצרצרה - http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=376695 מישהו מכיר את המשחק ויכול להגיד איך הוא ?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי טיפה תקיעות במשחקים ניסיתי להתקין דרייביר כרטיס מסך לא עזר ... מעלות רגילות 32 כרטיס מסך מעבד 41 ולוח אם 23 הארד דיסק 26 והתקנתי דרייברים הכי חדשים . גם המחשב טס. ... רק במשחקים אין לי גם לאגים 94 PING לחול לישראל 24 פינג . למה יש לי תקיעות במשחקים אני לא מבין ... אין וירוסים עשיתי סריקות שום דבר לא פועל ברקע . רק איסיקיו
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איך לעזאזל ממגרים את המגיפה שפורצת באיזור תור 130? מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל פעם כשאני בא להתחבר לשרת מופיעה לי שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-