משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
קובץ שרץ בלופים ומאיט את המשחק לא משנה איזה מעבד יש לך כדי שתקנה מעבד חדש זה נכון??
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ואם זה נכון,אז יש שמה קהילה ישראלית,או שרתים עם פינגים נורמאליים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה נכון ש GTA liberty city stories הגיע עכשיו למחשב האישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב-Ubisoft החליטו לחשוף את הרימייק המקיף הראשון שלהם למשחק מהעבר - Prince of Persia: Sands of Time האגדי, שזוכה להתנגדות ולכתף קרה כבר מהרגע הראשוןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי בשלבים הראשונים ודי התאכזבתי, עוד משחק שמהווה חיקוי עלוב למכת משחקי ה WW II שפוקדים אותנו בשלוש שנים האחרונות. לא רק שהוא עוד חיקוי, הוא גם די נחות מבחינת A.I, גרפיקה, סאונד... :-\
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא יודע איך להסביר אבל העכבר לא זז חלק כל כך לא בגלל שהמשחק פועל לאט או משהו כזה אלא לא למשל כמו בשאר המשחקים שהשליטה היא נוחה וזה דיי מזיק לgame play עוד מישהו חושב כמוני?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0825.1617.33813.htm Microsoft שקרנים קודם משקרים בקשר ל GTA ועכשיו משקרים בקשר ל FIFA & PES
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם, הרעיון הוא לפרסם תמונה או פריט קול ממשחק, עדיף שלא יהיה ברור מאליו- כדי שהמשתמשים ינסו לזהות. על מנת לצלם תמונה ממשחק, לחצו על Print Screen במקלדת בזמן משחק והדביקו את התמונה ב"צייר". את התמונה תעלו לאתר אירוח תמונות, כדוגמת: www.imageshack.us או www.tinypic.com את הקישור לתמונה תדביקו בהודעה, תסמנו אותו ולחצו על "הכנס תמונה": תשימו לב- מטרת הדיון היא לא לפתח דיון על המשחקים שיפורסמו בו, לכן הודעות לא קשורות ימחקו. ------------------------------------------ ובתור התחלה... זהו את המשחק!
-
- 1k תגובות
- 116k צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
עוד שבוע חולף - ועוד הצעה בחנות ה-Humble Store שכמעט בלתי אפשרי לסרב לה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת Humble Bundle טרייה מספקת אוסף של כותרים איכותיים מבית המפיצה Paradox Interactive בעשרות שקלים בודדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט חושפת את דרישות המערכת והתאריך לתחילת הבטא הפתוחה עבור משחק המירוצים שמגיע לראשונה לעולם ה-PC אחת ההפתעות המשמעותיות ביותר במסגרת ההחלטה של מיקרוסופט לחזק את מעמדה של מערכת החלונות 10 כפלטפורמת גיימינג פורחת הייתה להביא את סדרת Forza Motorsport אל המחשבים האישיים, בפעם הראשונה אי פעם עם הכותר השישי בסדרה – ובגירסה שתהיה חינמית (לפחות בבסיסה) בנוסף לכל. כעת אנחנו זוכים לעדכון חשוב, אשר מכריז כי בטא פתוחה לכולם עבור Forza Motorsport 6: Apex תחל כבר ביום חמישי הקרוב, ה-5 במאי 2016, עם דרישות מערכת מינימליות להפעלתו ודרישות המומלצות להפעלה ברזולוציה וקצב של 1080p60 וברזולוציה וקצב של 2160p60. מבחינת המינימום הבסיסי עבור הכותר נראה כי מדוב…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המשחק שיצא ב 1995 ע"י LUCASART? משחק הרפתקה הכי טוב ששיחקתי. הסיפור העלילה הגראפקיה בזמנו, הסאונד, ההתחברות אל הדמות הראשית. פשוט יצירת אומנות! ניסו לעשות לו 2 המשכים אבל הפסיקו את הפיתוח שלהם באמצע בשנת 200 ו 2003. אני לא מבין למה הפסיקו זה היה משחק כל כך אדיר , אולי בגלל שאי אפשר לשחזר את ההצלחה ורוצים לשמר את הנוסטלגיה. חבל שאי אפשר להריץ אותו על המחשבים של היום אלא רק דרך דוס או WIN 95.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המפיצה Square Enix מחלקת לשחקנים את המשחק Omikron: The Nomad Soul אשר נוצר בסיועו של הזמר האגדי אשר נפטר לפני כשבוע אחרי Consortium, להלן עוד משחק שמחולק באופן חינמי לגמרי לכל מי שחפץ בכך – אם כי הפעם בנסיבות שונות לגמרי. דייויד בואי, אשר נפרט לאחר מאבק במחלת הסרטן בשבוע שעבר, היה לא רק זמר גדול ושחקן קולנוע מוערך – הוא גם חיבב משחקי וידאו, ועזר ליצור אחד אי שם בסוף המילניום הקודם. המשחק המדובר נקרא Omikron: The Nomad Souls, והוא נוצר בידי סטודיו Quantic Dream הצרפתי – אותו אחד שהביא לנו גם את Indigo Prophecy, Heavy Rain ו-Beyond: Two Souls. בואי סייע בעיצוב עולם המשחק הסוריאליסטי, כתב שירים עבור פס הקול שלו ואפילו מופיע בו בגירסה וירטואלית ובסיסית של עצמו. …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זו מתיחת אחד באפריל או לא, אבל... [h=1]Goat Simulator[/h] Goat Simulator is the latest in goat simulation technology, bringing next-gen goat simulation to YOU. You no longer have to fantasize about being a goat, your dreams have finally come true! WASD to write history. Disclaimer: Goat Simulator is a completely stupid game and, to be honest, you should probably spend your money on something else, such as a hula hoop, a pile of bricks, or maybe pool your money together with your friends and buy a real goat. Key Features: You can be a goat Get points for wrecking stuff - brag to your friends that you're the alpha goat Steam Workshop support - make y…
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אתם זוכרים את המשחק של חיל האוויר הישראלי? קניתי אותו בערך בכיתה ג' או ד', לפני כ-6 שנים...... הייתי רוצה שיוציאו את אותו משחק רק עם גרפיקה כבדה שזה יהיה WoW, ועם הרבה אופציות, מולטיפלייר טוב וכו'...... מטרת השיחה הזאת היא שאני רוצה לפנות אל חברת משחקים שיוצרת משחקים דרך דואר אלקטרוני ולכתוב להם שיוציאו משחק בסגנון לעיל..... אם אתם יודעים איך אני יוכל לפנות אליהם אז תגידו לי בבקשה. חרשתי פעם על המשחק הזה וזה דווקא היה הצלחה בקרב הגיימרים הישראלים.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הוכרזה לא מזמן גירסה עדכנית למשחק ה-SD הנוסטלגי הזה. פיתוח של GRIN יפיצו- CAPCOM http://www.gamespot.com/pc/adventure/bioniccommando/index.html אתר הבית: www.bioniccommando.com תזכורת לאחת הגירסאות הראשונות: וכך זה הולך להיראות בגירסה החדשה: http://www.gametrailers.com/player/30872.html http://www.gametrailers.com/player/30860.html http://www.gametrailers.com/player/30887.html
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-